Halba De Bere – Cadouri Pentru Barbati

Idei De  Cadouri Pentru Barbati – Halba De Bere

Cauti cadouri pentru barbati? Ce zici de o halba de bere? Nu este o simpla halba de bere pe care o gasesti oriunde. Este una speciala, decorata cu o aplicatie deosebita. Arunca o privire si spune-mi cum ti se pare.

Halba de bere cu motocicleta Easy Rider

Cauti un cadou special pentru un motociclist? Este pasionat de motociclete? Ce zici de o halba de bere frumos decorata cu o motocicleta Easy Rider?

Nu este o simpla halba, asa cum am spus si mai devreme. Este o halba de bere pentru un motociclist.

Halba de bere pentru iubitorii de cai

Cauti un cadou pentru cei care iubesc caii? Alege o halba de bere cu tematica legata de pasiunea lor!

Ce zi de o halba de bere masiva, frumos decorata cu o potcoava care incadreaza un bust de cal?

Poti comanda oricare dintre modele de halbe in limita stocului disponibil, in magazinul online ejuliana.ro

Halba cu Potcoava metalica
  • Dimensiuni: 15,5cm inaltime, 13cm latime (cu maner)
  • Material: Sticla/Metal
Adauga in cos
Halba de bere cu potcoava si cal

Idei de cadouri pentru barbati – iubitori de bere

Toti barbatii se bucura de un pahar sau o halba de bere, nu? Ma rog, aproape toti. Sunt si exceptii. Daca esti in cautare de cadouri pentru barbati, ia in calcul si o halba de bere mai deosebita. Ce zici d euna de colectie, frumos decorata?

Halba de bere cu corabie

Barbatii au spiritul de aventura mai dezvoltat decat femeile. Tocmai din acest motiv, barbatii au devenit exploratori, traversand oceanele in lung si in lat in cautare de comori si alte tinuturi.

Cauti un cadou pentru un barbat cu simtul aventurii mai dezvoltat? O halba de bere decorata cu o corabie este o idee inspirata de cadouri pentru barbati cu simtul aventurii. Este un simbol de spirit liber, cadoul ideal pentru barbatul puternic cu inclinatie catre aventura.

Cumpara
Halba De Bere Cu Corabie
Cadouri pentru cuplu  – pahare de bere si vin

Cauti cadouri pentur cuplu? Ce zici de un set de doua pahare debere si vin. Paharul de vin este pentru ea si paharul de bere este pentru el. Poate fi si invers, nu este obligatoriu doar asa, sau poate fi si asa si asa, ma rog, ideea conteaza.

Pentru ca vin prezentate in cutie eleganta de cadou, le poti oferi in dar la cununie, la nunta, la aniversare si alte ocazii speciale din viata de cuplu.

Poate fi un minunat cadou de casa noua. Orice cuplu apreciaza un cadou care include un pahar de bere si un pahar de vin.

Nu este un simplu cadou. Este un cadou cu mesaj. Fiecare pahar este inscriptionat cu un text simpatic.

Paharul de bere este inscriptionat cu textul: ”Mr. Right” (Domnul Are Dreptate!”). Paharul de vin este inscriptionat cu textul: ”Mrs. Always Right.” (Doamna Are Intotdeauna Dreptate!)

Set pahare pentru miri Mr Right si Mrs Always Right

Lasă un răspuns

Te pot ajuta?