Decor feng shui pentru casa si birou

cadouri feng shui, Decor feng shui

Decor feng shui pentru casa si birou recomandat de Juliana

Creeaza in casa ta o atmosfera echilibrata si armonioasa cu ajutorul unui decor feng shui, inspirat din cultura antica a Asiei! Arta de decor feng shui are la baza crearea unui interior echilibrat, care sa aduca o energie pozitiva pentru locuitorii casei, esentiala pentru dezvoltarea personala si profesionala.
Pentru a crea un decor feng shui autentic in casa ta, alege decoratiuni care sa simbolizeze cele cinci elemente ale culturii asiatice si anume foc, pamant, metal, aer si apa.ol cantator broasca raioasa norocoasa feng shui

Gaseste-ti echilibrul interior cu decoratiuni si cadouri Feng Shui

bol cantator broasca raioasa norocoasa feng shui
Bol cantator broasca raioasa norocoasa feng shui

Reprezentarera celor cinci elemente este foarte importanta in practica feng shui. Urmeaza recomandarile noastre pentru a crea armonie in caminul tau.

Elementul foc. Creaza un decor feng shui autentic reprezentand elementul de foc cu ajutorul luminii si culorilor din gama cromatica de rosu si galben, inspirate din culorile soarelui. Elementul de foc feng shui va aduce locuitorilor unei case entuziasm, expresivitate, motivatie si inspiratie, iar acesta poate fi prezent prin intermediul decoratiunilor precum lumanarile sau micile obiecte decorative de pe masuta de cafea sau biblioteca. Culorile de foc pot fi prezente si in obiectele de mobilier foarte vizibile precum canapeaua sau un tablou de dimensiuni generoase.
Elementul lemn. Dintr-un decor feng shui autentic nu trebuie sa lipseasca lemnul, care poate fi prezent prin intermediul obiectelor de mobilier realizate din lemn natural, dar si cu ajutorul decoratiunilor sau prin prezenta unor plante lemnoase precum un trandafir japonez sau un bonsai.

fantana feng shui decor feng shui
Elementul apa. Apa poate fi reprezentata intr-un decor feng shui cu ajutorul unui acvariu sau unei fantani in miniatura, specifica culturii asiatice, dar si prin intermediul culorilor oceanului sau prezenta in incapere a unor suprafete reflectante precum sticla sau oglinda.
Elementul metal. Metalul poate fi prezent in decorul casei prin intermediul obiectelor de mobilier realizate din materiale precum aluminiu, inox, aur, fier sau chiar prin prezenta pietrelor. Metalul semnifica in cultura feng shui puterea de concentrare si a calitatii analitice, a disciplinei si a logicii.
Creaza un decor feng shui prietenos chiar si in camera copilului cu ajutorul unor decoratiuni specifice culturii asiatice in forma de pisicute, care pot fi folosite si pentru celelalte incaperi ale casei tale si care simbolizeaza belsugul si norocul.

Bol tibetan statueta Buddha
Bol tibetan si statueta antichizata Buddha

Alege-ti decoratiuni inedite si obiecte de mobilier in culorile celor patru elemente ale culturii asiatice, pentru un decor feng shui autentic, echilibrat si armonios, care va aduce energie pozitiva si o atmosfera benefica dezvoltarii personale si profesionale.

Bol tibetan maimute intelepte
Bol tibetan trei maimute intelepte
Buddha statueta antichizata si bol cantator batut manual
Buddha statueta antichizata si bol cantator batut manual

Pentru a comanda oricare dintre aceste elemente de decor feng shui, viziteaza magazinul online ejuliana.ro! Pentru confirmarea stocului, suna la numarul afisat:078232325

Sumar
product image
Rating Autor
1star1star1star1star1star
Opinia clientilor
0 based on 1 votes
Brand
India
Nume Produs
Buddha si broasca norocoasa
Pret
lei 150

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *