Joc de sah – idei de cadouri pentru jucatorii de sah

Idei de cadouri pentru jucatorii de sah

Joc de sah – recomandari si idei inspirate de cadouri pentru jucatorii de sah si colectionari de piese deosebite, din colectiile pentru barbati de la Juliana.

Cadou pentru un jucator pasionat

Cunosti pe cineva caruia ii place sa joace sah ? Cunosti mai multi? Sunt din familie, prieteni, colecgi? Vin sarbatorile este momentul sa incepi sa te gandesti ce cadouri sa le oferi. Inca nu te-ai hotarat? De ce? Nu stii  ce sa ii cumperi?

Pai, este simplu! Foarte simplu! Daca ai mai citit si alte articole cu idei de cadouri in blogul nostru Juliana.ro sau chiar aici, atunci ar trebui sa stii secretul alegerii celor mai inspirate cadouri.

Este evident ca un pasionat de sah se va bucura sa primeasca un cadou legat de pasiunea sa.

Sah si set de whisky in cutie de lemn

Cadouri in functie de pasiuni

Cand ai de facut un cadou , trebuie sa iei in considerare urmatoarele aspecte: pasiunile, varsta si sexul persoanei respective. In cazul nostru, vorbim de un pasionat/a de sah. Stim un detaliu important si anume, pasiunea sau hobby-ul sau. Ne orientam in zona sahului.

Tabla de sah cu piese metalice, joc de colectie pentru pasionati

Cu siguranta, ii va placea sa primeasca ceva legat de sah sau chiar un joc de sah mai special. Nu poti sa-i oferi orice tabla de sah. Cu siguranta are cel putin una. trebuie sa-i oferi un joc de sah pretios, unl de colectie precum cele pe care ti le vom recomanda mai jos.

Un sah de colectie este mai mult decat o simpla tabla cu piese obisnuite. Fiecare piesa este facuta din metal cu aspect antichizat si reprezinta personaje din istorie.

Joc de sah Alexander

Sah cu piese de metal antichizat

Fiecare sah este realizat tematic, de inspiratie istorica, dupa imperiile care au existat in antichitate. Astfel, poti alege un sah roman, sah, grecesc, sah egiptean etc.

Piesele sunt realizate din metal cu aspect antichizat in nuante de argintiu si bronz.

Sunt facute in forma de faraoni si personaje de la curtea lui faraon din Egiptul antic. Calul este o camila in jocul de sah egiptean. Tura are forma unui obelisc egiptean incriptionata cu hieroglife.

Joc de sah egiptean

Unde pot comanda un joc cu tabla de sah antichizata?

Pentru a comanda un joc de sah de colectie facut din metal si alabastru, vizitati magazinul nostru online la sectiunea Cadouri de birou!

Contactati-ne la numarul de telefon afisat: 0785232325 pentru confirmarea stocului in magazin.

Pentru precomenzi, in cazul in care nu mai sunt in stoc modelele dorite, ne puteti suna la numarul de telefon: 0765511512.

Joc de sah cu tabla de alabastru pentru barbati
comanda acum 0785232325!

Lasă un răspuns

Utilizam cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Te pot ajuta?