Cadouri barbati idei si recomandari Juliana

Bol tibetan busola statueta Buddha

Cadouri barbati idei si recomandari de Juliana

Bol tibetan, obiecte antichizate – cadouri barbati idei inspirate din traditia orientala si recomandate de Juliana. Iti facem cateva propuneri interesante de cadouri pe care le poti oferi barbatilor cu ocazia zilei de nastere sau onomastica. Aceste recomandari se adreseaza unui anumit tip de barbati. Este vorba de acei barbati cu veleitati de colectionari, preocupati de arta si traditie orientala.

Pentru ca fiecare obiect propus este creat si decorat in stil antichizat, aceste preocupari trebuie sa includa antichitatile.  Avem la Juliana, o multime de obiecte care sunt decorate special pentru a parea vechi sau mai bine spus, invechite.

Bol tibetan statueta Buddha
Bol tibetan si statueta antichizata Buddha
Bol tibetan statueta Buddha
Bol tibetan cu model auriu si statueta antichizata Buddha

De ce este important un bol cantator tibetan?

Se stie ca terapia prin sunet ajuta in multe situatii cand echilibrul energetic se modifica. In fiecare zi, suntem expusi unui mediu care ne poate afecta fizic si emotional. Din punct de vedere energetic, trebuie sa existe un echilibru. Acest echilibru care trebuie sa existe la fiecare dintre noi, asigura o stare buna de sanatate fizica mintala si spirituala.

Cum putem sa ne asiguram ca pastram acest echilibru?

Sunt multe de discutat aici si probabil ca vom mai dezvolta acest subiect mai pe larg in cadrul articolelor despre dezvoltare personala pe care le gasiti pe Juliana.ro.

Totusi, vrea sa mentionez ca pe langa un stil de viata sanatos, trebuie sa ne protejam de mediul exterior care ne poate afecta energetic. Meditatia si relaxarea pe care aceasta o asigura, ne ajuta foarte mult pentru pastrarea acestui echilibru. Pentru meditatie este bine sa folosim un bol cantator care produce un sunt profund si o vibratie potrivita.

Puteti folosi muzica, drept fundal sonor pentru sesiunile dvs de meditatie, precum si pentru sedintele de masaj si relaxare.

Bol tibetan busola cutie de lemn
Bol cantator tibetan cu model auriu si busola in cutie de lemn masiv

Dupa cum stiti, corpul nostru este 70% apa. Apa vibreaza la o anumita intensitate a sunetului. Puteti vedea in filmuletul de pe You Tube, cum vibreaza apa in bolul tibetan, atunci cand acesta este actionat.

Busola bol tibetan maimute intelepte, Bol tibetan si cadouri barbati idei
Busola antichizata Stanley London, bol cantator tibetan cu model si set de trei maimute intelepte din alama patinata

Cele trei maimute intelepte sunt un simbol important din  traditia Japoneza. Ele inseamna: ”Nu vorbesc, nu vad si nu aud nimic rau”. Uneori unele variante includ si o a patra maimuta inteleapta. Aceasta este prezentata cu bratele prinse/ incrucisate. Postura inseamna : ”Nu fac nimic rau”. Concluzia noastra este ca simbolul celor trei maimute intelepte este legat mai degraba de un anumit stil de viata sanatos, mai ales, din punct de vedere spiritual.

Un barbat cu preocupari spirituale si veleitati de colectionar, va aprecia, cu siguranta, aceste cadouri cu simbol si valoare de colectie.

O busola este un instrument important si util in practica feng shui. Ea este folosita pentru determinarea exacta a pozitie fiecarui remediu feng shui in casa sau la birou. In functie de punctele cardinale, putem gasi zona destinata fiecarui simbol si obiect feng shui. Poti oferi cadou, o busola din alama patinata, prezentata in cutie de lemn natural, lucrata manual in India.

Busola antichizata bol tibetan
Busola antichizata Stanley London cu capac si bol tibetan cu model
Bol cantator busola lupa
Busola antichizata de colectie, cu lupa pentru birou si bol cantator tibetan cu model auriu. Pentru vedea cat mai bine literele minuscule, busola este dotata cu o lupa ajutatoare. cand nu este folosita, lupa se introduce total sub busola.
Bol cantator busola lupa cutie de lemn, Cadouri barbati idei
Bol cantator tibetan si busola antichizata cu lupa in cutie de lemn masiv

Puteti gasi si alte cadouri barbati idei recomandate de Juliana, pe blogul nostru. Va facem cateva propuneri interesante de cadouri pe care le puteti oferi barbatilor.

Pentru a comanda oricare dintre aceste cadouri pentru barbati pasionati de arta si traditie orientala, va rugam sa vizitati magazinul online ejuliana.ro la sectiunea Cadouri Feng shui.

Deasemenea, ne contactati telefonic, la numarul afisat: 0785232325!

 

Sumar
product image
Rating Autor
1star1star1star1star1star
Opinia clientilor
5 based on 1 votes
Brand
India
Nume Produs
Bol tibetan si cadouri barbati idei
Pret
Lei 377

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *