Bol cantator batut manual

bol tibetan cantator batut manual

Bol cantator batut manual, bol bengalez facut in India

Bol cantator batut manual, bol bengalez facut in India, unic si special realizat in intregime manual in decurs de cateva zile. Dupa cum probabil stiti deja, pentru a realiza un bol cantator, dureaza cel putin cateva zile de lucru intens pentru cei specializati in boluri tibetane.

 

bol tibetan cantator batut manual
Bol tibetan cantator, bol batut manual

Spre deosebire de un bol tibetan turnat, un bol cantator batut manual necesita cateva zile pentru realizare si fiecare este unic. Nici un bol batut manual nu este identic cu celalalt. Personal, prefer un bol cantator batut manual unuia tuyrnat pentru ca in primul rand este unic. Nimeni nu mai poate avea un bol cantator identic cu al meu. Asa cum fiecare dintre noi este unic si irepetabil, la fel, fiecare bol cantator facut manual in India sau Nepal are o ”amprenta” unica. Deaceea, este bine sa alegeti bolul cantator care vi se potriveste in functie de sunet si cum va potriviti cu el.

bol tibetan cantator batut manual
Bol tibetan cantator Bol batut manual in intregime, facut pentru rezonanta si sunet deosebit

Pe langa aspectul decorativ al bolului cantator batut manual, acesta are si valoare de colectie pentru ca este unic. In magazinele noastre, puteti gasi atat boluri tibetan turnate, boluri din sapte metale si boluri cantatoare batute manual. In functie de sunetul si rezonanta pe care o doriti, puteti alege si dimensiunea bolului. in general, bolurile mici au sunete mai inalte si mai cristaline iar bolurile tibetan mai mari au sunete mai joase si mai vibrante. Nu este o regula, ”batuta in cuie”, pentru ca, inaltimea sunetului este data si de grosimea bolului respectiv. Puteti avea surpriza sa gasiti un bol mai mare cu sunet inalt.
In acest scurt video, puteti observa cat de mult se munceste pentru crearea unul bol cantator.

Deasemenea, puteti observa diferentele dintre bolurile tibetane turnate si cele batute manual in urmatorul filmulet.
Daca nu ati mai folosit un bol cantator, probabil va dura putin pana va veti opbisnui sa pastrati sunetul foarte mult. Este nevoie sa pastrati contactul dintre bastonul de lemn si marginea bolului. Daca apasati prea tare este posibil sa opriti vibratia bolului. Daca bastonasul nu pastreaza contactul, intensitatea scade si sunetul se pierde.
buddha bol tibetan.

bol tibetan cantator batut manual
Bol tibetan cantator batut manual In India.

Bol cantator tibetan batut si clopotel tibetan antichizat
Bol tibetan, bol bengalez batut manual insotit de clopotel tibetan turnat folosit in templele budiste. Aceasta asociere fericita este o combinatie reusita pe care o recomandam atunci cand vine vorba de facut cadouri celor cu pasiune pentru obiectele oriental.

bol tibetan cantator batut manual
Bol tibetan batut manual in India Bol cu bastonas de lemn

Desi sunt criterii clare legate de sunetele care corespund chakrelor, principiul cel mai simplu de alegere a unui bol cantator pentru noi, este acela legat de rezonanta. Rezonanta si sunetul cel mai placut fiecareuia dintre noi va fi de obicei factorul decisiv in alegerea celui mai potrivit bol tibetan.

bol cantator si pagoda celor cinci elemente
Bol tibetan si pagoda celor cinci elemente ejuliana.ro

Pentru a cumpara acest bol cantator, intrati in magazinul online ejuliana.ro urmand linkul catre Bol Tibetan Cantator Deasemenea, ne puteti contacta telefonic la numarul de telefon afisat in banner, mai jos.

Suna acum la Juliana 0785232325

Va rugam sa confirmati stocul inainte de a vizita magazinul fizic!

Sumar
product image
Rating Autor
1star1star1star1star1star
Opinia clientilor
5 based on 3 votes
Brand
India
Nume Produs
Bol cantator batut manual, bol bengalez
Pret
Lei 229

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *