Idei de cadouri de birou recomandate

cana cafea masini formula 1

Idei de cadouri de birou recomandate din colectia pentru barbati a magazinului

Juliana vine in ajutor cu idei de cadouri de birou recomandate pentru cei care sunt neinspirati. Cauti cadouri de birou pentru cei dragi tie? Ai nevoie de inspiratie? Nimic mai simplu pentru noi! Noi facem asta in fiecare zi. Noi oferim expertiza nastra in domeniul cadourilor.

cadouri de birou recomandate pentru barbati
Motocicleta ceas de birou si termometru Galileo Galilei, idei de cadouri pentru motociclisti si pasionati de sportul pe doua roti dar pentru colectionari.

Termometru Galileo Galilei
Incepem articolul de astazi cu ide de cadouri de birou pentru barbati. Ce cadouri i-ar placea sa primeasca unui barbat care lucreaza toata ziua in fata unui birou? Este obligatoriu sa ne gandim ceva legata de birou? Da, pentru ca trebuie sa luam in consideratie ceva care sa poata fi pus pe birou.In acelasi timp este bine sa luam in consideratie si pasiunile unui barbat care lucreaza la birou. Pun pariu ca nu sta toata ziua la birou. Mai are si timp liber. Ce face in timpul liber? Ce hobby are? Unde isi petrece timpul liber?

Autobuz double decker set cana fumatori
Autobuz double-decker londonez retro cana si set pentru fumatori cu scrumiera si bricheta decorate cu steagul Britanic in stil vintage

Sunt foarte multez persoane carora le place sa detina obiecte de colectie pentru birou. Autobuzul double-decker londonez este unul dintre aceste obiecte de colectie. Il puteti expune pe birou, pe polita. Il puteti oferi cadou unui barbat care re o astfel de colectie sau ii place sa colectioneze obiecte deosebit.

Termoetru Galileo Galilei si pusculita rosie cabina telefonica
Termoetru Galileo Galilei si pusculita rosie cabina telefonica din lemn

Masina retro si cabina telefonica pusculita din lemn. Pentru pasionatii de simboluri britanice, o cabina telefonica este intotdeauna parte din colectia personala.

Masina clepsidra cadouri de birou pentru barbati
Masina retro si clepsidra cu busola antichizata patinata pentru colectionari

Busola antichizata, clepsidra cu busola sunt si ele alte obiecte de colectie care pot fi oferite cadou pentru cei care lucreaza la birou si sunt pasionati de antichitati.

cadouri de birou ejuliana cadouri de birou ejuliana
Ceas de birou cabina telefonica rosie si termometru de birou care functioneaza dupa principiul descoperit de Galileo Galilei.

Bol tibetan cantator

bol tibetan cantator batut manual
Pentru cei pasionati de arta orientala, meditatie si feng shui, recomandam un bol tibetan cantatotor

Set cadou scrumiera bricheta Mar
Pentru fumatori, va recomandam cadouri pentru fumatori, un set de birou, cu scrumiera si bricheta in forma de mar ”Apple”

Puteti comanda cadouri de birou pentru barbati urmand linkul catre magazinul online ejuliana.ro sau comandati direct telefonic la numarul magazinului Juliana, afisat mai jos:

Suna acum la Juliana 0785232325

Sumar
product image
Rating Autor
1star1star1star1star1star
Opinia clientilor
no rating based on 0 votes
Brand
Juliana
Nume Produs
Cadouri de birou recomandate
Pret
Lei 358

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *