Bar glob de birou Zoffoli

bar glob pamantesc zoffoli 33cm-495lei

Bar glob de birou Zoffoli piesa de mobilier de colectie, facuta la Rimini, Italia

Un bar glob de birou de calitate de la Zoffoli poate fi oricand o idee inspirata de cadouri pentru barbati. Il puteti oferi cu ocazia zilei de nastere, ziua onomastica, de Pasti si ai ales de Craciun si sarbatorile de iarna.

Bar glob de birou Zoffoli 40cm

Mini bar cu glob pamantesc cu baza rotunda pentru birou

Acest bar glob de birou Zoffoli este decorat in stil vintage si se potriveste la orice birou . Facut in Italia, din cele mai bune materiale barul glob de birou este acoperit cu reproducere de harta din secolul al VI-lea.

mini bar glob de birou zoffoli
Mini Bar glob de birou Zoffoli

Acest bar glob de birou este menit a fi folosit ca loc de depozitare a paharelor si sticlelor de bauturi, acasa sau la birou. Diametrul globului bar de birou este egal ca marime, cu diametrul sau circumferinta barurilor care se pun pe podea.

mini bar cu glob pamantesc Zoffoli

Atat barurile de birou cat si cele pentru podea au globuri de 33 sau de 40cm diametru. In functie de cat de multe sticle si pahare doriti sa puneti in interior, alegeti marimea potrivita.

Baza sau suportul circular pe care sta este decorat in culoarea castanei. Cand camera nu este mare, puteti economisi spatiul pe podea, alegand acest bar glob pe care il puteti aseza pe birou.

Bar glob de birou Zoffoli piesa de mobilier

Desigur, atunci cand beneficiati de un birou sau o camera cu spatiu mai generos, puteti alege un bar glob cu picioare. Este o piesa de mobilier de mare valoare si utilitate in casa sau la birou.
Varful care functioneaza si ca maner pentru deschidere si inchidere, este facut din lemn natural de fag.
Poti pune 9 pahare si pana la trei sticle, in interiorul acestui bar de birou cu glob. Sticlele se pozitioneaza in centru iar paharele se pun in compartimentele dinspre exterior.

Bar glob de birou Zoffoli piesa de mobilier
Aspectul compact si solid al barului glob este caracteristic modelelor de calitate facute de Zoffoli. Fiecare bar glob pamantesc de la Zoffoli este facut in Italia, cu aceeasi maiestrie caracteristica obiectelor de colectie.
Imaginea cu harta gobuui din secolul al VI-lea care acopera barul, este o reproducere perfecta. Modalitatea de aderenta a hartiei imprimate se face printr-un proces special.

Mini bar glob de birou zoffoli 33cm
Acest bar cu glob pamantesc este facut pentru a impresiona prin aspectul, circumferinta si maiestria cu care a fost facut, orice vizitator care va calca pragul.
Aspectul clasic antichizat este dat de culoare maro sau crem vintage aleasa pentru a aminti de vechimea hartilor folosite in secolul al VI-lea.
Baza de lemn castaniu completeaza aspectul antichizat clasic al acestui bar glob de birou. Este perfect stabil si se potriveste cu orice stil de decor acasa sau la biroul dvs.

Minibar glob pamantesc Zoffoli antique 590

Orice barbat pasionat de bauturi de calitate, ar trebui sa aiba pe biroul sau un mini bar glob Zoffoli. Alegeti un mini bar glob de birou de calitate facut de Zoffoli, din colectia magazinului Juliana! Il puteti oferi cadou sau il puteti cumpara pentru colectia personala de obiecte de valoare.

Pentru confirmarea stocului in magazin, puteti a ne contactati la numarul detelefon al magazinului fizic, la Juliana: 0785232325. Pentru comenzi online cu livrare prin curier, ne puteti suna la numarul de telefon: 0765511512. Va oferim transportul gratuit prin curier rapid pentru achizitionarea unui bar glob de birou de la eJuliana.ro.

Sumar
product image
Rating Autor
1star1star1star1star1star
Opinia clientilor
2.5 based on 2 votes
Brand
Zoffoli
Nume Produs
Bar glob de birou Zoffoli
Pret
lei 495
Disponibilitate
Available in Stock

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *