Cutie Vin Cu Accesorii – Idei De Cadouri Pentru Barbati

Cutie Pentru Sticla De Vin Cu Accesorii Pentru Deschidere

Cauti o cutie vin cu accesorii pentru deschidere pentru a o oferi cadou cu ocazia zilei de nastere sau onomastica a unui prieten sau a cuiva drag din familie? Juliana iti ofera cateva modele de unde poti alege.

Un cadou inspirat – Cutie pentru vin cu accesorii

Cauti un cadou pentru un barbat? Este ziua de nastere a unui prieten? Te-ai gandit la o sticla de vin? Ce zici de o cutie cu accesorii pentru deschiderea sticlei de vin?

Fiecare sticla de vin merita un loc special, mai ales daca o faci cadou. Nu poti sa te duci cu mana goala la cineva, nu?

Bun! Te-ai hotarat sa-i duci o sticla de vin. Nu poti sa o duci asa intr-o punga. Sticla de vin merita un ”tratament” aparte. Iti trebuie o cutie pentru vin.

Chiar si atunci cand esti invitat la masa, nu poti merge cu mana goala, duci o sticla de vin. Poti p

une sticla intr-o cutie cu accesoriile pentru deschiderea sticlei. Ce zici de o cutie imbracata in piele neagra cu cusatura in contrast?

Ce trebuie sa stii despre cutia pentru vin cu accesorii?

Avem cutii din lemn lacuit foarte frumoase cu inchidere ermetica. Deasemenea, poti alege o cutie acoperita cu piele ecologica neagra sau maro.

La eJuliana, poti gasi si cutii in forma de sticla de vin sau chiar pahar de vin.

Ce accesorii include o cutie pentru vin?

De obicei, o cutie pentru sticla de vin contine cel putin 3 sau 4 accesorii utile pentru deschidere si turnarea vinului.

In primul rand, toate trebuie sa aiba un tirbuson. Nu poti deschide sticla de vin fara tirbuson.

De obicei, tirbusonul este un set care include si un deschizator pentru sticla de bere si chiar un mic cutitas.

Cutie Set Desfacator Sticla De Vin

Cu ce alte cadouri poti oferi cutia de vin?

Poti alege un set de birou. Un set de birou este intotdeauna o alegere buna. Un astfel de set cadou premium poate include ceas, termometru, barometru si ”sticla furtunii”.

Le poti lua impreuna sau separat. Termometrul Galileo Galilei si Sticla furtunii vin impreuna intr-un set de birou cu ceas, incastrate toate intr-o rama de lemn de trandafir lacuit.

Ce accesorii ar trebui sa includa o cutie pentru sticla de vin?

In primul rand, cutia este potrivita pentru o sticla de 750 ml. Exista si cutii duble in care poti pune 2 sticle. Totusi, cutia pentru o singura sticla arata mai interesant.

Setul de accesorii poate include un tirbusor, un inel antipicurare, un picurator, dop metalic si chiar un termometru.

Unele cutii pentru vin include 4 sau chiar 5 accesorii. Desigur, pretul difera in functie de numarul de accesorii incluse.

Desi aparent, cutia este similara, trebuie sa fii atent la numarul de accesorii incluse. Acestea sunt pastrate in capacul interior al cutiei.

Pentru cine cumperi o cutie pentru sticla de vin cu accesorii?

In general, barbatii sunt cei care apreciaza cel mai mult un astfel de cadou. Tot barbatii sunt si cei care iubesc cel mai mult vinul.  Vinul in sine este un mesager al aprecierii.

Daca ai de facut un cadou unui barbat si te-ai gandit la cutie pentru sticla de vin, este o idee inspirata.

Cutie accesorii sticla de vin piele neagra

Cine va aprecia acest cadou?

O cutie pentru sticla de vin care arata bine va fi apreciata atat de catre barbati cat si de catre femei, mai ales ca este si un obiect de decor de colectie.

Apropo, ia o cutie de calitate! Nu alege ctia de vin in functie de pret! O cutie ieftina se vede ca este ieftina. Daca nu are zgarieturi sau alte iperfectiuni vizibile, cu siguranta este facuta din materiale de calitate slaba.

Pentru cine este cutia de vin?

Barbatul in jur de 50 de ani are deja experienta si este in perioada cand a realizat deja foarte multe in viata. Stie sa aprecieze o sticla de vin bun, intr-o cutie deosebita.

Nelipsitul de la petreceri este cu siguranta cel mai potrivit. El stie sa aprecieze o sticla de vin, mai ales daca vin la pachet cu toate accesoriile pentru deschiderea sticlei. O cutie cu accesorii este exact, cadoul inspirat pentru el.

Un bucatar stie sa aprecieze un vin bun, mai ales ca lucreaza cu vin in bucatarie. Si ele se va bucura sa primeasca un astfel de cadou.

Alte idei de cadouri pentru barbati

La eJuliana, gasesti mai multe idei de cadouri pentru barbati. Daca nu stii inca ce sa alegi, viziteaza sectiunea Idei Cadouri Barbati din cadrul magazinului nostru!

Poti alege cutii pentru vin, casete pentru ceasuri, ocheane si busole de navigatie, clepsidre metalice, ceasuri de birou in forma de motocicleta sau masina, bratari cu pietre naturale semipretioase etc.

Busola, clepsidra ochian cadouri pentru barbati

Lasă un răspuns

Te pot ajuta?