Cesti de portelan cu pauni Juliana

Set doua cesti de cafea din portelan decorat cu paun superb

Cesti de portelan cu pauni, un cadou pentru cuplu deosebit

Cesti de portelan cu pauni, un cadou pentru cuplu prezentat in cutie de cadou eleganta, recomandat de Juliana magazin de cadouri din Bucuresti. Pentru ca stim ce inseamna sa oferi un cadou de calitate, va recomandam un set de doua cesti si doua farfurioare din cel mai fin portelan, prezentat intr-o superba cutie de cadou, decorata si ea cu acelasi imagini cu pauni si fori.

Set doua cesti de cafea din portelan decorat cu paun superb
Cesti de portelan cu pauni

Cesti de portelan fin cu farfurioara decorate cu pauni, flori si fluturi, un set din portelan fin de cea mai buna calitate, perfect pentru a fi oferit drept cadou pentru cuplu, cadou pentru femei sau cadou de casa noua.

Cesti de portelan cu pauni
Cesti de portelan decorate cu pauni

Set de doua cesti de portelan fin si doua farfurioare, un cadou pentru cuplu. Imaginile si modelele decorative realizate in stil vintage sunt printre cele mai apreciate. Elementele pe care le regasim de cele mai multe ori pe obiectele decorate in stil vintage, sunt florale.  Desigur, pe aceste obiecte decorate in stil vintage, gasim  scrisori, plicuri, pasari, fluturi si alte obiecte care ne amintesc de arta decorativa atat de apreciata in trecut.

Set doua cesti de cafea din portelan decorat cu paun superb
Cesti de cafea din portelan fin cu pauni prezentate in cutie de cadou

Se poate vedea calitatea portelanului dupa culoare si textura si desigur, puteti observa calitatea imprimarii imaginilor pe portelanul fin. Paunul este aplicat pe ceasca iar penajul si coada sa deschisa este redata pe farfurioara. Toata suprafata farfurioarei de portelan fin reda penajul superb al paunului.Cesti de portelan cu pauni
Ca orice cadou luxos, acest superb set de doua farfurioare cu cesti de cafea, facut din cel mai fin portelan, vine ambalat in intr-o frumoasa cutie de cadou. Capacul cutiei de cadou in care vine prezentat setul,  este decorat si el cu flori, pasare pe colivie si un paun superb, simbol al elegantei si frumusetii feminine.

Set doua cesti de cafea din portelan decorat cu paun superb
Cesti de portelan cu pauni set cu farfurioare in cutie eleganta

Pentru a comanda online acest set de doua cesti cu doua farfurioare de portelan decorate cu paun, flori si fluturi, vizitati magazinul online la categorie ”Seturi cadou de portelan”. Alegeti setul de portelan cu pauni pentru dvs sau pentru a-l oferi cadou celor dragi!

Cesti de portelan cu pauni

Nu ezitati sa ne contactati telefonic daca aveti nevoie si de alte informatii suplimentare sau doriti sa comandati telefonic:

Suna acum la Juliana 0785232325

Sumar
product image
Rating Autor
1star1star1star1star1star
Opinia clientilor
4.5 based on 3 votes
Brand
Juliana
Nume Produs
Set cesti de cafea cu pauni
Pret
Lei 79

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *