Topul celor mai frumoase rame de nunta Juliana

Rama multipla pentru miri colectia Amore by Juliana

Topul celor mai frumoase rame de nunta din colectia Juliana

Pentru ca avem o multime de modele de rame de nunta in colectia Juliana, ne-am gandit sa facem un top in care sa le includem. Care sunt cele mai frumoase rame foto de nunta si care sunt cele mai populare dintre modelele afisate pe site?

Rama caleasca rama de nunta

Topul celor mai frumoase rame pentru cuplu si miri din colectia Juliana este o clasificare facuta de noi, in functie de aspectul acestora dar si preferintele celor care le-au achizitionat.

Ramele- printre cele mai populare idei de cadouri de nunta

Este posibil ca aceasta clasificare sa fie putin subiectiva din punctul nostru de vedere. In acelasi timp, nu putem sa ne bazam 100 % pe preferintele clientilor. De ce spun asta? Preferintele cumparatorilor nu sunt nici ele 100% obiective pentru ca multi dintre ei iau in calcul pretu,l in criteriile lor de alegere al cadourilor.

Pretul nu este nici el cel mai bun criteriu. Exista multe situatii cand produse foarte frumoase sunt ieftine si invers, produse mai putin frumoase care sunt scumpe. Furnizorul stabileste sau modifica pretulurile sale in functie de costuri, deaceea, putem gasi preturi care nu reflecta calitatea intodeauna.

Topul celo mai apreciate rame foto de cuplu

Sa revenim la topul nostru de rame foto de nunta si miri! Care este cel mai apreciat si mai popular model de rama foto?

In functie de forma, materialul din care sunt facute si prezentarea in cutie de cadou, ramele pot fi clasificate pentru a realiza un top Juliana.

Rama verighete argintate

Pe locul I in acest top, se afla rama verighete argintii, din colectia Celebrations by Juliana- Love-Wedding-Anniversary.

Rama foto verighete

Decorata si inscriptionata cu celebrele cuvinte in limba engleza: ”with this ring, I thee wed…”, rama in forma de inele verighete este placata cu argint in doua tonuri. Apare si in set cu suport argintat pentru certificatul de nunta.

Rama verighete argintata cu strasuri

Din colectia Amore by Juliana, la fel de apreciata si preferata este rama verighete decorata cu strasuri de cristal

Rama verighete argintata cu strasuri, rame de nunta
Rama verighete argintata decorata cu strasuri de cristal, prezentata in cutie de cadou Amore by Juliana

Si acest model de rama inele apare si in set cu suport pentru certificat de casatorie sau album foto din aceeasi colectiepentru cuplu si miri.

Rama caleasca miresei

Rama caleasca se afla pe locul 2 in topul Juliana. Din punct de vedere al aspectului, rama caleasca este una dintre cele mai frumoase dar locul intai este ocupat de rama in forma de verighete.

Rama caleasca rama de nunta

Incadrata intr-o forma de caleasca inspirata din povestile cu printese, rama foto propriuzisa este rotunda cu contur interior in forma de inimioara. Cinci strasuri de cristal de marimi diferite, impodobesc partea superioara a ramei.

Rama caleasca rama de nunta

Prezentarea ramei este si ea un criteriu la fel de important, ca si produsul in sine. Rama de nunta a fost conceputa de la bun inceput in ideea de a fi oferita cadou. Cum ai putea oferi cadou de nunta o rama superba care nu are o cutie pe masura?

De altfel, asa, cum v-am obisnuit, toate cadourile noastre din clasa Premium, beneficiaza de o prezentare deosebita, gandita special, pentru a ne detasa de cadourile obisnuite.

Rama dubla pentru el si ea

Locul trei este ocupat de rama dubla pentru miri si aniversare.

Rama foto dubla de nunta

Rama dubla Mr.&Mrs sau doua rame pentru miri legate prin simbolul &. Este una dintre cele mai populare rame foto din colectia Amore datorita aspectului si modului interesant de prindere.

rama de nunta

Simbolul ”&”  sugereaza ideea de unire dintre cei doi miri. Doua rame devin una prin unire, exact ca si cei doi miri care devin una. O veti gasi si in set cu album foto sau suport pentru cetificat de nunta din colectia Amore.

Rama Love cu inele argintii

Rama foto miri dragoste
Rama foto Love, decorata cu verighete argintate si inscriptionata cu citat despre Dragoste

Rama inimioara dantelata

Rama inimioara dantelata

Rama inimioara dantelata este in primul rand, o rama foto pentru cuplu, miri, aniversare casatorie etc. Este aleasa drept cadou pentru indragostiti, cadou Sf. Valentin, cadou de aniversare etc.

Si aceasta rama poate fi achizitionata separat sau in set cu suport pentru certificat de nunta ca in exemplul de mai jos:

Rama argintata cu inele verighete

Urmatoarea in lista noastra este rama de nunta cu verighete argintate Amore by Juliana. Este placata cu argint iar in partea de sus, este decorata cu doua verighete rgintate aplicate in relief.

rama nunta argintata petnru miri

Rama argintata cu verighete, din colectia pentru miri de la Amore by Juliana. Desi se vinde si separat, aceasta rama este achizitionata de obicei, impreuna cu suportul pentru certificatul de nunta.

Rama inimioare intrepatrunse

Urmatorul model de rama pentru cuplu si miri este rama dubla argintata in forma de inimioare intrepatrunse.

rama inimioare rama de cuplu, cadou de nunta

Rama inimioare argintate cu strasuri este potrivita pentru doua fotografii de nunta dar si pentru fotografii de cuplu sau aniversare.

Idei de cadouri de nunta care includ rame foto din colectiile noastre

Cadou de nunta rama verighete caseta certificat de nunta

Suportul pentru certificat de nunta, caseta cu verighete, impreuna cu rama foto in forma de verighete argintate inscriptionate, se transforma intr-o idee inspirata de cadouri pentru miri.

Caseta suport certificat miri si rama verighete

Pentru ca fac parte din aceeasi colectie Amoe by Juliana, am pus impreuna caseta suport pentru certificatul de nunta si rama foto in forma de verighete decorate cu strasuri de cristal.

Album foto de nunta rama foto I Do
Album foto de nunta si cuplu Mr&Mrs si rama foto I Do, un cadou perfect pentru miri, cadou petnru aniversarea casatoriei.

 

Cadou de nunta pentru miri

Album foto de cuplu, miri sau aniversare si rama foto dubla legata prin simbolul ”&”. Pentru a achiztiona aceste cadouri recomandate, poti accesa linkul de mai jos:

Alege un cadou de nunta inspirat cu rama si album foto cutie de lemn alba pentru cuplu si miri!

Unde comanda cadouri de nunta de calitate?

Pentru a comanda cele mai frumoase rame de nunta, vizitati sectiunea Shop, a acestui site! Pentru detalii, confirmarea stocului, precum si pentru comenzi telefonice, nu ezitati sa ne contactati, la numarul magazinului fizic din Bucuresti: 0785232325

 

Sumar
product image
Rating Autor
1star1star1star1star1star
Opinia clientilor
5 based on 5 votes
Brand
Juliana
Nume Produs
Rama caleasca suport pentru certificat miri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *