Statueta Buddha Simbol de Pace Interioara

Buddha Statueta – Idei de Decor Cu Simbol

Buddha simbol de pace interioara, bunastare, claritate mentala, intelepciune si iluminare, recunoscut universal, este reprezentat de cele mai multe ori in forma unor statui.

Statuetele reprezentandu-l pe Buddha sunt aproape omniprezente si in tarile occidentale care achizitioneaza din ce in ce mai mult, aceste obiecte de decor oriental.

Facute in aproape orice dimensiune si din diverse materiale precum, piatra, lemn, metal, rasina, statuetele cu Buddha aduc ceva din filozofia si traditia orientala, in cultura occidentala.

Statueta reprezentand un Buddha

Exista statui uriase in tarile asiatice, unele sunt facute in marime naturala.pana Statuetele facute din piatra, lemn sau turnate din metal sunt folosite pentru a decora atat exteriorul cat si interiorul caselor si gradinilor.

Statueta Buddha este un obiect de decor preferat pentru semnificatiile si simbolul de pace interioara pe care il poarta.

  Statueta este considerata un simbol

  De multe ori, conceptia occidentala legata de prezenta unui Buddha in casele asiticilor, este una gresita. O statueta reprezentandu-l pe Buddha nu este un idol la care se inchina budistii.

  De multe ori, credinciosii din religiile crestine, mozaica si islamica interpreteaza aceste statui ca pe niste idoli, ca pe niste dovezi de idolatrie.

  Este o conceptie gresita. Buddhistii nu atribuie caracteristici mistice sau divine statuilor sau sculpturilor care il reprezinta pe Buddha.

  Statueta antichizata Buddha de bronz

  Buddha simbol spiritual de pace interioara si echilibru

  Deasemenea, Buddha nu este considerat zeu ci mai degraba o fiinta humana, in cautarea intelepciunii si iluminarii.

  Buddha a trait cu multe mii de ani in urma si a dorit sa fie eliberat din suferinta existentei umane. A primit intelepciunea si iluminarea pe care a transmis-o mai departe discipolilor sai in forma invataturilor sale.

  Statueta Buddha os de peste

  Buddha nu este un zeu

  Buddha este considerat o fiinta elevata si iluminata spiritual dar nu este considerat zeu.

  Mai mult decat atat, budismul nu se bazeaza pe o anumita doctrina, credinta sau fiinta suprema. Nu este considerat o religie ci mai degraba un stil de viata.

  Budismul poate fi compatibil cu alte religii pentru ca nu le concureaza printr-un set de credinte, traditii si doctrine.

  Statueta de Lemn Masiv Buddha

  Semnificatii ale reprezentarilor lui Buddha

  Buddhistii considera ca vazand imaginile si reprezentarile cu Buddha, ii ajuta sa-si aminteasa de rolul si scopul lor in viata.

  Aspirantii la iluminare au un model clar pe care sa-l urmeze. Ei se simt inspirati, contempland calitatile intruchipate de Buddha, in timpul vietii sale.

  In societatile antice, fara invataturi scrise, intelepciunea se transmitea prin simbolismul intruchipat de statuile cu Buddha.

  CUMPARA

  Simboluri diferite legate de pozitia mainii drepte

  Statuile cu Buddha pot fi facute stand jos sau in picioare, zambind sau razand. Pozitia mainii, numita muddhra, inseamna ceva.

  Fiecare muddhra poarta un anumit simbol, o anumita semnificatie pe care trebuie sa o stii cand vrei sa amplasezi un Buddha in casa sau biroul tau.

  Seminificatiile purtate de pozitia mainii sunt legate de gratie, intelepciune, echilibru spiritual, hotarare si curaj. Fiecare dintre acesti Buddha are un anumit nume.

  Statueta Thai Buddha antichizat

  Statueta reprezentand un Buddha, realizat din polirezin antichizat cu aspect de lemn sau metal patinat.

  Statuia Buddha simbol universal de pace interioara si echilibru spiritual

  Buddha este un simbol universal de pace interioara si echilibru spiritual. Multi psihoterapeuti si vindecatori amplaseaza o statueta cu Buddha pe birourile lor pentru a promova si incuraja atmosfera de calm si bunastare. Nu trebuie sa fii budist ca sa ai in casa o statueta care il reprezinta pe Buddha.

  Simbolurile lui Buddha au fost preluate si in practica si traditia feng shui. Astfel, gasim statuete cu Buddha razand, statuete cu Buddha gras care reprezeinta bogatia si abundenta. Buddha care tine un vas in mana este un remediu pentru sanatate si vindecare.

  Muddhra-Pozitia mainii

  Pozitia mainii drepte ( muddhra) arata transmiterea intelepciunii si invatarea.

  Statueta Buddha de bronz

  Fantana feng shui cu  Buddha

  Poti alege sa amplasezi in casa ta sau la birou, o fantana cu apa in miscare pentru a beneficia de prezenta ionilor negativi.

  Apa in miscare inseamna energie buna in feng shui. O fantana decorativa cu apa in miscare este un remediu feng shui pentru bunastare a familiei.

  Fantanile decorative sunt realizate din piatra sau rasina, dupa modele din natura dar si cu statuete reprezentandu-l pe Buddha.

  Fantana arteziana, decor cu Buddha

  Alege o fantana feng shui cu Buddha pentru semnificatiile feng shui dar sisimbolul puternic inspirat de pace interioara si intelepciune!

  Alege o statueta care il reprezinta pe Buddha pentru a o amplasa in casa ta. Deasemenea poti oferi cadou o statueta cu Buddha, drapt cadou de casa noua sau cadou pentru pasionatii de feng shui si arta orientala.

  Statueta cu Buddha simbol de pace interioara. Statueta este turnata din alama patinata si antichizat

  Fantana de interior cu Buddha
  Suna acum la Juliana 0785232325

  Este posibil ca unele modele recomandate sa nu mai fie disponibile in magazin. Putem aduce la comanda, statuete, in limita stocului la importator.

  Unde pot gasi o statueta cu Buddha?

  Pentru a comanda o statueta cu Buddha, nu ezitati sa ne contatati telefonic la numarul de telefon al magazinului: 0785232325. Vizitati sectiunea dedicata statuetelor si fantanilor cu Buddha pentru a comanda online cu livrare prin curier!

  Lasă un răspuns

  Te pot ajuta?