Amulete Talismane

amulete talismane feng shui

Amulete Talismane de noroc si cadouri feng shui

Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii din popoarele pagane foloseau amulete talismane pentru a-i proteja de duhurile rele, pentru a fi ocrotiti si pentru a le aduce norocul in cale.
Detinerea unor amulete talismane aduce noroc si incarcatura energetica foarte mare care protejeaza purtatorul si care poate spori calitatile acestuia, ajutandu-l sa evolueze.

Buda de bronz statueta antichizata feng shuiBuddha este un simbol de bun augur in feng shui si traditia orientala. Buddha gras este un simbol si un remediu recomandat pentru bogatie si abundenta.

Primele talismane au fost create din elemente culese din natura, precum dinti de rechini, ghearele unor animale salbatice, coltii unor animale vanate, scoici sau pur si simplu pene.

breloc cu busola si pagoda celor cinci elemente
In cultura Feng Shui, gasim amulete talismane inspirate din cele 5 elemente care stau la baza echilibrului specific acesteia, adica foc, pamant, aer, apa si metal. Aceste elemente pot fi regasite in amulete talismane sub forma unor banuti, carbuni, pietre stralucitoare de munte sau cristale, flori sau scoici.

amulete talismane feng shui
Amulete talismane feng shui

Forma sau materialul din care este confectionata o amuleta conteaza la fel de mult ca si culoarea acesteia, care poate defini rolul de protectie al obiectului. Amuletele de culoare albastra au rolul de a feri purtatorul de deochi, desi in traditia populara romaneasca, impotriva deochiului se foloseste ata rosie. In traditia universala, ata rosie are rolul de a proteja nou-nascutii de duhurile rele.

Statueta Buddha broasca raioasa norocoasa feng shui

Amuletele in forma de potcoava au rolul de a aduce noroc si bunastare, iar daca sunt asezate la intrarea in locuinta, se spune ca ii va ajuta pe locuitori sa se intoarca cu bine de fiecare data. Potcoava poate fi un cadou de nunta minunat, care va aduce noroc, belsug, sanatate si viata lunga mirilor, dar si o casnicie trainica.

Clopotel tibetan potcoava statueta Buddha
Anumite amulete talismane au o simbolistica speciala in cele mai mari culturi ale lumii, datorita formelor sau culorilor inspirate din natura sau din aspectul unor animale sau vietuitoare reprezentative pentru fiecare cultura in parte.

Testoasa de bronz antichizata feng shuiTestoasa este un simbol pentru santatae si longevitate in feng shui

De exemplu, in cultura Feng Shui, testoasa simbolizeaza norocul, sanatatea, intelepciunea si longevitatea, protejeaza casa in care se afla sau persoana care poarta amuleta.

Broasca norocoasa de bronz antichizata feng shui

Broasca raioasa este un simbol de noroc de bani, bogatie si prosperitate

Pentru persoanele spirituale, pasionate de culturile asiatice si de meditatie, puteti alege amulete talismane cadou, pentru orice ocazie speciala, asa cum este o aniversare sau un succes personal.

Pentru a comanda amulete talismane feng shui, vizitati magazinul online ejuliana.ro la sectiunea shop. Ne puteti contacta telefonic la numarul afisat: 0785232325 pentru confirmarea stocului.

Sumar
product image
Rating Autor
1star1star1star1star1star
Opinia clientilor
3.5 based on 3 votes
Brand
India
Nume Produs
Buddha Clopotel tibetan potcoava
Pret
Lei 199

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *