Cadouri pentru barbati pasionati de boluri tibetane

bricheta si o busola de colectie Stanley London

Idei de cadouri si recomandari pentru pasionatii de feng shui

Bol tibetan, obiecte antichizate – cadouri barbati idei inspirate din traditia orientala si recomandate de Juliana. Iti facem cateva propuneri interesante de cadouri pe care le poti oferi barbatilor cu ocazia zilei de nastere sau onomastica.

Aceste recomandari se adreseaza unui anumit tip de barbati. Este vorba de acei barbati cu veleitati de colectionari, preocupati de arta si traditie orientala.

Pentru ca fiecare obiect propus este creat si decorat in stil antichizat, aceste preocupari trebuie sa includa antichitatile.  Avem la Juliana, o multime de obiecte care sunt decorate special pentru a parea vechi sau mai bine spus, invechite.

Bol tibetan statueta Buddha
Bol tibetan si statueta antichizata Buddha

De ce este important un bol cantator tibetan?

Se stie ca terapia prin sunet ajuta in multe situatii cand echilibrul energetic se modifica. In fiecare zi, suntem expusi unui mediu care ne poate afecta fizic si emotional.

Din punct de vedere energetic, trebuie sa existe un echilibru. Acest echilibru care trebuie sa existe la fiecare dintre noi. Acesta asigura o stare buna de sanatate fizica mintala si spirituala.

Cum putem sa ne asiguram ca pastram acest echilibru?

Sunt multe de discutat aici si probabil ca vom mai dezvolta acest subiect mai pe larg in cadrul articolelor despre dezvoltare personala pe care le gasiti pe Juliana.ro.

Totusi, vrea sa mentionez ca pe langa un stil de viata sanatos, trebuie sa ne protejam de mediul exterior care ne poate afecta energetic.

Meditatia cu bol tibetan pentru relaxare si echilibru spiritual

Meditatia si relaxarea pe care aceasta o asigura, ne ajuta foarte mult pentru pastrarea acestui echilibru. Pentru meditatie este bine sa folosim un bol cantator care produce un sunt profund si o vibratie potrivita.

Puteti folosi muzica, drept fundal sonor pentru sesiunile dvs de meditatie, precum si pentru sedintele de masaj si relaxare.

Dupa cum stiti, corpul nostru este 70% apa. Apa vibreaza la o anumita intensitate a sunetului. Puteti vedea in filmuletul de pe You Tube, cum vibreaza apa in bolul tibetan, atunci cand acesta este actionat.

Bol tibetan si maimutele intelepte

Cele trei maimute intelepte sunt un simbol important din  traditia Japoneza. Ele inseamna: ”Nu vorbesc, nu vad si nu aud nimic rau”. Uneori unele variante includ si o a patra maimuta inteleapta. Aceasta este prezentata cu bratele prinse/ incrucisate.

Trei maimute intelepte si bol tibetan cantator
Trei maimute intelepte si bol tibetan cantator

Postura inseamna : ”Nu fac nimic rau”. Concluzia noastra este ca simbolul celor trei maimute intelepte este legat mai degraba de un anumit stil de viata sanatos, mai ales, din punct de vedere spiritual.

Bol tibetan si busola de colectie

Un barbat cu preocupari spirituale si veleitati de colectionar, va aprecia, cu siguranta, aceste cadouri cu simbol si valoare de colectie.

Buddha statueta antichizata si bol tibetan cantator si busola Boy Scouts
Buddha statueta antichizata si bol tibetan cantator si busola Boy Scouts

O busola este un instrument important si util in practica feng shui. Ea este folosita pentru determinarea exacta a pozitie fiecarui remediu feng shui in casa sau la birou. In functie de punctele cardinale, putem gasi zona destinata fiecarui simbol si obiect feng shui.

Bol tibetan cantator si busola Stanley London antichizata
Bol tibetan cantator si busola Stanley London antichizata

Poti oferi cadou, o busola din alama patinata, prezentata in cutie de lemn natural, lucrata manual in India.

Puteti gasi si alte cadouri barbati idei recomandate de Juliana, pe blogul nostru. Va facem cateva propuneri interesante de cadouri pe care le puteti oferi barbatilor.

Unde gasesti cadouri pentru cei pasionati de feng shui?

Pentru a comanda oricare dintre aceste cadouri pentru barbati pasionati de arta si traditie orientala, va rugam sa vizitati magazinul online ejuliana.ro la sectiunea Cadouri Feng shui.

Deasemenea, ne contactati telefonic, la numarul afisat: 0785232325!

 

Sumar
product image
Rating Autor
1star1star1star1star1star
Opinia clientilor
5 based on 1 votes
Brand
India
Nume Produs
Statueta Buddha de bronz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *