Mar De Onix – Piatra Naturala

Decoratiuni Din Piatra De Onix Din Pakistan

Cauti un mar de onix? Avem obiecte decorative din piatra naturala semipretioasa de onix de Pakistan. Ca si elefantul, sahul, testoasa, mojarul si piramida de onix, marul din piatra naturala este printre cele mai cautate decoratiuni din onix din magazinul nostru.

Ce trebuie sa stii despre piatra de onix?

Sunt mai multe tipuri de piatra de onix, fiecare cu proprietati deosebite si calitati. Onixul este o piatra naturala semipretioasa care vine intr-o varietate de culori, modele si variante. Onixul verde cu striatii pe care il gasiti in magazinul nostru, vine din Pakistan.

-11%

Cadou de casa noua

Mojar de onix 11cm

Prețul inițial a fost: 100,00 lei.Prețul curent este: 89,00 lei.
490,00 lei

La ce este bun onixul?

Onixul este bun pentru stabilitate, protectie, autocontrol, si bariera impotriva energiilor negative care vin din exterior.

Onix – Piatra de protectie

Onixul este cunoscut ca o piatra de protectie deaceea este bine sa porti bratari de onix, pandante de onix, amulete din onix.

Deasemenea, este bine sa ai in casa un elefant, un mar sau o piramida de onix.

Pe langa faptul ca sunt facute din aceasta piatra naturala semipretioasa, la randul lor aceste decoratiuni au simboluri speciale in traditia orientala.

Obiecte si Amulete Feng Shui

Fiecare remediu feng shui este important si util in casa, la birou si in spatiul unde ne petrecem cel mai mult timpul. Daca nu stam foarte mult intr-un loc, este recomandat sa purtam amulete si bijuterii realizate din onix si alte pietre naturale semipretioase.

Alte Decoratiuni Din Onix Natural

Sunt o multime de obiecte si decoratiuni facute din piatra naturala de onix. Poti sa le iei pentru tine sau poti sa le achizitionezi pentru a le oferi cadou.

Mojar de onix

Ce zici de un mojar facut din onix? Arata foarte bine. Este facut manual, in intregime din onix natural si este in acelasi timp si un obiect util in bucatarie.

Mojarul include un pistic facut si el in intregime din onix. Este un obiect foarte util in bucatarie. Folosim mojarul pentru a pisa condimente si alte tipuri de seminte uscate in bucatarie.

Striatiile si reflexiile sale multicolore se potrivesc perfect cu orice bucatarie. Il poti lua pentru  tine sau il poti face cadou celor dragi.

Mojar de onix
Elefant din Onix

Elefantul este un simbol deosebit de important in fensg shui si traditia orientala. Este un remediu foarte bun pentru prosperitate, autoritate, bogatie, fertilitate.

Se stie ca elefantul este un animal care traiesti in grupuri. Un elefant nu este recomandat singur ci impreuna cu alti elefanti. Este bine sa ai cativa elefanti in casa. Alege minim 2- 3 elefanti pe care sa-i expui in casa ta!

Elefant mare de onix
Bijuterii din piatra de onix

Poarte bijuterii din pietre si cristale naturale. Se cunoaste deja puterea si energia cristalelor.  Poti alege o bratara din onix sau un colier cu pandant facut din piatra semipretioasa.

Testoasa din onix

Broasca testoasa este un alt simbol feng shui foarte important. Se stie ca testoasele sunt printre cele mai longevive animale de pe planeta.

Tocmai din acest motiv, testoasa este un simbol si un remediu pentru longevitate si sanatate in feng shui.

Trebuie sa ai cel putin o testoasa din onix sau alte piatra naturala in casa ta.

Testoasa de onix
Corabie de onix cu ceas de birou

O decoratiune cu utilitate este corabia cu ceas de birou. Este facuta din onix si elemente din metal. Pe langa aspectul deosebit, corabia include si un ceas montat in timona.

De ce este bine sa ai o corabie in casa? Corabia este un simbol de abundenta si bogatie in feng shui. In trecut, comorile si marfurile erau transportate si aduse pe corabii.

Fiecare remediu feng shui inseamna energie de abundenta care ne aminteste de bogatie si prosperitate.

Ceas corabie de onix
Sah de onix

Iti place sa joci sah? Ce zici de un sah de onix? Este facut manual din piatra naturala de onix. Atat tabla cat si piesele sunt facute in intregime din onix.

Sunt alese nuante care creaza contrast pentru a putea deosebi piesele jucatorilor.

Desi piesele sunt facute din nuante contrastante, trebuie sa nu uiti ca vorbim despre o piatra naturala. Ca orice obiect facut din piatra naturala, nu seamana exact unul cu celalalt.

Sahul din imaginea alaturala este unic. Nu gasim unul identic. Fiecare are anumite striatii si nuante de culori care il face unic.

Joc de sah cu tabla si piese de onix
Cum pot achitiona decoratiuni din piatra de onix?

Pentru a achizitiona aceste obiecte si decoratiuni prezentate in cadrul acestui articol, ne poti contacta telefonic, pe mail sau whatsapp.

Da click pe butonul de whatsapp si intra in legatura directa cu noi. Iti raspundem cat putem de repede.

Lasă un răspuns

Te pot ajuta?