Album foto pentru cuplu Amore by Juliana

Album foto pentru cuplu Amore by Juliana, cadou recomandat

Acest minunat album foto pentru cuplu din colectia Amore de la Juliana se potriveste perfect ca idee de cadouri pentru miri, in ziua cununiei. Pe langa atentia invitatilor, cei doi miri sunt fotografiati impreuna cu cei dragi si participa la sedinta foto de nunta. Au parte de cadouri de nunta si o multime de fotografii cu aceasta ocazie.

Album foto pentru cuplu Amore by Juliana

Unde ar trebui sa pastreze viitorii soti, cele mai frumoase fotografii de nunta? Acest album foto in cutie alba de lemn decorata in stil vintage este locul ideal pentru acestea.
Modul in care vor fi selectate fotografiile de nunta, depinde doar de cei doi viitori soti. Mirii pot alege doar acele fotografii legate intre ele secvential in timpul evenimentului sau cele care compun o ”poveste”..
Un alt criteriu ar putea fi alegerea doar a acelor fotografii in care mirii apar alaturi de cei dragi. Cu siguranta aproape toti invitatii vor dori sa-si faca fotografii cu cei doi miri. Unii folosesc telefonul pentru asta. Acestea sunt fotografiile care apr de cele mai multe ori pe facebook si celelalte retele de social media.
Atunci cand fotograful este cel care coordoneaza sedintele foto, acele fotografii vor ajunge in albumele celor doi miri. Astfel ei isi pot selecta fotografiile cu familia, rudele, cu cei dragi, fotografiile cu prietenii etc.

Album foto pentru cuplu Amore by Juliana
La Juliana, avem rame foto si albume foto dedicate familiei, albume foto dedicate, casei si desigur albume foto dedicate prietenilor. Este recomandabil ca selectarea fotografiilor sa se faca in functie de cei care apar in ele.
Acest album foto in forma de cutie de lemn vintage este recomandat pentru pastrarea fotografiilor celor doi miri de la sedinta foto de nunta.

Album foto pentru cuplu Amore by Juliana
Pentru cei deja casatoriti, albumul foto in cutie de lemn poate fi un cadou special de aniversare a casatoriei. Petrecerea de aniversare a casatoriei va avea momentele ei speciale care vor fi surprinse de camera de fotografiat. Fotografiile de la aceasta aniversare pot fi puse in acest album foto pentru cuplu, in forma de cutie de lemn.
Cei care ati fost invitati la petrecerea de aniversare a casatoriei, puteti lua in calcul un astfel de album Mr&Mrs, ca idee de cadouri pentru aniversare.

Album foto pentru cuplu Amore by Juliana

Pentru cei interesati de cadouri personalizate pentru cuplu, albumul foto poate fi gravat. De fapt, ne referim la cutia de lemn a albumului. Ca si in exemplu din fotografia de mai sus, puteti cere gravorului sa inscriptioneze cutia cu numele cuplului si data evenimentului.

Desigur, poti folosi albumul si pentru depozitarea fotografiilor de la logodna. Asta daca viitorii miri primesc acest album drept cadou de logodna.
Dimensiunile fotografiilor selectate trebuie sa fie 13x18cm. Incap 80 de fotografii cu dimensiunile mentionate mai sus. Dimensiunile cutiei acestui album foto pentru cuplu sunt: 15x21x12xm

 

Lasă un răspuns

Utilizam cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Te pot ajuta?