Cadou de nunta pentru miri

cadouri pentru miri

Cadou de nunta pentru miri inspirat din colectia Amore

Cadou de nunta pentru miri Colectia Amore prezentat in cutie eleganta. Cununia este un moment si un eveniment unic atat pentru viitorii miri cat si pentru cei invitati la nunta. Daca ati primit invitatie, inseamna ca aveti nevoie de un dar de nunta pentru cei doi care isi vor spune ”Da”.

Va recomandam cateva idei inspirate de asocieri si combinatii de cadouri pentru miri pentru a impresiona pe ce doi. Fiecare cadou de nunta din aceasta colectie beneficiaza de o prezentare deosebita.

Cadou de nunta pentru miri
Rama I Do si album foto in cutie de lemn alb, pentru mire si mireasa din colectia Amore Cadouri pentru miri premium din colectia de nunta Amore

rama pentru miri, rama dubla
Rama dubla pentru cuplu, rama pentru miri Mr.&Mrs. colectia Amore
Prezentata in cutie eleganta, rama este o alegere inspirata pentru ocazia cununiei, singura sau in asocieri cu suport pentru certificatul de casatorie.

Cadou de nunta pentru miri
Album cutie pentru miri si rama foto dubla pentru el si ea

Un album de nunta superb, intr-o cutie alba, frumos decorata cu literele tridimensionale ce alcatuiesc cuvintele : Mr&Mrs este asociat cu rama foto dubla, prezentata mai sus.

Colectia de cadouri premium de care apartin atat albumul cat si rama, materialul ales de designer dar si decorul Mr& Mrs, sunt elemente comune in acest caz.

suport certificat Cadou de nunta pentru miri

Caseta suport pentru certificatul de nunta Amore by Juliana

cadouri pentru miri

Caseta si suport de certificat de nunta cu decor de verighete intrepatrunse, marca a colectiei de cadouri Amore by Juliana

Cadou de nunta pentru miri

Suport pentru certificatul de nunta impreuna cu rama dubla pentru miri. Atat rama foto dubla crem cat si suportul pentru certificatul mirilor vin prezentate in cutii elegante de cadou in nuante calde si placute de crempurtand marca colectiei de cadouri Amore.cadouri pentru miri

Rama de nunta cu inimioare placata cu argint si potcoava norocasa pentru miri. Impreuna, rama de nunta cat si potcoava petnru miri se potrivesc perfect cu un suport pentru certificatul de casatorie placat si el cu argint. Ca si alte cadouri de nunta de la Juliana, acestea vin prezentate in cutii elegante, gata pentru a fi oferite celor doi tineri insuratei.

Pentru a comanda cadouri de nunta, vizitati magazinul nostru online sau comandati direct, telefonic cu confirmare de stoc, sunand la numarul afisat mai jos:

Suna acum la Juliana 0785232325

Sumar
product image
Rating Autor
1star1star1star1star1star
Opinia clientilor
5 based on 1 votes
Brand
Juliana
Nume Produs
Cadou de nunta pentru miri Amore by Juliana
Pret
Lei 218

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *