Paravan decorativ de panza pentru interior

Paravan decorativ de interior

Paravan decorativ de panza canvas pentru interior

Afla cateva lucruri interesante despre ce poti face cu un paravan decorativ de panza canvas pentru interior! La Juliana, magazin de cadouri si decoratiuni din Bucuresti, gasesti mai multe modele de paravane decorative pentru casa si birou.

In acest filmulet, poti vedea cateva modele de paravane decorative si despartitoare facute din lemn acoperit cu panza canvas imprimata. Fiecare paravan se pliza total si se depoziteaza usor. Nu necesita mult spatiu pentru ca depozitarea se face pe vertical. Grosimea totala a unui paravan pliat este de aproximativ 7-8cm in cazul celor de trei panouri. Pentru paravanele de 4 panouri mai adaugam 2,5cm. In general grosimea unui panou variaza intre 2,5 si 3,5cm.

Mai jos, aveti cateva fotografii cu un model de paravan decorativ deosebit de frumos pe care v-il recomandam. Avantajul acestui model este legat de faptul ca poate fi amplasat in aproape orice tip de decor si stil abordat. Este adevarat ca anumite nuante de decor pot fi mai putin recomandate. Avand in vedere ca stiu cam ce tip de decor alege pentru casa, in majoritatea cazurilor, paravanul va fi o alegere inspirata.

Paravan decorativ de interior, Paravan decorativ de panza canvas pentru interior
Paravan decorativ din panza canvas imprimat cu model floral

Este important sa putem face diferenta intre un paravan despartitor si unul decorativ, chiar daca ambele sunt facute din acelasi material. In functie de ceeace dorim sa obtine prin amplasarea unui paravan, alegem unul dintre cele doua tipuri mentionate mai sus.

Este adevarat ca indiferent pe care il vom amplasa, aspectul camerei se va schimba in mod placut. Alegerea tipului de paravan este mai putin importanta daca ne intereseaza mascarea unui obiect sau vrem sa schimbam decorul.

Pentru separarea unui spatiu mai mare, recomandam un paravan de camera despartitor, imprimat pe ambele parti. Este mai bine ca cele doua parti sa fi acoperite de panza imprimata daca acestea sunt vizibile. In cazul in care o parte este mai putin vizibila sau deloc, orice paravan decorativ se potriveste.

Paravan decorativ de interior
Paravan decorativ de panza canvas imprimat cu model floral

Pentru separarea unui spatiu, folosim un paravn despartitor. De ce este recomandata folosirea acestui tip de paravan? Pentru ca panourile din care sunt facute paravanele despartitoare au panza canvas imprimata pe ambele parti. Pentru decor in camera, birou, magazin, hol, cabinet, etc, folosim un paravan decorativ. Spre deosebire de cel despartitor, paravanul decorativ este imprimat doar pe fata. P espate cadrul de lemn este acoperit cu panza simpla, neimprimata.

Paravan decorativ de interior

Paravan decorativ din panza imprimata cu model floral, calitate recomandata

In cazul in care ai nevoie sa schimbi decorul acasa, acest tip de paravan decorativ din panza canvas este exact ce ai nevoie. Ce il recomanda? Calitatea panzei si a imprimarii este foarte importanta. Nu vrei sa schimbi paravanul in fiecare an, nu? Achizitioneaza unul de calitate pe care il poti folosi foarte mult timp.

Pentru a comanda un paravan decorativ de panza canvas pentru interior, viziteaza magazinul nostru online la sectiunea Paravane decorative sau suna la numarele de telefon afisate: 0765511512 sau 0785232325!

Sumar
product image
Rating Autor
1star1star1star1star1star
Opinia clientilor
5 based on 2 votes
Brand
Juliana
Nume Produs
Paravan decorativ de panza canvas pentru interior
Pret
lei 590

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *