Butoni de camasa motocicleta si ceas de birou miniatura

Butoni de camasa motocicleta ceas de birou motocicleta Juliana

Butoni de camasa motocicleta si ceas de birou in forma de motocicleta

Butoni de camasa motocicleta si ceas de birou in forma de motocicleta, idee inspirata  si interesanta de cadouri pentru motociclisti si barbati pasionati de motociclete. Iata o idee de cadouri pentru motociclisti si persoane pasionate de motociclete pe care o poti folosi cu orice ocazie importanta din viata celor dragi tie.
Va plac motocicletele? Cui nu-i plac? Sunt insa, persoane care trec mai departe de nivelul: ”Imi place” si trec la  nivelul: ”Iubesc motocicletele”. Acestia sunt motociclistii, cei care fac o pasiune deosebita pentru sportul pe doua roti.
Butoni de camasa motocicleta ceas de birou in forma de motocicletaButoni de camasa motocicleta si ceas de birou in forma de motocicleta sport argintie, impreuna intr-o combinatie inspirata de cadouri pentru barbati.
motocicleta ceas de birou cadouri de birou
Ceasul de birou in forma de motocicleta sport arata foarte bine pe biroul unui pasionat de motociclete
motocicleta ceas de birou cadouri de birou
Seamana foarte tare cu o motocicleta reala. Imita la scara foarte multe detalii legate de o motocicleta sport. Aproape ca nu-ti dai seama ca ai in fata o motocicleta de birou in miniatura daca o vezi in fotografie.
motocicleta ceas de birou cadouri de birou
Si in realitate, motocicleta miniatura arata foarte bine. Oricine si-ar dori un astfel de ceas de birou.
motocicleta ceas de birou cadouri de birouAcesta nu este un simplu ceas de birou, este un ceas in forma de motocicleta sau mai bine spus, o motocicleta in miniatura, cu ceas de birou.
butoni de camasa motocicleta
Butoni de camasa motocicleta sport argintii, un cadou inspirat petnru pasionatii de motociclete
butoni de camasa motocicleta

Butoni de camasa motocicleta clasica Harley Davidson
Prezentati in cutiuta de cadou Harvey Makin, orice pereche de butoni poate fi oferita cadou separat sau impreuna cu Alte idei de cadouri pentru barbati.Butoni de camasa motocicleta ceas de birou motocicleta Juliana
Un barbat cu o pasiune deosebita pentru motoare se va bucura foarte mult sa primeasca cadou, un ceas motocicleta si niste butoni de camasa in forma de motocicleta. Ii puteti face o surpriza deosebita cu ocazia zilei de nastere sau cu ocazia sarbatorilor.

Motocicleta ceas de birou caseta de ceasuri

De Craciun, surpriza va fi cu atat mai mare cu cat fiecare dintre cei dragi se asteapta sa primeasca ceva frumos din partea noastra. Iti poti imagina bucuria pe care o va trai pentru ca si tu te-ai bucura la fel daca ai primi ceva ce tine de pasiunea si preocuparile tale.
Pentru a achizitiona butonii de camasa sau ceasul de birou motocicleta vizitati magazinul online sau sunati-ne la numarul de tele fon afisat mai jos:Suna acum la Juliana 0785232325

Sumar
product image
Rating Autor
1star1star1star1star1star
Opinia clientilor
5 based on 1 votes
Brand
Juliana
Nume Produs
Butoni de camasa ceas motocicleta
Pret
Lei 318

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *