Album pentru primul an Juliana

Album foto primul an bebelusi

Album pentru primul an Juliana din colectia de cadouri pentru bebelusi

Astazi am ales sa vorbim despre un album pentru primul an Juliana, din colectia de cadouri pentru bebelusi placate cu argint perfect pentru prima zi de nastere. Pentru ca primul an din viata bebelusului este cel mai important, sunt o multime de obiecte destinate acestei perioade importante atat pentru bebe cat si pentru parintii sai. Nici cadourile care se ofera in aceasta perioada nu fac exceptie. Sunt mai multe cadouri care sunt de obicei destinate primul an.
Pentru ca este centrul atentiei pentru intreaga familie, bebelusului i se fac o multime de fotografii care trebuie pastrate cu grija toata viata pentru ca inseamna momente unice cu adevarat speciale. Ce are nevoie sa primeasca bebelusul in primele doispreze luni de viata?

Album foto primul an bebelusi
Album pentru primul an cu spatii pentru fotografii facute in primele doispreze luni. In centru albumul includ eun spatiu mai mare, o rama foto pentru fotograafia de la prima zi de nastere sau poza de la botez
Astfel, cand vorbim despre primul an, ne gandim la rama pentru primul an, albumul pentru primul an, seturile de casetute pentru primul dintisor si prima bucla de par, caseta pentru primii botosei, suzeta, primul costumas etc
Cand puteti oferi cadou acest album pentru primul an? Pai este simplau. Asa cum spune chiar denumirea sa, albumul este destinat primului. In principiu, il puteti oferi in aceasta perioada, cu ocazia botezului, la prima zi de nastere cand se sarbatoreste trecerea primul an.
Pentru un efect deosebit il puteti oferi in set cu suportul pentur certificatul de nastere, cu un set de cutiute pentru prima bucla si primul dintisor, cu un set de perie si pieptene sau cu o caseta pentru bebelusi.
Sunt o multime de combinatii interesante pe care le puteti face pentru a oferi cel mai inspirat cadou pentru bebelusi.
album primul an Juliana
Foto album pentru primul an colectia de cadouri pentru bebelusi Juliana
Album pentru primul an placat cu argint din colectia de cadouri pentru bebelusi Juliana
Pentru a achizitiona albumul foto cu livrare prin curier, vizitati magazinul online la sectiunea cadouri pentru bebelusi Album foto sau sunati la numarul de telefon afisat mai jos!

Suna acum la Juliana 0785232325

Sumar
product image
Rating Autor
1star1star1star1star1star
Opinia clientilor
5 based on 2 votes
Brand
Juliana
Nume Produs
Album pentru primul an Juliana
Pret
Lei 119

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *