Decor feng shui pentru casa si birou

Elemente de decor feng shui pentru casa

Arta de decor feng shui are la baza crearea unui interior echilibrat, care sa aduca o energie pozitiva pentru locuitorii casei, esentiala pentru dezvoltarea personala si profesionala.

Creeaza in casa ta o atmosfera echilibrata si armonioasa cu ajutorul unui decor feng shui, inspirat din cultura antica a Asiei!

Cum poti sa decorezi casa in stil feng shui?

Pentru a crea un decor feng shui autentic in casa ta, alege decoratiuni care sa simbolizeze cele cinci elemente ale culturii asiatice si anume foc, pamant, metal, aer si apa.ol cantator broasca raioasa norocoasa feng shui

Gaseste-ti echilibrul interior cu decoratiuni si cadouri Feng Shui

Reprezentarera celor cinci elemente este foarte importanta in practica feng shui. Urmeaza recomandarile noastre pentru a crea armonie in caminul tau.

Elementul foc

Creaza un decor feng shui autentic reprezentand elementul de foc cu ajutorul luminii si culorilor din gama cromatica de rosu si galben, inspirate din culorile soarelui.

Elementul de foc feng shui va aduce locuitorilor unei case entuziasm, expresivitate, motivatie si inspiratie. 

Acesta poate fi prezent prin intermediul decoratiunilor precum lumanarile sau micile obiecte decorative de pe masuta de cafea sau biblioteca.

Culorile de foc pot fi prezente si in obiectele de mobilier foarte vizibile precum canapeaua sau un tablou de dimensiuni generoase.

Breloc bila de foc amuleta decor feng shui

Elementul lemn

Dintr-un decor feng shui autentic nu trebuie sa lipseasca lemnul. Acesta poate fi prezent prin intermediul obiectelor de mobilier realizate din lemn natural, dar si cu ajutorul decoratiunilor.

Deasemenea, lemnul poate fi reprezentat prin prezenta unor plante lemnoase precum un trandafir japonez sau un bonsai.

Poti amplasa o statueta de lemn reprezentand un Buddha sau alta remediu feng shui.

Buddha statueta de lemn 21 cm

Elementul apa

Apa poate fi reprezentata intr-un decor feng shui cu ajutorul unui acvariu sau unei fantani in miniatura, specifica culturii asiatice.  Deasemenea, poti reprezenta apa folosind tablouri si obiecte care au legatura cu acest element.

Prin intermediul culorilor oceanului sau prezenta in incapere a unor suprafete reflectante precum sticla sau oglinda, poti aduce elementul apa in spatiul de locuit.

Alege o fantana arteziana pentru a te asigura ca apa, simbolul de sanatate si bunastare este bine reprezentat in casa ta!

Fantana ade interior

Elementul metal

Metalul poate fi prezent in decorul casei prin intermediul obiectelor de mobilier realizate din materiale precum aluminiu, inox, aur, fier sau chiar prin prezenta pietrelor.

Metalul semnifica in cultura feng shui puterea de concentrare si a calitatii analitice, a disciplinei si a logicii.

Buddha statueta antichizata 32cm

Decoratiuni feng shui pentru casa

Creaza un decor feng shui prietenos chiar si in camera copilului. Poti face asta cu ajutorul unor decoratiuni specifice culturii asiatice in forma de pisicute si broscute. 

Acestea pot fi folosite si pentru celelalte incaperi ale casei tale dar mai ales in magazine. Se spune ca ele simbolizeaza belsugul si norocul.

Alege-ti decoratiuni inedite si obiecte de mobilier in culorile celor patru elemente ale culturii asiatice, pentru un decor feng shui autentic, echilibrat si armonios!

Acesta va aduce energie pozitiva si o atmosfera benefica dezvoltarii personale si profesionale.

Ce simbolizeaza globul pamantesc in Feng Shui

 
Globul reprezinta planeta pamant. Globul pamantesc este un simbol al cunoasterii. Este recomandat ca remediu feng shui in planul educatiei, norocului scolar si academic.
 
In plus, globul este un remediu excelent pentru succesul in afaceri. Globul este recomandat pentru a fi folosit mai ales de catre intelectuali si oameni de afaceri.
 
Se intelege de cese pot vedea globuri pamantesti pe birourile, profesorilor, avocatilor, si oamenilor de afaceri.

Unde se amplaseaza un glob pamantesc?

Se recomanda amplasarea in sectorul nord-estic al casei, biroului sau al camerei de studiu.  Se spune ca pentru a atrage oameni influenti si ajutor in cariera si afaceri, este bine sa amplasati un glob in zona nord-vest.
 
 
Bar glob pamantesc cabinet sticle pahare bauturi

  Amplaseaza fiecare element corect!

  Pune fiecare obiect si remediu feng shui in zona sau sectorul pentru care a fost creat! Foloseste o busola pentru a determina fiecare zona in functie de punctele cardinale!

  Amplasarea elementelor de decor in functie de simbolul si apartenenta la un anumit element este importanta. Nu le putem aseza oricum.

  Apa si obiectele care simbolizeaza acest element nu pot fi amplasate langa foc. Cele doua se anuleaza reciproc. Apa distruge focul. 

  Se creaza dezechilibru daca nu ne asiguram ca elementele nu se completeaza in mod armonios.

  Bol tibetan cantator si busola Stanley London antichizata

  Bol tibetan si busola cu ceas solar

  Unde gasesc remedii feng shui si boluri tibetane?

  Pentru a comanda oricare dintre aceste elemente de decor feng shui, viziteaza magazinul online ejuliana, la sectiunea Cadouri Feng shui! Pentru confirmarea stocului, suna la numarul afisat:078232325

  Suna acum la Juliana 0785232325

  Lasă un răspuns

  Te pot ajuta?