Boluri cantatoare pentru chakre

bol tibetan boluri cantatoare pentru chakre

Boluri cantatoare pentru chakre decorate in culori caractistice

Boluri cantatoare pentru chakre vopsite si decorate cu simbolurile caracteristice. Bolurile cantatoare mai sunt cunoscute si ca boluri pentru chakre sau boluri pentru meditatie.
Cunoscute inca din antichitate, aceste boluri cantatore sunt facute in India sau Nepal. Unele sunt realizat in totalitate manual iar altele sunt turnate in forma si decorate manual.
Folosite in trecut mai mult de catre calugari pentru meditatie si ceremonii religioase si ritualuri, bolurile cantatoare sunt considerate si instrumente muzicale traditionale.
In functei de scopul pentru care au fost create, aceste boluri cantatoare sunt decorate intr-un anumit fel. De pilda, bolurile pe care vi le prezentam in acest articol sunt vopsite si decorate pentru a corespunde fiecarei chakre.

Mai intai, cateva cuvinte despre chakre.
Notele muzicale si culorile care corespund chakrelor:
Prima chakra este situata la baza coloanei vertebrale. Culoarea care corespunde acestei chakre este rosu iar nota muzicala cu care rezoneaza este Do.

Bol tibetan cantator rosu
A doua chakra este chakra sacrala. Este situata deasupra chakrei de baza, la patru centimetri deasupra cele de baza. Portocaliul este culoarea caracteristica iar Re este nota muzicala cu care rezoneaza.

Bol cantator tibetan orange
A treia chakra este plexul solar, denumita si centrul puterii personale. Aceasta chakra este situata deasupra buricului. Culoarea acestei chakre este galben iar nota muzicala caracteristica este Mi.

Bol tibetan cantator galben
A patra chakra este numita si chakra inimii, situata in centrul pieptului. Culoarea care ii corespunde, este verde sau roz iar nota muzicala cu care rezoneaza este Fa.

Bol cantator tibetan verde
A cincea chakra este la gat. Situata la baza gatului, aceasta chakra are legatura cu exprimarea, comunicarea si creativitatea. Culoarea sa este albastru deschis iar nota muzicala corespondenta este Sol.

Bol cantator tibetan albastru
A sasea chakra este numita al treilea ochi. Culoarea sa caracteristica este albastru inchis sau indigo iar nota muzicala cu care rezoneaza este La. Se spune ca aceasta chakra are legatura cu intuitia si clarviziunea. Aceasta chakra, al treilea ochi, este situata deasupra sprancenelor.

Bol cantator tibetan albastru inchis
A saptea chakra denumita si chakra coroanei este situata in centrul capului. Culoarea caracteristica a acestei chakre este violet iar nota muzicala rezonanta este Si.

Bol cantator tibetan violet a saptea chakraBol cantator violet 13cm cu bastonas de lemn si pernuta textila – 199lei

Fiecare bol cantator este decorat si vopsit pentru a corespunde fiecarei chakre despre care am vorbit mai sus.
Aceste boluri cantatoare nu sunt neaparat acordate pentru fiecare chakra. Este posibil ca fiecare bol sa emita sunete diferite. Sunt realizate, vopsite si inscriptionate cu simbolurile caracteristice fiecarei chakre.
Frumos decorate, aceste boluri cantatoare pentru chakre pot fi oferite cadou celor dragi, prietenilor si celor pasionati de arta orientala.

Pentru a comanda un bol cantator viziteaza magazinul online ejuliana.ro sau suna la numarul de telefon afisat mai jos:

comanda acum 0785232325!
Sumar
product image
Rating Autor
1star1star1star1star1star
Opinia clientilor
5 based on 8 votes
Brand
India
Nume Produs
Boluri cantatoare pentru chakre
Pret
lei 199

2 thoughts on “Boluri cantatoare pentru chakre

 1. Bobosca says:

  Buna ziua. Bolu 16 ce pret are ca nu gasesc dacat pt bolul 12. ambele sunt de serie sau sunt din cele lucrate manual si de unde provin? (ex. India, Nepal, etc)
  Bolurile pt chakere ai si note muzicale diferite sau doar culorile specifice chakre lor?
  livrarea se poate face prin curierat? Multumesc

  • eJuliana says:

   Buna ziua

   Bolurile tibetan pe care le gasiti in magazinul nostru, sunt facute si aduse din India. Cu exceptia celor din alama, batute manual, toate bolurile cantatoare sunt turnate in matrite si decorate manual. In ceea ce priveste modelul de bol cantator pentru chakre, fiecare este decorat in culorile corespunzatoare chackrelor nu si din punct de vedere al sunetului.
   Bolul de 16cm/ 259lei, il puteti vedea aici: https://www.ejuliana.ro/produs/bol-cantator-16cm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *