Bol cantator feng shui

bol cantator broasca raioasa norocoasa feng shui

Bol cantator feng shui din colectia orientala de la Juliana

Cauti un bol cantator feng shui pentru casa ta? Daca nu ai mai avut sau nu ai m-ai folosit unul, este nevoie sa stii cateva lucruri despre bolurile cantatoare sau tibetane.

Bol tibetan manual alama antichizata
Bol tibetan facut manual alama antichizata

Conform celor mai vechi scrieri, in anii 500 i.H a fost adus in Tibet un bol originar din India, despre care se spune ca sunetul sau “om” ar fi stat la baza creatiei. Astazi este recunoscut ca si bol cantator tibetan si are rolul de a purifica Chi-ul din interiorul casei.

bol cantator feng shui broasca raioasa norocoasa feng shui
Bol cantator broasca raioasa norocoasa feng shui

Foloseste un bol cantator tibetan in casa ta pentru a atrage energiile aducatoare de abundenta, sanatate si implinire, alaturi de betisoare parfumate si clopotei tibetani. Poti folosi un bol cantator tibetan pentru a echilibra energiile yin si yang ale casei tale.

Buddha statueta antichizata si bol cantator tibetan
Buddha statueta antichizata si bol cantator tibetan 16cm

Se spune ca vibratiile sunetului produs de un bol cantator tibetan pot sparge blocurile de energie negativa din casa ta sau din oricare alt spatiu in care te afli.
Poti utiliza un bol cantator tibetan si pentru a trezi centrii energetici din corpul tau, dar si pentru a te relaxa, acest instrument fiind benefic pentru reducerea stresului si stimularea imunitatii organismului. Sunetul produs de acest instrument poate fi ideal pentru meditatie sau purificare spirituala.

Bol tibetan manual alama antichizata
Bol tibetan batut manual, facut alama antichizata

Sunetul este produs in interiorul bolului atunci cand bastonasul este rotit in jurul sau cu miscari line si precise. Sunetul produs de aceste boluri difera de la unul la celalalt, in functie de dimensiuni, deschiderea marginilor, tipul lemnului din care este realizat betisorul si mai ales, tipul metalelor care alcatuiesc bolul.

bol tibetan cantator batut manual
Bol cantator bengalez batut manual, aspect antichizat

In practica meditatiei spirituale este folosit un bol cantator tibetan abia dupa ce incaperea sau spatiul in care se desfasoara meditatia a fost purificata cu betisoare aromate.
Colectia Juliana iti pune la dispozitie boluri cantatoare tibetane originare din India, care pot reprezenta un element de decor inedit in casa sau biroul tau si pot fi transformate intr-un cadou inedit pentru o persoana spirituala, apropiata de cultura asiatica.

Bol tibetan cantator mic si mediu
Cele mai bune boluri cantatoare tibetan aduse din India dimensiuni incepand de la 9 cm diametru

Alege un bol cantator tibetan pentru a aduce un strop din cultura asiatica in casa ta, energie pozitiva si bunastare sau ofera-l cadou unei persoane speciale!

Pentru confirmarea stocului la boluri tibetane, ne puteti contacta la numarul de telefon 0785232325 sau0765511512. Puteti comanda telefonic sau vizitand magazinul nostru online, la sectiunea Shop.

Sumar
product image
Rating Autor
1star1star1star1star1star
Opinia clientilor
no rating based on 0 votes
Brand
India
Nume Produs
Bol cantator feng shui
Pret
lei 159

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *