Cesti de cafea cu trandafiri vintage

Cesti de cafea cu trandafiri vintage colectia de cadouri din portelan Juliana

Cesti de cafea cu trandafiri vintage, un superb set cadou pentru cei dragi in cutie eleganta decorata cu flori. Sunteti probabil de acord ca ceeace va prezentam este de cea mai buna calitate si setul acesta merita titlul de cel mai fin cadou de portelan vintage pentru cei care apreciaza acest stil.

Cesti de cafea din portelan fin, Cesti de cafea cu trandafiri vintage
Cesti de cafea cu trandafiri vintage
Cesti de cafea din portelan fin
Cesti de cafea cu trandafiri vintage

Motto-ul si principiul dupa care ne ghidam de multa vreme, in domeniul cadourilor : ”Prezentarea este la fel de importanta ca si cadoul insusi”! Avem doua cesti de cafea facute din cele mai bun portelan, puse si prezentate in cea mai frumoasa cutie de cadou cu imprimeu floral vintage. Daca ai o cutie de ambalaj care arata precum cea de mai sus, mai doresti ambalare suplimentara in hartie de cadou? Cred ca nu! Poate doar daca vrei sa faci o surpriza si nu doresti ca sarbatorita sau sarbatoritii sa vada de la inceput ceea ce le-ai oferit. Uneori, tocmai pentru a nu strica surpriza si pentru ca vrem sa prelungim emotia placuta oferita celor dragi, ascundem cadoul si il ”camuflam” in hartie de ambalaj, prinsa cu fundita.

Cesti de cafea din portelan fin
Superb decorate cu flori de trandafiri vintage, acest set de cesti va aduce bucurie celor dragi. Alege sa oferi cadou doua cesti cu farfurioare de portelan de calitate, in cutie de cadou eleganta!
Cesti de cafea din portelan fin
Bucura-te de aroma cafelei proaspat macinate, savarand-o dintr-o ceasca de portelan fin, recomandat de Juliana
Cesti de cafea cu trandafiri vintage
Set de doua cesti cu farfurioare din cel mai fin portelan , ambalate in cutie de cadou eleganta. Fiecare ceasca din portelan fin este decorata cu mare atentie, cu elemente de decor floral si vintage, stampila si timbru postal.
Cesti de cafea cu trandafiri vintage
Dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai sus, setul de doua cesti de cafea, vine ambalat in aceasta superba cutie de cadou eleganta intr-o nuanta de crem.
Pentru a cumpara acest set de cesti din portelan fin de calitate, vizitati magazinul online, categoria de cesti pentru cafea ejuliana!
Pentru orice informatii si detalii legate de acest produs ne puteti contacta telfonic sau pe mail. Pentru a confirma disponibilitatea sa in stoc, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon de mai jos pe care il puteti, deasemenea, folosi si pentru comenzi telefonice.

Suna acum la Juliana 0785232325

Lasă un răspuns

Utilizam cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Te pot ajuta?