Album foto de nunta si cartea pentru invitati

Album Foto De Nunta Si Cartea Pentru Invitati Amore by Juliana

Album foto de nunta si cartea pentru invitati, idei cadouri pentru miri din colectia Amore, recomandate de Juliana. Un cadou de nunta inspirat include de obicei, cel putin un album foto pentru fotografiile mirilor.

Cartea de oaspeti la nunta

Se obisnuieste ca la un eveniment atat de important precum este nunta, sa pastram si impresiile invitatilor, intr-o carte cu totul si cu totul speciala. Este vorba de cartea oaspetilor sau cartea invitatilor la nunta.

Conceputa special pentru oaspeti, cartea invitatilor include spatiu pentru fiecare impresie si urare de bine din partea prietenilor si a celor dragi.

Mirii se vor bucura sa revada comentariile, impresiile si urarile de bine, adresate lor de catre invitati, cu ocazia nuntii.

Cartea invitatilor la nunta amore

Album foto de nunta

Abumul foto este util dar si frumos decorat cu verighete argintate si acoperit cu imitatie de piele de caprioara.

Stim foarte bine cat de important poate fi un album foto de nunta. Nu putem concepe o nunta fara un fotograf profesionist.

Acesta se va asigura ca va surprinde toate acele momente speciale pe care vrei sa le pastrezi pentru totdeauna.

Album foto cununie nunta ejuliana

Album Foto de Nunta Set Cadou

Cum poti face acest lucru? Este simplu! Alege un album foto pentru miri! In acest album, cei doi miri vor pune acele fotografii speciale de la nunta.

Inainte de a ajunge sa fie imprimate pe hartie, fotografiile sunt stocate intr-un DVD. Probabil ca nu toate fotografiile facute, vor ajunge sa fie imprimate. Ele vor fi pastrate pe DVD-uri, pregatite de catre fotograf.

Pentru ca stim cat de important este un DVD cu fotografiile de la nunta, iti propunem sa alegi si un album pentru DVD. Decorat in acelasi stil, albumul foto face parte din aceeasi colectie pentru miri.

Album Rama Cutiuta Verighete Suport Certificat
-4%
Prețul inițial a fost: 277,00 lei.Prețul curent este: 267,00 lei.
-3%
Livrare Gratuita!
Prețul inițial a fost: 307,00 lei.Prețul curent este: 297,00 lei.
Set cadou de nunta

Un cadou de nunta complet, ales din aceeasi colectie pentru miri, Amore by Juliana. Am pus impreuna trei accesorii foarte importante care pot face din evenimentul nuntii, o ocazie speciala pentru cei doi tineri insuratei si invitatii lor.

Poti comanda un cadou de nunta inspirat vizitand magazinul online ejuliana.ro. Poti vedea si alte modele de album foto de nunta in categoria de albume foto pentru miri. Suna la numarul de telfon 0785 232 325 pentru a confirma stocul!

Album foto miri potcoava norocoasa suport certificat Amore
COMANDA

Lasă un răspuns

Te pot ajuta?