Cadou de nunta pentru sora

Cadou de nunta pentru sora recomandat de Juliana

Cadou de nunta pentru sora recomandat de Juliana, magazin de cadouri pentru miri din Bucuresti. Sora este, cu siguranta, una dinte cele mai dragi persoane din lume! Nunta acesteia este un eveniment important pentru intreaga familie.

Ceremonia religioasa si petrecerea de nunta a surorii sunt momente care au o incarcatura emotionala deosebita. Acest prilej este perfect pentru a-i arata sorei cat de mult o pretuiesti, alegand un dar special.

Caseta suport certificat casatorie rama dubla miri

Idei de cadou de nunta pentru sora

Daca esti lipsita de idei, poti cerceta lista de cadouri populare din acest an pentru a te inspira. Conform specialistilor, cel mai frumos cadou de nunta pentru sora mai mare este cel care sa i se potriveasca.

Daca sora ta este o persoana conservatoare, poti alege unul dintre cadourile practice, care sa ii fie de folos in noul drum.

Daca este vorba de surioara mai mica, poti fi nostalgica si poti alege un cadou sentimental. Daca persoana draga este o puternica cu personalitate, poti alege o piesa de arta autentica.

Rama inimioara suport certificat de nunta argintat

Cadouri practice

Cand vine vorba de cadouri practice, oferta este foarte variata. Insa pentru ca este vorba de nunta trebuie sa te orientezi catre obiecte consistente.

Pentru a fi sigura ca darul va fi apreciat, poti adresa cateva intrebari, care sa te ajute sa achizitionezi cadoul perfect.

Daca doresti sa alegi tacamuri de masa, alege seturile complete, cu design special. Orienteaza-te catre obiecte adevarat calitative confectionate din inox. In magazinele de specialitate vei fi suprinsa sa descoperi seturi cadou, ambalate in carcase cadou impresionante.

Te poti orienta catre seturile de vase din portelan sau cristal. Acestea sunt si practice si elegante si intotdeauna vor fi apreciate. Pentru ca este vorba de un cadou de nunta orienteaza-te catre obiect din cristal de Bohemia sau portelan fin de Rosenthal, New Ritz sau Royal Albert.

Din lista de cadouri practice populare nu lipsesc aparatele electrocasnice, robotii de bucatarie, seturile de tigai sau vase din inox.

Cadouri de nunta sentimentale

Un cadou de nunta pentru sora trebuie sa fie unul personalizat, daca doresti sa atingi latura sensibila. Trebuie sa contina un mesaj cunoscut, care sa ii patrunda in suflet. Te poti orienta catre obiecte argintate, care pot fi personalizate.

Album foto pentru cuplu Amore by Juliana

Album foto de nunta

Poti alege un album foto de nunta personalizat, sau un ceas de perete care sa ii aminteasca de copilarie. Bijuteriile sunt alte obiecte apreciate care pot fi usor personalizate, deci te poti orienta catre aceasta categorie de cadouri.

Album cani pentru cuplu rama verighete, cadou de nunta pentru sora
Album foto cu inimioara, set de doua cani pentru miri si rama foto verighete placata cu argint din colectia Amore by Juliana
Album foto de nunta rama foto I Do
Album foto de nunta rama foto I Do colectia pentru miri Amore by Juliana

Recomandari cadouri de nunta pentru sora

Mai jos, ti-am pregatit niste recomandari de cadouri care te-ar putea inspira: Poti alege cadouri separat si sa le pui impreuna asa cum crezi tu sau poti sa ” mergi pe mana noastra” si sa iei cadouri gata gandite si pregatite de noi. Stim ca vei face cea mai buna impresie:

cani cadou ziua nuntii cadou miri, Cadou de nunta pentru sora
Cadou pentru miri, cani pentru ziua nuntii

Set doua cani suport certificat de casatorie

Set doua cani din portelan fin si suport de certificat de nunta placat cu argint Juliana

Rama verighete suport pentru certificat miri

Rama foto verighete si suport pentru certificat de nunta cu inimioare, placat cu argint

Rama foto I Do suport pentru certificat de casatorie

Rama foto I Do si set argintat cu suport pentru certificat de nunta in cutie eleganta Juliana

Unde poti achizitiona cadouri de nunta pentru cei dragi?

Pentru a comanda un cadou de nunta pentru sora, intra in magazinul nostru online la sectiunea Cadouri pentru miri sau Idei de cadouri de nunta, si vei gasi o multime de variante de unde poti alege.

 

Lasă un răspuns

Te pot ajuta?