Album foto pentru baietel si alte cadouri pentru bebelusi

Album si rama fotoNoah

Album foto pentru baietel si alte cadouri pentru bebelusi

Album foto pentru baietel si alte cadouri pentru bebelusi pe care vi le recomandam sa le oferiti, cu ocazia botezului si nu numai.
Se obisnuieste ca sa se ofere cadouri, care mai de care mai frumoase, cu ocazia botezului, indiferent ca vorbim despre o fetita sau despre un baietel. In general cand vorbim despre botezul unui baietel, cam tot ce ne vine prima data in minte are culoarea albastra sau o nuanta din aceasta paleta.

Album foto pentru bebelusi Noah's Ark
Album foto pentru bebelusi Noah’s Ark
Album foto pentru bebelusi Noah's Ark
Suport album foto pentru bebelusi Noah’s Ark

 

primul meu album
Primul meu album foto cadou pentru bebelusi

Albumul foto pentru bebelusi ”My First Album” este placat cu argint si poate fi oferit atat pentru fetita cat si pentru baietel
Cu exceptia cadourilor placate cu argint care se pot oferi atat in cazul baietelului cat si cel al fetitei, celelalte idei de cadouri se deosebesc fie prin culoare fie prin forma si decor.

Album foto de botez

Album foto de botez placat cu argint intitulat ”My Christening Day”” Ziua Botezului meu”
Pentru ca albumul foto este printre cele mai populare idei de cadouri pentru bebelusi, astazi am ales sa descriem unul sau mai multe modele de album foto pentru baietel.
Album foto pentru bebelusi Twinkle Album foto pentru baietel Album foto placat cu argint, decorat cu ursulet, din colectia TwinkleAlbum foto Twinkle, album cu ursulet pentru bebelusi
Album foto pentru bebelusi Twinkle.  Album foto pentru baietel placat cu argint, decorat cu ursulet, din colectia Twinkle.

Tot din categoria cadourilor pentru bebelusi, fetita sau baietel face parte si albumul foto pentru primul an de la Juliana.Album foto primul an bebelusi
Album pentru primul an cadou de botez pentru bebelusi. Album foto pentru primul anisor al bebelusului cu rama foto care include spatii pentru fotografiile facute in primele doisprezece luni.
Culoarea albumului este cea pe care o vom observa prima data in cazul acestui album.
Putem oferi drept cadou de botez un album foto pentru baietel singur sau impreuna cu alte cadouri interesante din colectia pentru bebelusi de la Juliana. Aveti mai jos un exemplu de cadouri pentru baietel, puse impreuna si recomandate de noi pentru ca sunt decorate in aceeasi nuanta de albastru deschis:

cadou petnru baietel
Album pusculita potcoava talisman de noroc
Album foto pentru baietel, porcusor pusculita si potcoava talisman de noroc in cutiuta albastra
Pentru a achizitiona acest pachet cadou pentru baietel vizitati magazinul online ejuliana.ro!
Pentru confirmarea stocului, ne puteti suna la numarul de telefon al magazinului afisat mai jos:Suna acum la Juliana 0785232325

Sumar
product image
Rating Autor
1star1star1star1star1star
Opinia clientilor
5 based on 1 votes
Brand
Juliana
Nume Produs
Album foto pentru baietel
Pret
Lei 69

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *