Cadou casatorie 1 an, recomandari Juliana

Cadou casatorie 1 an – idei si recomandari Juliana

Cadou casatorie 1 an – idei si recomandari de cadouri diferite si din colectia Juliana, magazin online si fizic din Bucuresti.

Numerosi tineri doresc sa impartaseasca alaturi de persoanele dragi sarbatorirea primului an de casatorie si sa faca o retrospectiva a celui mai important an din viata de cuplu.

Petrecerile desfasurate cu acest prilej sunt de obicei mai intime decat cele nunta, insa sunt la fel de importante pentru tinerii casatoriti. Daca iei parte la un astfel de eveniment, un gest frumos este de a oferi un cadou special.Rama inimioare rama de cuplu, cadou de nunta
Cadourile pentru astfel de celebrari sunt mai putin pretentioase, insa pot fi extrem de intense. Intitulata si casatoria de hartie, casatoria de 1 an reprezinta un prim pas in lungul drum ce trebuie parcurs, deci este practic cea mai dificila si mai importanta borna aniversara.

Iata o lista cu obiectele ce pot fi oferite drept cadou pentru aniversarea unui an de casatorie

1. Tablou personalizat – un tablou colaj poate fi un dar perfect pentru casatoria de hartie. Poti crea o compilatie a celor mai importante imagini pe care le detii.

Daca nu ai aptitudini artistice te poti adresa unui centru de creere si personalizare a acestor obiecte. Un astfel de cadou va aduce cu siguranta placere.

Cani pentru miri, cadou cuplu
2. Cani personalizate – mesajele de genul „ati supravietuit un an”, „inca un an impreuna”  sunt si amuzante si placute. Deci aceste obiecte constutuie un cadou perfect pentru un astfel de eveniment.

Cani de cafea pentru cuplu si miri The Boss The Real Boss

Sunt mai multe modele de mesaje pe care le poti alege. Canile sunt de cea mai buna calitate.

Cani pentru el si ea cadou pentru cuplu

Sunt facute din portelan fin, dupa gusturile englezesti. Sunt prezentate cate doua in cutii de cadou elegante din colectia Amore by Juliana.

Cani de cafea pentru cuplu si miri The Boss The Real Boss

Daca doresti sa oferi somptuozitate si sa cresti importanta darului, impacheteaza-l in ambalaje sofisticate.

Cani cadou ziua nuntii cadou miri

Cani de portelan fin pentru cuplu, cadou pentru cuplu si miri recomandat din colectia Juliana

Cani pentru cuplu Mr.Right Mrs.Always Right

Cani Mr. Right & Mrs. Always Right colectia Juliana

3. Albume si calendare personalizate – alege cele mai traznite imagini cu personele dragi care sarbatoresc casatoria de 1 an si transpune-le intr-un album carte sau un calendar. Aceste daruri sunt printre preferatele cuplurilor tinere si cu simtul umorului. Sunt cadouri speciale pentru cei care aniverseaza 1 an de casatorie, in primul rand pentru ca presupun munca de cercetare si analiza din partea celor care ofera.
4. Albume foto – albumele foto, sunt conform reprezentantilor de specialitate cele mai reprezentative daruri de nunta, casatorie civila dar si cel mai frecvent cadou casatorie 1 an. Albumul pentru aceasta ocazie nu trebuie sa fie unul somptuos, precum cel de nunta, insa poate fi unul personalizat sau unul cu linii clasice si elegante.

album foto piele album de nunta, Cadou casatorie 1 an
5. Sampanie cu aur – sampania este o licoare eleganta folosita prin traditie pentru celebra evenimentele speciale, iar sampania cu aur poate fi o urare si un indemn de casa buna pana la aniversarea altui moment important – nunta de aur!

Alte idei de cadouri pentru aniversarea casatoriei puteti gasi mai jos:

Rama verighete argintata cu strasuri, potcoava norocoasa, suport certificat de nunta

Suport dvd potcoava suport certificat de casatorie

rama miri suport certificat nunta

Pentru a comanda un cadou casatorie 1 an su alte idei de cadouri pentru cuplu, vizitati sectiunea shop a site-ului ejuliana.ro. Va rugam sa confirmati stocul produselor din magazin, la numarul de telefon: 0785232325!

Lasă un răspuns

Te pot ajuta?