Cesti De Cafea Din Portelan Vintage

Set de Cesti de Cafea Vintage, din Portelan de Calitate

Iti recomandam cesti de cafea din portelan vintage, decorate imagini reproduse dupa picturi celebre. Alege cesti de portelan fin de colectie, prezentate in cutii elegante de cadou pentru casa noua, cadouri de nunta si cununie si cadou de aniversare!

Cesti de cafea din portelan vintage de colectie

Cauti seturi de cesti de cafea din portelan vintage sau espresso pentru casa si colectia personala?

Ai de facut un cadou special si vrei sa faci o impresie deosebita?

Poti oferi un set de cesti de cafea vintage in multe ocazii speciale din viata celor dragi.

Juliana iti recomanda cesti din portelan fin decorat cu imagini reproduse dupa picturi celebre, semnate de pictori celebri.

Ai de ales seturi de cesti decorate dupa picturi semnate de pictori precum Vincent Van Gogh, Alphonse Mucha, Gustave Klimt etc.

Set portelan Gustave Klimt, 2 cesti  cu farfurioare, 2 lingurite, 2 cescute lapte, 1 zaharnita, toate din portelan, prezentate in cutie de cadou inimioara.

Cesti de cafea din portelan vintage si cani decorate cu portrete de muzicieni

Unele cani sau cesti de cafea sunt imprimate cu picturi de portrete ale unor muzicieni celebri precum Mozart sau Chopin.

Set doua cesti de portelan fin, din colectia muzicieni renumiti, Wolfgang Amadeus Mozart

Iti place muzica clasica sau arta universala si pictura? Poti alege sa colectionezi obiecte de arta sau poti achizitiona portelanuri fine decorate cu imagini din pictura sau muzica clasica.

Cesti de portelan fin Mozart

Cadouri pentru cei pasionati de cafea si obiecte de colectie

Aceste seturi de cafea sunt in primul rand, obiecte de colectie speciale pentru cei pasionati. Le poti oferi cadou celor dragi care impartasesc aceeasi pasiune pentru muzica si pictura ca si tine.

Aceste cadouri sunt caracterizate de stiluri mai putin obisnuite. Seturile de cesti de cafea sunt decorate cu portrete de artisti si muzicieni.

Iti recomandam seturi de cesti de cafea vintage, decorate cu imagini reproduse dupa picturi si tablouri celebre semnate de Vincent van Gogh, Gustave Klimt sau Alphonse Mucha.

Set doua cesti de cafea portelan fin Gustav Klimt

Set doua cesti si doua farfurioare de portelan vintage decorat cu o imagine reprodusa dupa celebra pictura ”The Kiss” by Gustave Klimt.

Cesti de cafea din portelan vintage de calitate

Facute din portelan fin de buna calitate, atat cestile cat si canile vin prezentate si ambalate in cutii de cadou, gata pentru a fi oferite celor dragi.

Ele impresioneaza prin calitate si frumusetea prezentarii si aduc bucurie si zambet pe fata celor care le vor primi.

Pentru ca ai garantia calitatii, poti alege un set de portelan de colectie pentru a-l oferi in dar in ocazii speciale din viata celor dragi.

Cesti de cafea din portelan vintage cu picturi celebre Van Gogh

Almond Blossom Saint-Rémy-de-Provence, February 1890 Vincent van Gogh (1853 – 1890) Este o pictura celebra semnata de Vincent Van Gogh.

Creanga de migdal inflorit, pictura celebra semnata de Vincent van Gogh este modelul dupa care a fost reprodus decorul acestor seturi cani si cesti de portelan fin de colectie.

Ramuri mari de migdal cu flori pe un fundal de cer albastru, sunt redate in aceasta pictura a lui Van Gogh. Florile de migdal erau sursa de inspiratie preferata a lui Vincent Van Gogh.

Cesti de cafea Vincent Van Gogh

Cadouri de nunta, aniversare si casa noua

Sunt ocazii speciale in viata cand poti impresiona pe cei dragi oferindu-le cadouri deosebite.

La cununia civila sau la nunta, un set de cesti de cafea sau doua cani de portelan deosebite ar putea face cea mai buna impresie.

Poti sa achizitionezi un set de portelan pentru a-l face cadou de casa noua celor dragi. Pentru cuplu, alege un set de doua cescute de cafea cu farfurioare.

Ce cadou poti oferi unui cuplu care isi aniverseaza nunta de argint la 25 de ani de la casatorie? Le poti aduce un set de cesti din portelan vintage pe care cu siguranta il vor aprecia.

Deasemenea, poti opta pentru un set de cani de aniversare inscriptionate cu numarul 25 si un scurt text, de genul: Mr. right & Mrs. Always Right.

Despre pictura ”Flori de migdal” semnata de Vincent Van Gogh

Migdalii infloresc primavara devreme ceea ce ii asociaza cu simbolul renasterii vietii. Van Gogh a imprumutat tema florilor de migdal, liniile bine conturate si pozitionarea copacului in pictura din modele imprimate japoneze.

Cadou pentru fratele lui Van Gogh

Pictura despre care vorbim acum, a fost un cadou facut de Van Gogh fratelui sau, Theo si sotiei acestuia, cu ocazia nasterii baietelului lor, Vincent Willem. Putem spune ca tabloul cu flori de migdali a fost un cadou de botez pentru mictul Vincent Willem.

In scrisoarea in care isi anunta sosirea, Theo scria: ‘’Asa cum ti-am spus, ii vom da numele tau si imi doresc sa fie la fel de curajos si hotarat ca si tine’’.

Nu este surprinzator ca aceasta lucrare a ramas printre preferatele pictorului Vincent Van Gogh. Mai tarziu, Vincent Willem a fondat Van Gogh Museum

Cana de ceai infuzor Van Gogh
Cana infuzor portelan Vincent Van Gogh

Fiecare cadou special are o poveste

Fiecare cadou trebuie sa spuna o poveste. Este mai interesant sa oferi cadou un set de cesti din portelan imprimat cu o imagine a carei poveste o stii, nu-i asa?

Poti alege un cadou cu poveste sau poti crea o ”poveste” cu fiecare cadou pe care il oferi.

Alege sa impresionezi pe cei dragi, oferindu-le cadouri de colectie care au ”in spate” un simbol, o semnificatie aparte sau o poveste speciala!

Cana de portelan de colectie Vincent Van Gogh

Alege seturi de cesti de portelan cu picturi celebre, semnate de trei pictori importanti!

Colectia de portelan decorat cu modele florale este la fel de apreciata si face parte tot din seria picturilor celebre.

Printre modelele florale avem si seturi cesti de portelan de colectie, cesti si cani de portelan, decorate dupa picturi celebre, semnate de pictori celebri.

Unde gasesc seturi de cesti de cafea vintage?

Pentru a comanda niste cesti de cafea din portelan cu picturi celebre, vizitati sectiunea Cesti de portelan a acestui shop!

Puteti opta pentur livrare prin curier rapid oriunde in tara sau puteti ridica cadourile din magazinul Juliana.

Sunati la numarul de telefon al magazinului fizic partener, pentru confirmarea stocului! tel: 0785232325.

comanda acum 0785232325

Lasă un răspuns

Te pot ajuta?