Cadouri pentru absolvire

Cadouri pentru absolvire recomandari si idei din colectia Juliana

Cauti cadouri pentru absolvire de liceu, colegiu sau facultate? Cand termini o scoala, este un moment importanta care merita o atentie deosebita. Orice absolvent de colegiu sau facultate merita recompensat pentru meritele sale mai ales daca a obtinut rezultate bune si foarte bune pe parcursul studiilor.
Finalizarea unui ciclu scolar este un eveniment important care trebuie sarbatorit de catre orice persoana alaturi de prieteni si de familie. Deoarece fiecare dintre noi are in cercul de prieteni sau in familie cel putin o persoana care inca studiaza si se pregateste pentru marele moment, este important sa fim pregatiti cu un cadou pentru absolvire prin intermediul caruia sa o felicitam.

Trofeu de cristal gravat cu mesaj motivational motocicleta ceas de birou in miniatura si cutie de ceasuri din piele neagra.Cadouri pentru absolvire facultate, liceu pentru baieti si fete

Cei mai multi dintre noi au in familie cate un absolvent astfel ca avem nevoie de idei de cadouri de absolvire facultate sau liceu pentru baieti sau pentru fete.
Cadourile pentru absolvire se incadreaza in categoria cadourilor care trebuie alese cu multa grija pentru a fi de efect. Trebuie sa recunoastem ca un buchet de flori nu este indeajuns pentru a felicita o persoana pentru munca depusa in anii de studiu. Tocmai de aceea, este important sa ne orientam si catre un cadou simbolic sau practic care sa treaca testul timpului si sa reprezinta o amintire frumoasa pentru persoana respectiva.
Pe site-ul eJuliana.ro ai foarte multe variante de cadouri pentru absolventi pentru care poti opta si care se potrivesc perfect acestui eveniment. Dintre acestea, putem aminti cadourile cu tematica de absolvire dedicate strict acestui eveniment precum ramele foto pentru absolvire sau suportul pentru certificatul de absolvire.
De asemenea, exista numeroase idei de cadouri generale care pot fi facute si cu alte ocazii, dar care se potrivesc perfect si pentru un proaspat absolvent de liceu sau de facultate. De exemplu, un joc de sah antichizat, o busola din bronz sau un glob pamantesc din bronz sunt doar cateva dintre cadourile de birou pe care le poti oferi fara probleme si cu ocazia absolvirii.

Cristal de trofeu cu mesaj de succesUn trofeu din cristal gravat cu mesaj  motivational special dedicat pentru un tanar sau o tanara la inceput de drum

Un cadou pentru absolvire este bun prilej de a-ti arata aprecierea si de a ramane intiparit in amintirea unei persoane dragi, deci este important sa profiti la maxim de aceasta ocazie si sa-ti dai toata silinta pentru a alege un cadou de absolvire cat mai potrivit.

trofeu de cristal
Pentru ca fiecare absolvent merita sa primeasca cel putin un cadou, Juliana, magazin de cadouri Bucuresti, va recomanda idei de cadouri pentru absolvire.

Suport pentru certificat in set cu baza placat cu argint
Daca se organizeaza o petrecere pentru cei care au absolvit o facultate sau nu este mai putin important. Puteti alege sa oferiti cadouri pentru absolventi rame foto de birou, statuete si trofee dar si suporturi pentru certificatele si diplomele de colegiu sau facultate.

Rama pentru absolvire
O rama foto pe care scrie ”Graduation” sau o rama foto in forma de toca de absolvent sau un suport de certificat pot fi minunate idei de cadouri pentru absolvire.

Comanda telefonic la numarul 0785 232 325 sau intra in magazinul online ejuliana.ro pentru a vedea toate produsele noastre aflate la vanzare!

comanda acum 0785 232 325

Lasă un răspuns

Te pot ajuta?