Bol tibetan cantator pentru purificare si vindecare

Cadouri orientale feng shui

Bol tibetan cantator recomandat pentru purificare si vindecare

Bol tibetan cantator pentru purificare turnat sau batut manual in India? Cunosti efectele terapeutice ale bolului tibetan? Ce stii despre vasul acela batut manual, facut din aliaj de metale? Este un instrument muzical sau este mai mult de atat? Este adevarat ce se spune despre puterea vibratiilor produse de vasul tibetan?
Sunt multe intrebari pe care clientii osti ni le pun cand vor sa achizitioneze un bol cantator.
Bol tibetan cantator

Bol cantator
Bol tibetan antichizat, facut din aliaj de metale pentru sunet profund
Ceea ce stim noi despre aceste obiecte, vom incerca sa redam in randurile care urmeaza. In primul radn ceva, legat de isoricul lor. Bolurile tibetane sunt foosite de mii de ani in templele budiste, in practica feng shui si in tarapiile alternative neconventionale. Recunoscute pentru sunetul pur asemanator celor produse de clopotele bisericesti din intreaga lume, bolurile tibetan au cunoscut o amploare deosebita si in tarile occidentale.

bol tibetan cantator si pagoda celor cinci elemente

Desi se numesc boluri tibetane, aceste vase sau instrumente, se fac in India si Nepal. Pe langa folosirea lor in temple, in orientul indepartat, bolurile erau folosite si in bucatarie. De fapt rolul bolului era, la inceput strict legat de bucatarie. Dezamagiti? Nu ar trebui. Pentru ei, bucataria era un loc sacru. Locul unde se pregateste mancarea este si acum, in feng shui un loc special care merita o atentie speciala. Astfel, se imbina utilitatea in bucatarie cu practica spirituala. Ingrijim si corpul si spiritul .

bol tibetan batut manual
Bol tibetan cantator batut manual, facut in India

In lumea occidentala, bolul tibetan a patruns de mai mult timp si este folosit in terapiile prin sunet, pentru tratament si relaxare.

bol tibetan bol cantator
Cele mai intalnite boluri tibetan sunt facute din aliaj de cupru si cositor. Acestea sunt bourile cantatoare in alama. Au un sunet placut si o vibratie deosebita. Acestea sunt de obicei bolurile batute manual dintr-un material mai usor de lucrat. Chiar si asa, producerea unui bol tibetan poate dura mai multe zile de munca.

 bol tibetan bol cantator
Mai usor de realizat, cel putin din punct de vedere al muncii fizice, sunt bolurile tibetane turnate. In acest caz, se folosesc matrite in care se toarna aliajul de metale, la anumite temperaturi. Sunt si aici cateva secrete pe care doar cei care fac aceste boluri, le stiu. Proportiile in care sunt combinate metalele bine alese, topite la numite temperaturi pentru anumite perioade de timp, sunt stiute doar de ei. Chiar si in acest caz decorarea cu simboluri, este facuta in totalitate manual. Mai jos puteti vedea cum sunt facute bolurile cantatoare tibetane.

 

Bolurile cantatoare, sunt facute din aliaj care contine cupru si zinc.Se  crede ca sunt boluri facute din aliaj de sapte metale. In aliaj, se spune ca se adauga aur si argint.

bol tibetan clopotel tibetanBol tibetan batut manual si clopotel tibetan turnat

 

bol tibetan cantator si pagoda celor cinci elemente

Bol cantator tibetan batut manual si pagod celor cinci elemente

Mai multe modele si dimensiuni de bol cantator puteti vedea vizitand categoria de boluri cantatoare.

Suna acum la Juliana 0785232325

Sumar
product image
Rating Autor
1star1star1star1star1star
Opinia clientilor
5 based on 2 votes
Brand
India
Nume Produs
Bol cantator
Pret
Lei 199

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *