Casete de bijuterii cadouri pentru femei

caseta de bijuterii

Casete de bijuterii cadouri pentru femei

Astazi am alesa sa vorbim despre bijuterii si cutiile in care se pun pentru a fi pastrate in siguranta si in cele mai bune conditii. Aceste casete de bijuterii sunt idei inspirate si recomandari potrivite pentru a fi oferite cadou doamnelor si domnisoarelor care sunt pasionate de bijuterii.

caseta de bijuterii caseta de bijuterii caseta de bijuterii caseta de bijuterii

Casetele pentru bijuterii sunt foarte apreciate de catre femei.Fiecare femeie are cel putin o caseta pentru bijuterii unde isi pastreaza obiectele de pret si bijuteriile. Casetele sunt foarte utile pentru a pastra bijuteriile in conditii optime.Pe langa aspectul util, casetele de bijuterii pot fi accesorii placute din punct de vedere estetic.

Modele apreciate de casete de bijuterii – idei de cadouri pentru ea.

Casetele pentru bijuterii pot fi minunate idei de cadouri care vor aduce bucurie, cu siguranta. Alege ceva potrivit pentru cea careia vrei sa-i oferi un asfel de cadou!

caseta de bijuterii
Caseta de bijuterii compartimentata acoperita cu piele ecologica model croco roscat
caseta de bijuterii
Aceasta caseta are compartimente interioare pentru bratari, coleire, inele si cercei etc. Sertarul de jos se deschide odata cu deschiderea capacului.
caseta de bijuterii
Caseta cu inchidere metalica cu sau fara cheita

Puteti alege casete de bijuterii cu aspect vintage, casete de bijuterii din piele sau casete de bijuterii din lemn de mango sau mahon.
Atunci cand achizitionati o caseta de bijuterii este bine sa luati in considerare urmatoarele aspecte:
Daca veti face cadou caseta de bijuterii, asigurati-va ca se va potrivi casa si cu stilul persoanei care o va primi.

Nu toate persoanele opteaza pentru stilul vintage si daca nu cunoasteti persoana foarte bine este recomandabil sa optati pentru o caseta de bijuterii clasica, din piele sau din lemn.
Desigur in functie de varietatea bijuteriilor pe care le purtati, este bine sa achizitionati casete de bijuterii mai incapatoare si bine compartimentate in interior pentru o mai buna organizare a bijuteriilor.

Casetele de bijuterii  din colectia Juliana sunt facute din piele ecologica sau din lemn cu interior compartimentat si protejat cu material de foarte buna calitate.

caseta de bijuterii, Casete de bijuterii
Caseta de bijuterii compartimentata acoperita cu piele ecologica model croco maron
caseta de bijuterii
Sertarul de jos al casetei se deschide in acleasi timp cu deschiderea capacului

caseta de bijuterii

Pentru a comanda casete de bijuterii de calitate din magazinul Juliana, sunati la numarul de telefon afisat al magazinului: 0785232325! Tot la acest numar puteti plasa comenzi cu livrare prin curier sau puteti confirm stocul.

Sumar
product image
Rating Autor
1star1star1star1star1star
Opinia clientilor
5 based on 2 votes
Brand
Juliana
Nume Produs
Caseta de bijuterii din colectia Juliana
Pret
lei 69

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *