Cesti de portelan cu pauni Juliana

Cesti de cafea cu pauni, un cadou special pentru cei dragi

Alege un set de cesti de portelan cu pauni, un cadou pentru cuplu prezentat in cutie de cadou eleganta, recomandat de Juliana magazin de cadouri din Bucuresti!

Pentru ca stim ce inseamna sa oferi un cadou de calitate, va recomandam un set de doua cesti si doua farfurioare din cel mai fin portelan, prezentat intr-o superba cutie de cadou, decorata si ea cu acelasi imagini cu pauni si fori.

Set de doua cesti de portelan cu pauni

Cesti de portelan fin cu farfurioara decorate cu paun, flori si fluturi, un set din portelan fin de cea mai buna calitate, perfect pentru a fi oferit drept cadou pentru cuplu, cadou pentru femei sau cadou de casa noua.

Iti recomandam un set de doua cesti de portelan fin si doua farfurioare, un cadou pentru cuplu. Imaginile si modelele decorative realizate in stil vintage sunt printre cele mai apreciate.

Set doua cesti de cafea din portelan decorat cu paun superb

Portelan vintage cu decor inspirat

Elementele pe care le regasim de cele mai multe ori pe obiectele decorate in stil vintage, sunt florale, cu timbre, Turnu Eiffel, biciclete si custi pentru pasari exotice.

Desigur, pe aceste obiecte decorate in stil vintage, gasim  scrisori, plicuri, pasari, fluturi si alte obiecte care ne amintesc de arta decorativa atat de apreciata in trecut.

set de cesti de portelan fin cestid e cafea

Cesti de portelan fin cu decor floral si cu pauni

Se poate vedea calitatea portelanului dupa culoare si textura si desigur, puteti observa calitatea imprimarii imaginilor pe portelanul fin.

Paunul este aplicat pe ceasca iar penajul si coada sa deschisa este redata pe farfurioara. Toata suprafata farfurioarei de portelan fin reda penajul superb al paunului.

Set doua cesti de cafea din portelan decorat cu paun superb

Cesti de portelan fin englezesc, un cadou de lux

Alege un set de doua cesti cu farfurioare din portelan fin, frumos prezentat in cutie de cadou eleganta, pentru a-l oferi in dar in ocazii speciale din viata ta si a celor dragi!

Ca orice cadou luxos, acest superb set de doua farfurioare cu cesti de cafea, facut din cel mai fin portelan, vine ambalat in intr-o frumoasa cutie de cadou.

Capacul cutiei de cadou in care vine prezentat setul,  este decorat si el cu flori, pasare pe colivie si un paun superb, simbol al elegantei si frumusetii feminine

Set doua cesti de cafea din portelan decorat cu paun superb

  Unde gasesc un set de cesti din portelan fin vintage?

  Pentru a comanda online acest set de doua cesti cu doua farfurioare de portelan decorate cu paun, flori si fluturi, vizitati magazinul online la categorie ”Seturi cadou de portelan”.

  Alegeti un set de cesti de portelan vintage decorat cu pauni sau flori, pentru dvs sau pentru a-l oferi cadou celor dragi!

  Nu ezitati sa ne contactati telefonic daca aveti nevoie si de alte informatii suplimentare sau doriti sa comandati telefonic!

  Cesti de cafea de portelan cu maci
  Comanda acum!

  Lasă un răspuns

  Te pot ajuta?