Deodorant fara aluminiu Sanex Stick

Deodorant fara aluminiu Sanex Stick, un deodorant pentru sanatatea corpului tau

Deodorant fara aluminiu Sanex Stick, un deodorant pentru sanatatea corpului tau

Deodorant fara aluminiu Sanex Stick pentru femei, pentru piele sensibila si piele normala. Probabil folosesti deja un deodorant de corp dar nu este unul pe care il poti numi 100% sanatos. Poate ai un deodorant care nu isi face treaba cum trebuie si transpiri destul de mult, mai ales cand faci efort fizic. Ai incercat mai multe deodorante dar nici unul nu te-a satisfacut 100% ? Nu esti singura!

Deodorant fara aluminiu Sanex Stick, un deodorant pentru sanatatea corpului tau
Multe persoane folosesc antiperspirante pentru a se simti confortabil. Este adevarat ca antiperspirantele pot face asta. Asa cum si numele sau exprima foarte bine, antiperspirant inseamna impotriva transpiratiei.
Totusi, nu cred ca asta ar trebui sa cauti. Nu transpiratia este problema, cel putin nu transpiratia normala. Transpiratia abundenta are de obicei legatura cu sanatatea si stilul de viata. Mirosul neplacut al transpiratiei trebuie combatut nu transpiratia in sine.Deodorant fara aluminiu Sanex Stick, un deodorant pentru sanatatea corpului tau
Igiena corpului este foarte importanta si nu poti sta fara un deodorant bun. Este timpul sa acorzi mai multa atentie deodorantului de corp pe care il folosesti.
Deodorant fara aluminiu sanex stik pentru piele sensibila
Iti recomandam un deodorant fara aluminiu Sanex Stick, perfect pentru  igiena atat de importanta a corpului cat si din punct de vedere al sanatatii.
Acest deodorant de corp stick de la Sanex nu contine parabeni, nu contine saruri de aluminiu si nici alcool. Este potrivit, in special, pentru pielea sensibila .
Asa cum spuneam mai sus, nu transpiratia este un proces fiziologic normal. Ceea ce te deranjeaza este mirosul neplacut al transpiratiei. Bacteriile care se afla tot timpul la nivelul pielii sunt cele produc acel miros. Pentru a nu bloca porii si astfel, procesul natural al transpiratiei, iti recomandam un deodorant de corp care combate mirosul neplacut si in acelasi timp te face sa te simti confortabil.

Deodorant fara aluminiu Sanex Stick, un deodorant pentru sanatatea corpului tau
Deodorantul de corp Sanex Dermo Sensitive este delicat cu pielea ta, o protejeaza si nu o irita.
Foloseste un deodorant de corp de la Sanex pentru a te simti protejata timp de 24 de ore.
deodorant fara aluminiu sanex stik pentru piele sensibila

Cumpara online sau comanda telefonic 0785232325!
Sumar
product image
Rating Autor
1star1star1star1star1star
Opinia clientilor
5 based on 1 votes
Brand
Sanex
Nume Produs
Deodorant fara aluminiu Sanex Stick
Pret
Lei 15
Disponibilitate
Available in Stock

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *