Cutiuta muzicala Juliana

Cutiuta muzicala cadou delicat pentru bebelusi din colectia Juliana

Cutiuta muzicala cadou delicat din colectia Juliana, recomandata pentru bebelusi si nu numai. Ce cadou poate fi mai frumos decat o cutiuta muzicala? Prin clinchetul lor cristalin si melodiile linistitoare, aceste cutiute muzicale au darul de a ne purta inapoi in trecut, in anii copilariei, cand le deschideam doar pentru a asculta muzica din interior, minunandu-ne de cat de feeric suna.
Desi anii au trecut iar diferitele modele de cutiute muzicale nu se adreseaza doar copiilor, asocierea cu primii ani de viata revine de fiecare data cand intalnim sau ascultam acea reinterpretare a operelor simfonice sau a cantecelor de leagan.

cub muzical pentru bebelusi
Cutiuta muzicala: un obiect cu istorie mereu actual
Istoria cutiutelor muzicale dateaza inca din secolul al IX-lea, insa primele atestari ale mecanismelor in forma pe care o cunoastem astazi provin din Europa inceputului de secol XIX. Fiind foarte asemanatoare cu mecanismele de ceas in ceea ce priveste nivelul de detaliu, principalul producator european de ceasuri, Elvetia, a devenit, implicit, si principalul producator de cutiute muzicale. Succesul de care s-au bucurat a dus inclusiv la compunerea anumitor opera muzicale strict pentru a fi redate de catre aceste inedited “instrumente muzicale”.

carusel muzical cadou pentru bebelusi, cutiuta muzicala
Carusel muzical cadou pentru bebelusi
carusel muzical cadou pentru bebelusi
Carusel muzical placat cu argint si rame foto duble in forma de caluti

Datorita versatilitatii si diversitatii de forme, compartimentare si intrebuintari, cutiutele muzicale pot reprezenta un cadou minunat atat pentru cei mici, cat si pentru adulti. In cazul copiilor, pot fi daruite cu ocazia botezului, a Craciunului sau a zilelor de nastere. Sunetul in stil de clopotei are un efect linistitor asupra bebelusilor, ajutandu-i sa ajunga foarte repede in taramul viselor frumoase. Pe langa aspectul sonor, cutiutele muzicale pot stoca bijuterii sau alte mici comori ale copilasilor.

carusel muzical cadou pentru bebelusi
Datorita compartimentelor interioare, cutiutele muzicale sunt foarte apreciate si de catre femei, care le folosesc pe post de casete de bijuterii si suveniruri.
Aspectul estetic recomanda cutiutele muzicale si pe post de obiecte decorative. In diferite forme, nuante si cu decoratiuni variate, aceste obiecte reprezinta atat instrumente in miniatura, cat si mini opera de arta.

carusel muzical roz fetita
Cu toate ca in perioada moderna popularitatea lor a cunoscut un declin, datorat dezvoltarii gadget-urilor, interesul pentru cutiutele muzicale a revenit in ultimii ani. Apreciate in egala masura de catre colectionari, dar si de catre persoanele iubitoare ale curentului vintage, oferirea de cutiute muzicale poate reprezenta un cadou util si plin de sensibilitate.

carusel muzical albastru pentru baietelCarusel muzical albastru cu alb dedicat unui bebelus baietel.

carusel muzical alb albastru pentru baietel

Carusel muzical alb albastru recomandat pentru un bebelus baietel.

Carusel muzical albastru pentru baietel

Carusel muzical roz pentru fetite

Pentru a comanda cutiute muzicale sau carusele, vizitati magazinul nostru online ! Pentru confirmarea stocului in magazin, va rugam sa ne contactati te;efonic la numarul:0785232325!

Lasă un răspuns

Utilizam cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Te pot ajuta?