Bol tibetan bengalez batut manual

Bol tibetan bengalez si buda

Bol tibetan bengalez batut manual si idei de cadouri orientale

Bol tibetan bengalez si idei de cadouri orientale recomandate de Juliana pentru colectionari de obiecte antichizate si pasionati de arta orientala. Il numim bol tibetan pentru ca este folosit in templele din Tibet. Il numim bol tibetan bengalez pentru ca este facut in provincia indiana Bengali.

Cum se creaza un bol tibetan batut manual?

Stii cum se face un bol cantator batut manual? In filmuletul de mai jos, poti vedea exact asta. Este o provocare fizica pentru cei care fac aceste boluri cantatoare.

Ei trebuie sa indure caldura si zgomotul puternic produs de ciocanele care lovesc necontenit bucate de metal. Ceeace vedem noi ca produs finit, un frumos bol tibetan, este produsul a multor ore de munca.

Dureaza in jur de 4 ore pentru a crea un singur bol tibetan. Este nevoie de 3 oameni pentru a lucra. Unul roteste aliajul fierbinte cu doi clesti. Alti doi lovesc din greu cu ciocanele. Este o munca sincronizata a celor care lovesc bucata de aliaj.

Poti vedea in filmuletul de mai sus postat pe You Tube, cum se bate manual un bol tibetan cantator in Nepal

Fiecare bol tibetan bengalez batut manual este unic

Dupa ce lovesc de nenumarate ori, bucata de aliaj fierbinte incepe sa capete forma de bol tibetan asa cum il cunoastem noi. Munca nu se opreste aici. Bolul este incalzit si lovit din nou.

Procesul acesta laborios este repetat pana ce bolul capata forma rotunda, aproape sferica. Apoi bolul este udat cu un amestec de apa si sare de Himalayana. Sarea face metalul mai moale si mai usor de lucrat. Din cauza sarii de Himayana, focul produce mai mult fum.

Flacarile devin albastrui pentru ca temperatura creste. Dupa ce se incheie ciclul loviturilor de ciocane, bolul este cufundat in apa rece. In ultima faza a productie, bolul capata ultima forma si grosime. Apoi este pilit pe margine pentru a fi neted.

Ultimul pas este polisarea iar bolul capata aspectul placut pe care il poti recunoaste in magazinul nostru. Rezultatul unei munci grele de aproximativ 4 ore, este acest bol frumos care produce un sunet pe masura. Il poti folosi la meditatie, terapie prin sunet si chiar ca instrument muzical.

Acum ca stii cat de greu se lucreaza si cata munca ia unor oameni dedicati, sa creeze un bol tibetan, vei aprecia mai multe aceste piese de colectie.

Alege un bol tibetan bengalez batut manual, impreuna cu alte idei de cadouri orientale!

Mai jos ti-am pregatit cateva recomandari de cadouri care includ un bol tibetan bengalez si statuete din alama antichizata. Atat bolurile cat si statuetele se fac in Bengali, o fosta provincie din India Britanica.

Buddha statueta antichizata si bol tibetan bengalez, bol cantator batut manual
Buddha al bogatiei statueta din alama antichizata si bol cantator batut manual cu bastonas de lemn
Buddha statueta antichizata si bol cantator batut manual busola cutie de lemn
Buddha, statueta antichizata si bol cantator batut manual busola cutie de lemn
Cele trei maimute intelepte bol tibetan batut manual
Cele trei maimute intelepte si bol tibetan batut manual

magazin online ejuliana

Set doua dimensiuni de bol tibetan bengalez batut manual

Iata un set de doua boluri tibetane batute manual in India. Achizitioneza acest set de doua boluri cantatoare tibetane, batute manual pentru a le folosi in sesiunile de meditatie, relaxare si terapie prin sunet!

Bolurile tibetane se folosesc de mii de ani pentru meditatie, energizare, relaxare si chiar vindecare. Vibratia produsa de sunetele bolului tibetan este una vindecatoare si relaxanta.

Sunetul produs de anumite boluri cantatoare, promoveaza starea de bine , linistea si relaxarea de care ai nevpie pentru a te elibera de stres. Rezonanta la o anumita vibratie cu undele cerebrale produce o anumita sincronizare care promoveaza vindecarea si starea de bine.

Tonurile unice produse de aceste boluri creaza starea de bine de care ai nevoie pentru a fi creativ, intuitiv si plin de energie.

Fiecare bol tibetan batut manual este unic. Pentru ca este facut in intregime manual, bolul batut difera ca forma si aspect dar si ca dimensiuni. Un bol poate fi cu cativa milimetri mai mic sau mai mare decat altele din aceeasi clasa.

Boluri batute manual
  • Dimensiuni bol tibetan mare:aproximativ 14,5  cm
  • Dimensiuni bol tibetan mic:aproximativ 13cm
  • Material boluri cantatoare:aliaj metale
  • Fiecare bol este insotit de cate un bastonas de lemn
  • Tara de origine: India
Bol tibetan batut manual
Cumpara un bol tibetan aici!
Unde pot gasi un astfel de bol cantator?

Este nevoie de confirmarea stocului pentru a achizitiona acest model de bol cantator.

Pentru a comanda un bol tibetan batut manual bengalez, sunati la numarul de telefon afisat 0785232325. Vizitati shopul online al magazinului Juliana: ejuliana.ro la categoria Bol Cantator Tibetan

Sumar
product image
Rating Autor
1star1star1star1star1star
Opinia clientilor
5 based on 2 votes
Brand
India
Nume Produs
Bol tibetan cantator batut manual si statueta cu Buddha

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *