Joc de sah – idei de cadouri pentru jucatorii de sah

Joc de sah Athena pentru barbati

Joc de sah – idei de cadouri pentru jucatorii de sah, recomandari Juliana

Joc de sah – recomandari si idei inspirate de cadouri pentru jucatorii de sah si colectionari de piese deosebite, din colectiile pentru barbati de la Juliana.

Cunosti pe cineva caruia ii place sa joace sah ? Cunosti mai multi? Sunt din familie, prieteni, colecgi? Vin sarbatorile este momentul sa incepi sa te gandesti ce cadouri sa le oferi. Inca nu te-ai hotarat? De ce? Nu stii  ce sa ii cumperi?

Pai, este simplu! Foarte simplu! Daca ai mai citit si alte articole cu idei de cadouri in blogul nostru Juliana.ro sau chiar aici, atunci ar trebui sa stii secretul alegerii celor mai inspirate cadouri.

Cand ai de facut un cadou , trebuie sa iei in considerare urmatoarele aspecte: pasiunile, varsta si sexul persoanei respective. In cazul nostru, vorbim de un pasionat/a de sah. Stim un detaliu important si anume, pasiunea sau hobby-ul sau. Ne orientam in zona sahului. Cu siguranta, ii va placea sa primeasca ceva legat de sah sau chiar un joc de sah mai special. Nu poti sa-i oferi orice tabla de sah. Cu siguranta are cel putin una. trebuie sa-i oferi un joc de sah pretios, unl de colectie precum cele pe care ti le vom recomanda mai jos.

Joc de sah cu razboinici
Joc de sah cu razboinici – tabla de sah din metal si alabastru, cadou de colectie pentru pasionati
Joc de sah Athena pentru barbati
Joc de sah Athena cu tabla din metal si alabastru, un cadou pentru barbati pasionati de sah si obiecte de colectie

Un sah de colectie este mai mult decat o simpla tabla cu piese obisnuite. Fiecare piesa este facuta din metal cu aspect antichizat si reprezinta personaje din istorie.

Joc de sah egiptean
Tabla de sah egiptean din metal si alabastru

Piesele sunt realizate din metal cu aspect antichizat in nuante de argintiu si bronz. Sunt facute in forma de faraoni si personaje de la curtea lui faraon din Egiptul antic. Calul este o camila in jocul de sah egiptean. Tura are forma unui obelisc egiptean incriptionata cu hieroglife.

Joc de sah arcasi
Joc cu tabla si piese de sah in forma de arcasi

Pentru a comanda un joc de sah de colectie facut din metal si alabastru, vizitati magazinul nostru online la sectiunea Cadouri de birou! Contactati-ne la numarul de telefon afisat: 0785232325 pentru confirmarea stocului. Pentru precomenzi, in cazul in care nu mai sunt in stoc modelele dorite, ne puteti suna la numarul de telefon: 0765511512.

comanda acum 0785232325!
Sumar
product image
Rating Autor
1star1star1star1star1star
Opinia clientilor
4.5 based on 2 votes
Brand
Juliana
Nume Produs
Joc de sah roman
Pret
Lei 349

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *