Decoratiuni interioare pentru casa

Paravan decorativ de interior

Decoratiuni interioare pentru casa si birou de la Juliana

Locuinta sau biroul sunt principalele incaperi in care majoritatea dintre noi ne petrecem cea mai mare parte din timp. Modul in care o camera este amenajata depaseste sfera esteticului, influentand inclusiv creativitatea, atitudinea, nivelul de energie sau starea generala a persoanelor din interior. De aceea, cei pasionati de decoratiuni interioare nu rateaza nicio ocazie pentru a reamenaja sau a aduce elemente noi, care sa confere un aer proaspat caminului.Paravan decorativ de interior Kyasha Gold

Decoratiuni interioare pentru caminul tau

Cand vorbim despre decoratiuni interioare, ne referim atat la aspectul estetic, cat si la cel practic. In situatia ideala, cele doua aspecte se intersecteaza, rezultand obiecte de decor numai bune pentru a aduce un plus de personalitate incaperii.

tablou balerina
Obiectele cu iz retro sunt adesea asociate cu rafinamentul si eleganta. Din acest motiv, articole precum clopoteii metalici de alarma receptie, veiozele de inspiratie vintage, casetele de bijuterii in forma de balerina ori suporturile pentru lumanari sunt din ce in ce mai intalnite si in casele romanilor. Acestea creeaza un efect vizual misterios, ce transpun musafirii in mijlocul actiunii dintr-un film interbelic.

minibar glob de birou
Globul pamantesc de alama sau corabia decorativa pentru perete adauga un plus de farmec genului de incapere descrisa anterior.

Corabie decorativa pentru perete JHL, Decoratiuni interioare
Calendarul de birou este un accesoriu cat se poate de practic in orice locuinta. Cu aspect vintage sau contemporan, in cazul in care optezi pentru el, acesta isi va dovedi in mod repetat utilitatea.

Buddha cu mantie rosie
Statueta Buddha cu mantie rosie
Buddha de lemn sculptat
Statueta Buddha de lemn sculptat

Statuetele ceramice confera un aspect vizual placut si echilibrat, oferind totodata informatii referitoare la personalitatea sau preocuparile proprietarului.

Cap de Buda din lemn sculptat bronzStatueta cap de Buddha din lemn sculptat pentru agatat pe perete

bufnita cu ceas desteptator

De exemplu, o statueta ce reprezinta o bufnita poate comunica faptul ca ne aflam in locuinta unei persoane corecte si intelepte sau in cea a unei firi nocturne si introvertite.

Album foto pentru cuplu Amore by Juliana
Albumele foto nu s-au demodat odata cu dezvoltarea fotografiei digitale. Dincolo de rapiditatea si comoditatea pe care aceasta din urma le aduce, fotografiile fizice aduc un farmec imposibil de egalat in pixeli.

Rama foto Home multipla, Cadou de casa nouaRama foto de birou tripla Home

rama foto de familieRama foto de birou tripla Family

De aceea, ramele foto plasate inspirat in interiorul unei incaperi o vor personaliza si umaniza totodata. Fie ca este vorba despre sufragerie, dormitor sau birou, imaginea persoanelor dragi ne va reaminti in permanenta de momentele speciale din viata noastra.

Ceas de perete cuier homeCeas de perete si cuier pentru chei Home, decorat in stil vintage

Pasionat de decoratiuni interioare sau novice in domeniu, obiectele de decor te vor cuceri iremediabil de indata ce iti veni arunca privirea asupra lor.

Paravan de camera alb
Paravan decorativ de camera alb negru pentru un aspect modern

Pentru a comanda decoratiuni interioare, vizitati sectiunea cu acelasi nume a magazinului nostru online ejuliana. Pentur confirmarea stocului, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon:0785232325!

 

Sumar
product image
Rating Autor
1star1star1star1star1star
Opinia clientilor
5 based on 1 votes
Brand
Juliana
Nume Produs
Paravan decorativ gold mountains
Pret
Lei 590

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *