Cesti de cafea din portelan cu picturi celebre

Patru cani Vincent Van Gogh cutie cadou

Cesti de cafea din portelan cu picturi celebre

Cesti de cafea din portelan cu picturi celebre, portelan fin de colectie, decorat dupa picturi celebre semnate de pictori celebri.

Patru cani Vincent Van Gogh cutie cadou
Cauti seturi de cesti de cafea sau espresso pentru casa si colectia personala? Juliana iti recomanda cesti din portelan fin decorat cu imagini reproduse dupa picturi celebre semnate de pictori celebri precum Vincent Van Gogh, Alphonse Mucha, Gustave Klimt etc.

Set doua cesti de cafea portelan fin Alphonse Mucha

Set doua cesti de cafea portelan fin Alphonse Mucha

Cesti de portelan si cani decorate cu portrete de muzicieni

Unele cani sau cesti de cafea sunt imprimate cu picturi de portrete ale unor muzicieni celebri precum Mozart sau Chopin.

Cesti de portelan fin MozartSet doua cesti de portelan fin, din colectia muzicieni renumiti, Wolfgang Amadeus Mozart

Iti place muzica clasica sau arta universala si pictura? Poti alege sa colectionezi obiecte de arta sau poti achizitiona portelanuri fine decorate cu imagini din pictura sau muzica clasica.

Cana de portelan fin Mona Lisa Leonardo da VinciCana de portelan fin Mona Lisa Leonardo da Vinci

Le poti oferi cadou celor dragi care impartasesc aceeasi pasiune pentru muzica si pictura ca si tine. Aceste cadouri sunt caracterizate de stiluri mai putin obisnuite, decorate cu portrete de artisti muzicieni sau imagini reproduse dupa picturi si tablouri celebre semnate de Vincent van Gogh, Gustave Klimt sau Alphonse Mucha.

set-doua-cesti-cutie-cadou-portelan-fin-89lei-388-7007-gustav-klimt-cesti-de-cafea (3)
Facute din portelan fin de buna calitate, atat cestile cat si canile vin prezentate si ambalate in cutii de cadou, gata pentru a fi oferite celor dragi. Ele impresioneaza prin calitate si frumusetea prezentarii si aduc bucurie si zambet pe fata celor care le vor primi.

Set doua cesti de cafea portelan fin Gustav Klimt

Cesti de cafea din portelan cu picturi celebre Van Gogh

Almond Blossom Saint-Rémy-de-Provence, February 1890 Vincent van Gogh (1853 – 1890) Este o pictura celebra semnata de Vincent Van Gogh.

Set cesti espresso Gustave Klimt
Creanga de migdal inflorit, pictura celebra semnata de Vincent van Gogh este modelul dupa care a fost reprodus decorul acestor seturi cani si cesti de portelan fin de colectie.

Cesti de cafea Vincent Van Gogh
Ramuri mari de migdal cu flori pe un fundal de cer albastru, sunt redate in aceasta pictura a lui Van Gogh. Florile de migdal erau sursa de inspiratie preferata a lui Vincent Van Gogh.

Cesti de expresso Vincent Van Gogh, Cesti de cafea din portelan cu picturi
Migdalii infloresc primavara devreme ceea ce ii asociaza cu simbolul renasterii vietii. Van Gogh a imprumutat tema florilor de migdal, liniile bine conturate si pozitionarea copacului in pictura din modele imprimate japoneze.

Cana de cafea portelan Van Gogh

Pictura despre care vorbim acum, a fost un cadou facut de Van Gogh fratelui sau, Theo si sotiei acestuia, cu ocazia nasterii baietelului lor, Vincent Willem. Putem spune ca tabloul cu flori de migdali a fost un cadou de botez penrtu mictul Vincent Willem.
In scrisoarea in care isi anunta sosirea, Theo scria: ‘’Asa cum ti-am spus, ii vom da numele tau si imi doresc sa fie la fel de curajos si hotarat ca si tine’’
Nu este surprinzator ca aceasta lucrare a ramas printre preferatele pictorului Vincent Van Gogh. Mai tarziu Vincent Willem a fondat Van Gogh Museum.

Patru cani Vincent Van Gogh cutie cadou, Cesti de cafea din portelan cu picturi
Fiecare cadou trebuie sa spuna o poveste. Este mai interesant sa oferi cadou un set de cesti din portelan imprimat cu o imagine a cari poveste o stii , nu-i asa?

Alege seturi de cesti de portelan cu picturi celebre, semnate de trei pictori importanti!

Colectia de portelan decorat cu modele florale este la fel de apreciata si face parte tot din seria picturilor celebre.
Printre modelele florare avem si seturi cesti de portelan de colectie, cesti si cani de portelan, decorate dupa picturi celebre, semnate de pictori celebri.

Cana de portelan de colectie Vincent Van Gogh

Pentru a comanda niste cesti de cafea din portelan cu picturi celebre, vizitati sectiunea Cesti de portelan a acestui shop! Sunati la numarul de telefon al magazinului Juliana, pentru confirmarea stocului!

comanda acum 0785232325
Summary
Review Date
Reviewed Item
Cesti din portelan din colectia Vincent Van Gogh
Author Rating
51star1star1star1star1star

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *