Ceasca de cafea din portelan vintage de colectie

Cesti de cafea vintage set de portelan

Iti recomandam un set cu ceasca de cafea din portelan vintage decorat cu pasari, fluturi, flori si picturi celebre. Poti alege intotdeauna un set de portelan cu ceasca de cafea si farfurioara in cutie de cadou eleganta, pentru a-l oferi cadou de casa noua, la nunta, cununie si aniversare.

Ce poate fi mai placut decat o ceasca de cafea aromata intr-o dimineata placuta de weekend? Te poti bucura de aroma placuta a cafelei folosind o ceasca de portelan fin decorat cu flori si pasare din colectia de portelan de la Juliana.

Idei de cadouri cu cesti de portelan vintage

Daca ai de facut un cadou unei femei, nu ai cum sa dai gres alegand un set de portelan de cafea ambalat frumos in cutie eleganta de cadou. Oricine apreciaza un astfel de cadou.

Seturile de cesti de cafea vintage sunt foarte apreciate si pot fi oferite cadou de nunta, cununie si aniversarea casatoriei.

Cadou set ceasca farfurioara lavanda

Ceasca de cafea vintage, din porteland e calitate decorat cu flori de lavanda, colectia Juliana.

Cand poti oferi cadou un set de cesti de cafea vintage?

Cand poti oferi un astfel de cadou? Nu trebuie sa fie o ocazie speciala pentru a arata cuiva ca o apreciezi dar daca ai nevoie de o ocazie, atunci poti incepe cu ziua de nastere sau ziua onomastica!

Setul de cafea cu ceasca si farfurioara din portelan fin decorat cu flori de lavanda este in primul rand un cadou de calitate.

Poate fi un cadou deosebit pentru o femeie pasionata de cafea, si un obiect de decor special pentru casa.

Cadou de nunta, cununie si casa noua

Un set de cesti din portelan vintage este intotdeauna apreciat cand este primit cadou de casa noua, cadou de nunta, cadou la cununie sau aniversarea casatoriei.

Daca ai de facut un cadou de casa noua sau de cununie si miri, alegi un set de doua cani sau doua cesti de portelan fin.

Juliana iti recomandam un set din portelan decorat cu imagini reproduse dupa picturi celebre precum ”The Kiss”, pictura semnata de Gustave Klimt

Cesti de cafea triunghiulare Klimt, portelan fin

Cesti triunghiulare din portelan fin decorat dupa pictura The Kiss, by Gustave Klimt.

Ceainic tea for one, un cadou util pentru casa

Daca esti pasionat de ceai, iti poti pregati singur aceasta bautura apreciata, folosind un set de portelan Tea for one.

Ceainicul si farfuriora pentru pliculetele de ceai sunt decorate cu trandafiri. Setul include ceainic, farfurioara  si ceasca de portelan vintage frumos decorata.

Poti folosi aceasta ceasca din portelan fin de dimensiuni generoase atat acasa cat si la birou. Se poate folosi si spala cu usurinta si este in primul rand deosebit, de mare efect.

Ceasca de cafea din portelan vintage in set cu ceainic si farfurioara

Cadou de aniversare a casatoriei

Cauti cadouri pentru aniversarea casatoriei? Ce poate fi mai potrivit decat un set de cesti de cafea vintage sau unul de cani din portelan fin?

Cu ocazia aniversarii unui numar frumos de ani de la nunta, un cuplu ar trebui sa primeasca doua cesti sau cani de calitate nu cani de portelan ieftine.

Alege un set de cani de portelan deosebite, din colectiiile Alphonse Mucha sau Gustave Klimt pentru ca au tematica pentru cuplu!

Cani pentru cuplu Kiss Gustave Klimt

Cani de portelan deosebite, din colectia pentru cuplu ”The Kiss” de Gustave Klimt.

Cani de portelan deosebite de colectie

Poti oricand sa alegi un set de cani de portelan deosebite din colectia Gustave Klimt, Alphonse Mucha, Leonardo Da Vinci si Vincent Van Gogh.

Daca ai de facut un cadou de nunta sau cununia civila, iti recomandam setul de cani de cafea vintage de la Klimt, prezentate in cutie inimioara.

Setul din portelan fin include doua cani si doua lingurite, toate decorate cu imaginea reprodusa dupa pictura ”The Kiss”, semnata de Gustave Klimt.

Cani de cafea pentru miri cuplu aniversare Klimt

Set de portelan prezentat in cutie de cadou eleganta

Prezentarea unui cadou de calitate este intotdeauna importanta atunci cand vrei sa faci cea mai buna impresie. Fiecare detaliu conteaza.

Cestile de cafea din portelan fin Gustave Klimt vin prezentate in cutie eleganta de cadou, in forma de inimioara, imprimata cu acelasi design.

Poti sa-ti dai seama daca ai primit un cadou de calitate dupa aspectul cutiei. Acest set de cafea beneficiaza de o prezentare de exceptie, dupa cum se vede.

Cesti de cafea triunghiulare Klimt, portelan fin in cutie de cadou eleganta Gustave Klimt.

Set cesti triunghiulare, ceasca de cafea din portelan cu lingurita si farfurioara triunghiulara.

Ceasca de portelan cu flori

Ceasca de cafea din portelan fin vine prezentata in cutie eleganta de cadou imprimata cu acelasi design. Un cadou de calitate este intotdeauna frumos prezentat.

Canuta sau ceasca de portelan este legata cu snur de matase la codita iar cutia de cadou este prinsa cu fundita de satin roz.

Fundita din satin roz sugereaza deja ca acest set frumos prezentat este o idee inspirata de cadouri pentru femei.

Cesti de cafea vintage cu flori

Daca esti pasionata de cafea si nu concepe o zi fara aceasta bautura aromata, ai nevoie de un set de cesti de cafea vintage.

Poti achizitiona acest set pentru casa ta sau pentru a le oferi cadou de casa noua, cadou de nunta sau caodu pentru aniversarea casatoriei.

Alege un set de cani sau o cesti de cafea vintage frumoase, cu farfurioare! Seturile recomandate de Juliana vin intotdeauna prezentate in cutie eleganta de cadou.

Ceasca de cafea din portelan fin in set cu farfurioara decorata cu pasari, fluturi si flori

Ceasca de cafea din portelan vintage cu ciucuras

Cesti de cafea

Set de doua cesti de portelan vintage cu flori de trandafiri si timbre de colectie

Unde gasesc un set cesti de cafea vintage?

O ceasca de cafea din portelan de calitate se poate vedea usor. Iti recomandam seturi de porteland e calitate pe care legasesti la Juliana.

Poti achizitiona cesti de cafea vintage si din portelan fin de la Juliana, magazin fizic partener sau online, cu livrare oriunde in tara.

Viziteaza ejuliana.ro pentru comenzi online cu livrare prin curier! Pentru a comanda direct din magazin, sunati la numarul de telefon afisat 0785232325.

Lasă un răspuns

Te pot ajuta?