Casete de bijuterii cadouri pentru femei

Cutie bijuterii mare croco rosie

Casete de bijuterii cadouri pentru femei

Cauti casete de bijuterii pentru colectia personala sau pentru a le oferi in dar celor dragi care impartasesc aceeasi pasiune? Esti in locul potrivit.

Astazi am ales sa vorbim despre bijuterii si cutiile in care se pun pentru a fi pastrate in siguranta si in cele mai bune conditii.

Aceste casete sunt idei inspirate si recomandari potrivite pentru a fi oferite cadou doamnelor si domnisoarelor care sunt pasionate de bijuterii.

caseta de bijuterii caseta de bijuterii

Casetele pentru bijuterii sunt foarte apreciate de catre femei. Fiecare femeie are cel putin o caseta special aleasa pentru bijuterii unde isi pastreaza obiectele de pret si bijuteriile.

Casetele sunt foarte utile pentru a pastra bijuteriile in conditii optime. Pe langa aspectul util, casetele pentru bijuterii pot fi accesorii placute din punct de vedere estetic.

Modele apreciate de casete si cutii, idei de cadouri pentru ea.

Cutiie pentru bijuterii pot fi minunate idei de cadouri care vor aduce bucurie, cu siguranta. Alege ceva potrivit pentru cea careia vrei sa-i oferi un asfel de cadou!

caseta de bijuterii
Aceasta caseta are compartimente interioare pentru bratari, coleire, inele si cercei etc. Sertarul de jos se deschide odata cu deschiderea capacului.

Din ce sunt facute aceste cutii?

Materialul din care sunt facute aceste cutii este important. Puteti alege casete pentru bijuterii cu aspect vintage, casete din piele sau casete din lemn de mango, mahon sau alte materiale.

De ce trebuie sa tineti seama cand achizitionati o astfel de caseta?

Atunci cand achizitionati o caseta de bijuterii este bine sa luati in considerare urmatoarele aspecte: Daca veti face cadou caseta de bijuterii, asigurati-va ca se va potrivi casa si cu stilul persoanei care o va primi.

Nu toate persoanele opteaza pentru stilul vintage si daca nu cunoasteti persoana foarte bine este recomandabil sa optati pentru o caseta de bijuterii clasica, din piele sau din lemn.

Desigur in functie de varietatea bijuteriilor pe care le purtati, este bine sa achizitionati casete de bijuterii mai incapatoare si bine compartimentate in interior pentru o mai buna organizare a bijuteriilor.

Modele de cutii acoperite in piele croco ecologica

Cutie bijuterii maron deschis 3 nivele, inchizatoare metalica aurie si maner.
Cutie pentru bijuterii maron deschis 3 nivele, inchizatoare metalica aurie si maner.
Cutie bijuterii maron deschis 3 nivele, inchizatoare metalica aurie si maner.
Cutie maron deschis pe 3 nivele, cu inchizatoare metalica aurie si maner.
Cutie bijuterii maron 3 nivele
Cutie acoperita in piele maron eco croco
Cutie bijuterii mare croco rosie
Cutie din piele eco rosie pentru bijuterii mare
Cutie bijuterii maron 3 nivele
Cutie din piele eco maron pe 3 nivele
Cutie bijuterii mare croco rosie
Cutie piele croco rosie cu sertar, cu compartimentare si organizare in interior
Cutie pentru bijuterii piele croco maro
Cutie pentru bijuterii piele croco maro

Casetele si cutiile recomandate pentru accesorii si  bijuterii  din colectia Juliana sunt facute din piele ecologica sau din lemn. Ele au interior compartimentat si protejat cu material de foarte buna calitate.

Unde gasesc casete care pot fi oferite cadouri pentru femei ?

Pentru a comanda casete pentru bijuterii de calitate din magazinul Juliana, sunati la numarul de telefon afisat al magazinului: 0785232325! Tot la acest numar puteti plasa comenzi cu livrare prin curier sau puteti confirm stocul.

Este bine sa va asigurati ca produsele comandate sunt disponibile pentru a fi livrate in timp util. Va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email!

Sumar
product image
Rating Autor
1star1star1star1star1star
Opinia clientilor
5 based on 3 votes
Brand
Juliana
Nume Produs
Caseta de bijuterii din colectia Juliana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *