Cadouri de nunta amuzante Juliana

Set pahare pentru miri Mr Right si Mrs Always Right

Cadouri de nunta amuzanterecomandate de Juliana

Cadouri de nunta amuzante  recomandate din colectiile pentru miri de la Amore by Juliana si nu numai. Nunta este un eveniment extrem de important pentru cei doi miri care isi unesc destinele. Dar are insemnatate mare si pentru familile acestora, pentru nasi, prieteni si apropiati. Ceremonia religiosa este bogata in elemente cu incarcatura simbolistica puternica. Petrecerea de nunta, pe de alta parte nu trebuie sa fie sobra, trebuie sa fie distractiva si relaxanta si acest lucuru se poate infaptui cu ajutorul unor cadouri amuzante.

Cadouri haioase miri, perne miri
Daca vrei sa oferi atentii memorabile te poti orienta catre cadourile de nunta amuzante, care, cu siguranta vor ramane intiparite in amintirea mirilor. Poti alege daruri amuzante pentru mireasa, pentru mire sau pentru cuplu.

Cadouri haioase miri, perne

Idei cadouri de nunta amuzante pentru mireasa

Daca esti intr-o relatie apropiata cu mireasa, ii poti oferi obiecte care sa produca zambete si amuzament. Te poti orienta catre carti de bucate, cu cat mai multe retete, din cele de tipul o reteta pe zi pentru a produce bucurie sotului. „Certificatele” inscriptionate cu indatoririle sotiilor sunt si ele elemente care produc amuzament. Prin acestea se certifica ca proaspata sotie are dreptul de a face curatenie, de a spala vasele, de a calca hainele, s.a. Buchetele de dulciuri sunt si ele o categorie de cadouri de nunta amuzante, ce trebuie luate in considerare.

Idei de cadouri de nunta amuzante pentru miri

Mirelui poti sa ii oferi daruri care sa ii aminteasca ca este protectorul casei, in acest sens arcul, sagetile si sabia sunt potrivite. Set de cusut cu ata si ac, sa ii amintesti ce i se va intampla daca isi va supara sotia. O alta atentie amuzanta, populara in acest an, poate fi considerata cartea cu instructiuni de reparatii! In acest fel, il asiguri ca toate lucrurile merg struna in locuinta.
Tricourile cu mesaje specifice sunt si ele foarte apreciate. „Ocupat”, „Vandut”, „Luat”, „Indisponbil” sunt cateva dintre mesajele ce pot fi inscriptionate pe aceste tipuri de cadouri.

Idei de cadouri de nunta amuzante pentru cupluri

Dintre obiectele amuzante, in acest an au fost apreciate caramizile, ca simbol pentru noua casa, roata de masina, care se doreste a fi asociata cu achizitionarea unui autoturism. Ventilatoarele pentru camera, par a fi si acestea foarte populare in randul cadourilor de nunta amuzante.

Album de nunta cani pentru cuplu Mr.Right si Mrs. Always Right, cadouri de nunta amuzante
Album de nunta cani pentru cuplu Mr.Right si Mrs. Always Right

Set doua cani suport certificat de casatorie

Set doua cani cu mesaj amuzant si suport pentru certificat de nunta Juliana, colectia argintata

pahare miri vin bere
Set doua pahare de vin si bere pentru cuplu, cadouri potrivite pentru miri
Pahare pentru cuplu si miri
Set doua pahare pentru cuplu, cadouri potrivite pentru miri din colectia Juliana

Pentru a comanda cadouri de nunta amuzante, vizitati magazinul nostru online ejuliana.ro la categoria pentru miri! Pentru confirmarea stocului in magazin, nu ezitati sa ne contactati telefonic la numarul:0785232325!

Comanda acum 0785232325!
Sumar
product image
Rating Autor
1star1star1star1star1star
Opinia clientilor
5 based on 1 votes
Brand
Juliana
Nume Produs
Set de doua cani de portelan Sfeul si adevaratul sef
Pret
Lei 59

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *