Cesti de portelan fin si ceainic set din colectia Juliana

cesti de cafea

Cesti de portelan fin si ceainic set din colectia Juliana

Un set de ceai cu ceainic si cesti de portelan fin este exact ce ai nevoie acasa, mai ales daca ceaiul este una dintre bauturile tale preferate. Nu vorbesc despre orice set de ceai. Nu vorbesc despre acele seturi de ceai din portelan chinezesc, desi si acelea sunt bune. Daca esti interesat/a de calitate si vrei mai mult decat simple cesti de ceai, atunci o sa-ti placa ce iti vom prezenta mai jos:
Set ceainic cu cesti de cafea
Set de ceai cu ceainic si cesti de portelan fin dantelat ambalat in cutie eleganta de cadou
Cine nu s-ar bucura sa primeasca un set de cea Tea for One din portlean de calitate precum cel din imaginea de mai sus? Setul de ceai vine prezentat in cutie elganta de cadou, imprimata cu aceeasi imagine cu dantela pariziana.

Set ceainic de porteln fin
Set de ceai cu ceainic si cesti de portelan fin

Puteti obesrva calitatea setului din ceai din finetea modelului imprimat in primul rand. In al doilea rand ceasca se imbina foarte bine cu ceainic are vine peste ea. farfurioara perfect rotunda se potriveste exact ca modelul cu restul setului de ceai. Merita sa investesti cativa lei in plus si sa achizitionezi un obiect e calitate in locul portelanurilor chinezesti. Acestea nu se potrivesc intre ele. Ceasca nu se pliaza perfect pe linia ceainicului, culoarea portelanului da spre gri iar uneori puteti gasi si defecte precum ”valuri” pe suprafata portelanului sau mici cioburi lipite pe interior.

Set ceainic de portelan fin parizian
Set de ceai cu ceainic si cesti de portelan fin dantelat

cesti de cafea, cesti de portelan cesti de cafea, cesti de portelan
Set de ceai cu ceainic si cesti de portelan fin ambalat in cutie eleganta de cadou. Set de ceai cu ceainic si cesti de portelan fin ambalat in cutie eleganta de cadou imprimata cu model de dantela fina pariziana
Un cadou de deosebit este acela care pe langa materialul de caliaite din care este facut, vine si prezentat intr-un ambalaj deosebit.
Pentru a comanda acest set de ceai cu ceainic, ceasca de portelan si farfurioara, decorate cu dantela, vizitati ejuliana.ro sau sunati la numarul de telefon afisat mai jos:

Suna acum la Juliana 0785232325

Sumar
product image
Rating Autor
1star1star1star1star1star
Opinia clientilor
5 based on 4 votes
Brand
Juliana
Nume Produs
Set de cesti de cafea din portelan dantelat
Pret
Lei 69

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *