Cadou pentru baietel bebelus recomandat din colectia Juliana

Album tacamuri mot si dintisor pentru bebelusi Juliana

Cadou pentru baietel bebelus, un album foto, set de tacamuri mot si dintisor pentru bebelusi Juliana

Cadou pentru baietel bebelus, placat cu argint, in cutie eleganta, recomandat din colectia de botez de la Juliana magazin Bucuresti. Am ales impreuna un album foto pentru primul an, un set de tacamuri si un set pentru mot si dintisor. Toate aceste cadouri prezentate mai jos, sunt placate cu argint si vin in cutii de cadou individuale.,Vi le prezentam ca si idei inspirate pe care le puteti lua in considerare atunci cand mergeti la un botez pentru baietel.

Rama pentru primul an al bebelusului placata cu argint dn colectia Impressions by JulianaRama pentru primul an, supor pentru certificatuil de nastere, set cu baza si set tren pentru primul dintisor si mot al baietelului. Puteti oferi aceasta combinatie inspirata de cadouri placate cu argint cand mergeti la botezul unui baietel.
Album tacamuri mot si dintisor Cadou pentru baietel bebelus
Pentru a oferi un cadou inspirat la botez, trebuie ne gandim la ceva util dar si frumos in acelasi timp. Un album foto pentru bebelusi, placat cu argint, pus langa un set de tacamuri si un set pentru mot si dintisor, poate fi o optiune deosebita.

tacamuri si cutiute pentru prima bucla si primul dintisor, Cadou pentru baietel bebelus
Tacamuri si set pentru mot si primul dintisor al bebelusului din colectia Juliana. Doua seturi cadou pentru bebelusi baietel placate cu argint prezentate in cutii individuale.

album primul an Juliana

Albumul foto – My First Album – ”Primul meu album” este placat cu argint si decorat cu diverse simboluri de bebelusi pe coperta principala. Aceasta functioneaza ca o rama foto multipla cu trei spatii pentru fotografii. Am asociat acest album foto cu doua seturi placate cu argint. Puteti alege sa oferiti albumul impreuna cu un set de tacamuri cu furculita si lingurita sau puteti alege sa-l oferiti impreuna cu un set pentru mot si dintisor. Este recomandat ca sa oferiti un cadou de botez complet cu ocazia crestinarii bebelusului. Tocmai din acest motiv am hotarat sa fotografiem impreuna trei produse diferite. Va prezentam o combinatie inspirata de cadouri pentru bebelusi care include doua seturi si un album. Atat tacamurile cat si setul pentru prima bucla si primul dintisor sunt la fel de importante pentru primul an ca si albumul foto.

cadou pentru primul an
Primul meu album foto cadou pentru bebelusi si suport pentur certificatul de nastere
”Primul meu album” este un album foto placat cu argint din colectia de albume foto pentru bebelusi de la Juliana. Poate fi folosit pentru a pune fotografiile bebelusului in primul anisor, fetita sau baietel. Prezentat in cutie eleganta de cadou, albumul poate fi oferit cadou de botez separat sau impreuna cu tacamuri sau cutiute pentru prima bucla si primul dintisor al bebelusului.

cadou bebelusi cutie de cadouPrezentarea unui cadou de botez face diferenta. La Juliana, fiecare cadou impresioneaza prin calitatea premium obiectelor in sine dar si prezentarea eleganta a acestora.

Pentru a comanda sau pentru a rezerva oricare dintre aceste cadouri pentru bebelusi baietel, din magazinul fizic, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon de mai jos!

Suna acum la Juliana 0785232325

Sumar
product image
Rating Autor
1star1star1star1star1star
Opinia clientilor
5 based on 1 votes
Brand
Juliana
Nume Produs
Album tacamuri mot si dintisor pentru bebelusi Juliana
Pret
Lei 337

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *