Album foto pentru primul an Juliana

Album primul an pentru bebelusi

Album foto pentru primul an bebelusi colectia Juliana

Album foto pentru primul an bebelusi colectia Juliana, rama foto pentru primul anisor cu album pentru fotografii de diferite marimi. Asa cum am promis, luam fiecare produs dintre cele mai populare cadouri, din colectia Juliana si il vom prezenta in articole special dedicate. Astazi am ales un album foto pentru primul an pentru a-i face o mica descriere care va ajuta, zicem noi, sa va familiarizati cu el.

Album primul an pentru bebelusi
Fie ca vorbim despre rama pentru primul an, fie ca vorbim despre albumul foto pentru primul an al bebelusului, avem in comun cele doispreze spatii pentru fotografii aflate pe coperta albumului, respectiv rama foto. De fapt, acest album foto pentru primul an bebelusi este alcatuit dintr-o rama foto pentru primul an la care sunt atasate spatiile sau compartimentele/ buzunarasele destinate fotografiilor.
Album primul an pentru bebelusi
Acest album foto pentru primul an bebelusi include rama foto multipla cu doispreze spatii rotunde si un spatiu central de forma ovala . Spatiile ovale sunt dispuse in ordinea cifrelor de pe cadranul ceasornicului. In fiecare luna a prmului anisor faceti fotografii bebelusului. Alegeti cea mai frumoasa fotografie a lunii si montati-o in spatiul special destinat ei. Marimea fotografiei nu trebuie sa depaseasca 5 cm si se introduce prin spate.

rama primul an al
Rama foto pentru primul an 12 luni Juliana. Rama poate fi sociata unui album foto si atunci avem album foto pentru primul an al bebelusului

Album foto pentru primul an

In centru se afla spatiul cel mai mare decorat cu model de fundita argintiu. Aici se poate introduce fotografia cea mai frumoasa cu bebe de la prima zi de nastere sau de la botez. Baby’s first year sau album ul pentru primul an al bebelusului colectia de albume Juliana este decorat cu diverse simboluri ale copilariei, un biberon, un trn de jucarie, niste botosei, stelute, etc.Album primul an pentru bebelusi
Coperta posterioara a albumului este acoperita cu material asemanatori catifelei

Album primul an pentru bebelusi
Album foto pentru primul an bebelusiAlbumul foto pentru primul anisor al bebelusului include si spatii pentru fotografii mari. Albumul vine prezentat in cutie cu capac transparent.
Deasemenea, mai sus, puteti vedea live prezentarea acestui album foto pentru primul an bebelusi.
Pentru a comanda acest album foto cu rama pentru primul an vizitati magazinul online aici!

Suna acum la Juliana 0785232325

Sumar
product image
Rating Autor
1star1star1star1star1star
Opinia clientilor
5 based on 3 votes
Brand
Juliana
Nume Produs
Album primul an pentru bebelusi
Pret
Lei 119

2 thoughts on “Album foto pentru primul an Juliana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *