Fantani Feng Shui

Fantani Feng Shui pentru interior recomandate

Astazi am ales sa vorbim despre fantani Feng Shui de interior. Ce ar trebui sa stim despre fantanile de interior? Ce sunt aceste fantani si unde se amplaseaza? Unde au aparut fantanile de interior?

Fantanile au fost create si folosite in traditia orientala si in feng shui mai intai cu un anumit scop. Este vorba de apa care este sursa vietii. Nu exista viata fara apa. Tocmai deaceea, apa curata este in primul rand, un simbol si un remediu pentru sanatate.

Astazi descoperim beneficiile utilizarii apei in miscare, in interiorul casei.

Feng shui – arta si traditie in Asia

Asia este regiunea Globului cu cea mai bogata cultura, traditie si istorie, iar Feng Shui este cea mai cunoscuta dintre culturile asiatice, ridicata la statutul de arta.

Casa sau gradina pot deveni adevarate oaze de liniste, relaxare si meditatie, decorandu-le in stilul asiatic folosind fantani Feng Shui.

Cultura Feng Shui se bazeaza pe aducerea in armonie a casei prin echilibrarea elementelor din interiorul ei, pentru a crea un spatiu benefic pentru dezvoltarea personala si profesionala.

  Pagoda celor 5 elemente din metal

  Cele cinci elemente in Feng Shui

  Cele cinci elemente ale artei Feng Shui, apa, foc, pamant, metal si lemn, pot fi reprezentate cu ajutorul diferitelor obiecte de mobilier si accesoriilor.

  Deasemenea, ele pot fi reprezentate de decoratiuni pentru casa, care sunt alcatuite din materiale inspirate din forma naturala a elementelor sau care sa le contina.

  De exemplu, apa poate fi prezenta in decorul casei tale prin intermediul unor fantani Feng Shui, care vor aduce energie pozitiva, vor purifica aerul si vor oferi o stare de bine persoanelor care patrund in incapere.

  Din ce materiale sunt facute fantanile cu apa curgatoare?

  Cele mai frumoase fantani Feng Shui sunt alcatuite din materiale precum lemn, ceramica, cristale, rasina, metal si mai ales piatra.

  Astfel incat acestea pot reprezenta ele insele toate cele cinci elemente ale culturii asiatice Feng Shui, avand astfel un efect benefic sporit in casa ta.

   Fantana arteziana cu trei vase

   Fantani feng shui din piatra

   Cristalele care pot intra in componenta unor fantani Feng Shui pot fi alese in functie de zodia persoanei care petrece cel mai mult timp in camera in care acestea vor fi pastrate sau in functie de elementul care lipseste din casa ta.

   De exemplu, o fantana cu quart roz este potrivita pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Fecioara si Balanta, iar aceasta piatra este talismanul norocos al zodiei Capricorn. Este prodominanta pentru chakra inimii si este potrivita pentru artisti, aduce iubire si reduce stresul, depresia si frica.

   Fantana apa pentru interior 38cm

   Fantana, ca simbol pentru elementul Apa

   Apa in miscare este un remediu feng shui pentru santate, bogatie si bunastare in general. Pentru chinezi, apa inseamna bogatie.

   In natura, apa inseamna orice curgere de apa, izvor, parau, rau, fluviu. In interior, apa in miscare este reprezentata de fantani, acvarii etc.

   Nu este de ajuns sa ai apa in casa daca aceasta este nemiscata. De fapt, apa statatoare este nerecomandata in casa sau caminul tau. O vaza cu flori in care apa nu a fost schimbata este un exemplu de ce nu trebuie sa tii in casa.

   Apa trebuie sa fie intotdeauna curata, cristalina si sa aiba o curgere clara, evidenta, dinamica. Tocmai din acest motiv, folosim fantani cu apa curata, schimbata des. Nu este de ajuns sa ai o fantana daca nu functioneaza sau apa nu a fost schimbata.

   Nu amplasa o fantana feng shui in dormitor!

   Asadar, o fantana cu cristale de quart roz poate fi ideala pentru birou, pentru hol sau pentru camera de relaxare.

   Desi poti avea tendinta de a amplasa o fantana de interior si in dormitorul matrimonial, te sfatuim sa nu o faci.

   Apa in miscare inseamna energie. In dormitor mergi sa te odihnesti iar prea multa energie te poate impiedica sa te odihnesti cum trebuie.

   Fiecare casa are nevoie de o fantana cu apa curgatoare

   Decoreaza-ti casa folosind fantani Feng Shui sau ofera-le cadou persoanelor dragi!

   Alege fantana potrivita pentru casa ta, cu grija, in functie de pietrele si celelalte elemente pe care le au in compozitie. Poti spori astfel efectul benefic al principiilor Feng Shui.

    Fantana de interior

    Unde pot gasi o fantana feng shui, potrivita pentru casa?

    Pentru confirmarea stocului la fantani feng shui in magazin, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul afisat: 0785232325!

    Comenzile online cu livrare prin curier rapid, le puteti plasa in sectiunea Shop a acestui site.

     Suna acum la Juliana 0785232325
     Fantana arteziana fantana de interior

     Va rugam sa sunati la numarul de telefon afisat pentru a confirma stocul, inainte de a comanda o fantana feng shui!

     Lasă un răspuns

     Te pot ajuta?