Cadouri de casatorie civila recomandate de Juliana

album foto piele album de nunta

Cadouri de casatorie civila recomandate de Juliana online

Cadouri de casatorie civila recomandate online, din colectiile de nunta si miri de la Juliana, magazin Bucuresti.  Casatoria civila este acel moment in care doi tineri devin oficial sot si sotie in fata legii. Ceremoniile civile sunt mai putin pretentioase si mai putin somptuoase fata de cele religioase, insa petrecerile de celebrare a evenimentului sunt la fel de importante. Cand esti invitat sa iei parte la o astfel de ceremonie, poti sa oferi si anumite cadouri care sa fie de ajutor tinerilor casatoriti.

pahare miri vin bere

Obiceiul romanilor este de a oferi daruri practice cu aceasta ocazie. Deci daca doresti sa te incadrezi in tipare poti alege un astfel de dar. Iata cateva idei de cadouri de casatorie civila care se ofera cu acest prilej.

Aparate electrocasnice
Cuptoarele cu microunde, statiile de calcat, aspiratoarele cu aburi, aparatele de prajit paine, storcatoarele de fructe si robotii de bucatarie, sunt printre cele mai des oferite cadouri de casatorie civila. Aceste dispozitive sunt din gama celor care sunt rapid uzate, astfel ca mirii nu se vor lamenta daca primesc mai multe obiecte din aceiasi gama.

Serviciile de masa
Aceste cadouri sunt foarte populare de multi ani! Daca doresti sa pastrezi traditia si sa impresionezi in acelasi timp, alege un serviciu complet ce poarta un brand celebru pentru calitate si finete. Rosenthal, Royal Albert, WedGwood, Jasper Conran sunt cateva nume care cu siguranta impresioneaza. Aceste daruri insa sunt aparte, si trebuie sa li se acorde atentia cuventia!

Obiecte din cristal
Cristalul este asociat cu luxul, eleganta si bunul gust! Iar traditia de a oferi obiecte de cristal tanarului cuplu este una veche. In fapt, acest gest reprezenta in trecut un semn de apreciere si respect pentru cei carora li se ofera. Deci, obiectele din cristal fin sunt potrivite pentru a fi oferite drept cadouri la casatoria civila. Daca doresti sa impresionezi, si sa pastrezi obiceiul, alege modele prelucrate manual, sunt mai fine si mai valoroase decat cele de serie.

pahare gravate, pahare pentru miri

Seturile de pahare de sampanie, seturile de pahare de coniac sau de vin sunt si elegante si potrivite pentru astfel de evenimente. Poti alege bombonierele, vazele sau sticlele pentru bauturi fine cu taieturi precise si puternice. Aceste obiecte se pastreaza frumos si impresioneaza.

Albume foto pentru miri

Albumele foto au fost si vor ramane printre cele mai populare recomandari de cadouri de casatorie civila in ciuda evolutiei tehnologice in domensiul fotografiei. Chiar daca fotografia digitala a inregistrat o evolutie spectaluculoasa in ultimul timp, fotografiile puse in album sunt varianta clasica preferata in continuare.

album foto piele album de nunta

Poti alege un album foto de nunta din colectia Juliana pentru a-l oferi cadou cu ocazia cununiei civile.

Album foto de cununie, Cadouri de casatorie civila
Album foto cadou pentru cununia civila, din colectia Juliana
Suport certificat nunta cadou pentru miri
Suport certificat de casatorie un cadou pentru miri prezentat in cutie eleganta
Rama verighete argintata cu strasuri, potcoava norocoasa, suport certificat de nunta
Rama verighete argintata cu strasuri, potcoava norocoasa, suport certificat de nunta

Rama de nunta suport certificat de casatorieRama foto cu inimioare argintata si suport pentru certificatul de casatorie Juliana

Pentru confirmarea stocului in magazin, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul afisat:0785232325! Vizitati magazinul online ejuliana.ro pentru a comanda rapid. Puteti plasa non-stop, in cadrul magazinului nostru online. Pentru ridicare din magazinul fizic de cadouri din Bucuresti va rugam sa faceti rezervarea telefonic!

Comanda acum 0785232325!
Sumar
product image
Rating Autor
1star1star1star1star1star
Opinia clientilor
5 based on 1 votes
Brand
Juliana
Nume Produs
Album foto de nunta Juliana
Pret
Lei 199

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *