Cadouri pentru barbati care au de toate

Busola, clepsidra ochian cadouri pentru barbati

Recomandari de cadouri pentru barbati care au de toate

Barbatii pot fi foarte dificili cand vine vorba de cadouri, in general. De fapt dificultatea este experimentata de cei care sunt in cautare de cadouri pentru barbati. Asta, pentru ca ei nu par sa doreasca ceva anume. Cand vor ceva, de obicei, isi cumpara ei singuri, ce au nevoie. Da, stim ca asa fac. Categoria de cadouri pentru barbati de la eJuliana include insa, si cadouri deosebite pe care nu le poti gasi oriunde.
Cauti cadouri pentru sotul sau pentru prientenul tau? Avem mai multe idei si recomandari de cadouri pentru barbati care ii vor arata cat de mult il iubesti si il apreciezi.
Cauti cadouri haioase, cadouri amuzante ? Crezi ca e genul care sa aprecieze cadourile cu surprize sau mai degraba ceva de colectie? Ce pasiuni are? Cu ce isi ocupa timpul liber?
Te putem ajuta sa gasesti cadoul perfect chiar si pentru barbatul care pare sa le aiba pe toate. Avem cadouri pentru barbatii cu pasiune pentru sport, muzica, filme jocuri de noroc dar si cadouri de birou pentru pasionati de obiecte de colectie.
Orice cadou ai alege pentru barbatul din viata ta, noi te asiguram vei alege ceva de calitate, frumos prezentat in cutie eleganta.
Uite, pentru inceput, iti propunem ceva cu adevarat deosebit. Aceasta recomandare de cadouri pentru barbati se adreseaza in primul rand celor pasionati de obiecte antichizate, obiecte de colectie si antichitati.

Busola, clepsidra ochian cadouri pentru barbati
Cutia de lemn cu busola, clepsidra si ochian din alama antichizata este cadoul perfect pentru un capitan de vas, un avocat, un doctor, un inginer  sau orice alt barbat care isi petrece timpul la birou. Este genul de barbat care colectioneaza obiecte de valoare? Ii place sa aiba pe birou antichitati sau obiecte antichizate? Acesta este cadoul perfect pentru barbatul tau.

Cadou pentru barbati Emporium
Facuta manual din lemn, cutia este patinata si antichizata pentru a reda aspectul invechit al instrumentelor de navigatie folosite pe vase. Busola si clepsidra sunt facute atat din lemn cat si alama. Ochianul este acoperit cu piele cusuta manual. Fiecare obiect este un obiect de arta in sine.
Ochianul din alama acoperit cu piele are 24,5cm cand il deschizi pentru a scana prizontul in cautare de pirati. Cand se inchide, intra perfect in cutie de lemn care are compartimente si pentru busola si clpsidra. Toate cele trei componente antichizate se potrivesc perfect in aceasta cutie pentru a fi oferita cadou pentru un barbat cu pasiune pentru obiecte de colectie.

Poti sa-i mai cumperi si busole in cutie de lemn:

busola cu lupa cutie de lemnBusola antichizata de birou din alama cu accesoriu cu lupa

Busola cu lupa cadouri pentru barbati

Suna la numarul de telefon al magazinului 0785232 325 pentur confirmarea stocului sau pentru a comanda rapid! In magazin, cadourile de birou le gasesti in aceasta subcategorie: Cadouri de birou pentru barbati

Comanda acum 0785 232 325
Sumar
product image
Rating Autor
1star1star1star1star1star
Opinia clientilor
5 based on 5 votes
Brand
Juliana
Nume Produs
Busola, clepsidra ochean in cutie de lemn
Pret
Lei 239

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *