Cana de ceai cu infuzor din portelan fin in cutie de cadou eleganta

Set cana cu infuzor din portelan decorat cu trandafiri

Cana de ceai cu infuzor din portelan fin in cutie de cadou eleganta

Cana de ceai cu infuzor din portelan fin in cutie de cadou eleganta pentru cei care sunt pasionati de ceaiuri. Ce cadou mai deosebit poti oferi unei femei care iubeste portelanul de calitate? Va recomandam un set de ceai din portelan fin, o cana cu capac si infuzor, frumos prezentat in cutie eleganta de cadou, cu imprimeu floral.
cana de ceai cu infuzor din portelan fin cana de ceai cu infuzor din portelan fin cana de ceai cu infuzor din portelan fin

Cana de ceai cu infuzor paun
Set cana cu infuzor pentru ceai cu paun, fluturi si flori. Set de ceai cu infuzor din portelan fin in set cu capac si infuzor de portelan prezentat in cutie eleganta de cadou.
Setul de ceai, frumos asezat  in cutie eleganta este un cadou deosebit si util pentru orice persoana pasionata de ceai. Calitatea si frumosul se imbina armonios in acest set cu infuzor prezentat in cutie eleganta.

Set ceai infuzor portelan trandafiri vintage Set ceai infuzor portelan trandafiri vintage
Cana de portelan pentru ceai cu infuzor decorata cu flori si trandafiri, set cadou recomandat pentru ea.

Set cana cu infuzor din portelan decorat cu trandafiri

Cana de ceai cu infuzor, cana imprimata cu flori frumoase de trandafiri si alte flori de gradina. Set de ceai cu infuzor imprimat cu flori frumoase de primavara.
Set cana cu infuzor din portelan decorat cu trandafiri Set cana cu infuzor din portelan decorat cu trandafiri Set cana cu infuzor din portelan decorat cu trandafiri
Set de ceai decorat si imprimat cu flori de trandafiri. Setul include infuzor si capac de portelan

Ceea ce ne deosebeste de ceea ce se afla pe piata in acest moment este calitatea si raportul calitate pret. Fiecare cana de ceai este facuta din portelan fin imprimat cu diverse imagini. Calitatea imprimarii este de exceptie. Portelanul ieftin chinezesc nu are calitatea acestui portelan. Imprimarea imaginilor nu este la fel de clara. Ambalajul este si el unul special. Fiecare canuta de portelan sau set de ceai vine prezentat in cutie de cadou cu adevarat frumoasa!

Cana de ceai cu infuzor prajituri

Cana de ceai cu infuzor din portelan fin in cutie de cadou eleganta este o recomandare de cadouri pentru ea sau el si cei pasionati de ceai.

Vizitati magazinul online la sectiunea Cani de Portelan pentru a comanda sau confirmati stocul la numarul de telefon al magazinului:0785232325, pentru comenzi rapide.

Suna acum la Juliana 0785232325

Sumar
product image
Rating Autor
1star1star1star1star1star
Opinia clientilor
5 based on 2 votes
Brand
Juliana
Nume Produs
Cana de ceai cu infuzor din portelan fin
Pret
lei 49

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *