Paravan despartitor din bambus impletit

Paravan despartitor din bambus paravan din fir impletit

Paravan despartitor din bambus, paravan decorativ din fir de bambus impletit

Paravan despartitor din bambus paravan din fir impletit de bambus pentru casa sau terasa, perfect pentru magazin sau orice alt loc unde avem nevoie de un perete mobil. Un paravan despartitor sau unul decorativ este intotdeauna util intr-o casa, mai ales acolo unde dortim sa modificam spatiul fara investitii prea mari.
Un paravan despartitor este diferit de unul decorativ. Ce vreau sa spun cu asta? In fond, vorbim despre trei sau patru panouri verticale, prinse intre ele cu balamale metalice. Paravanele decorative sunt de obicei acoperite cu panza pe ambele parti dar doar fata este acoperita cu panza imprimata. La paravanele despartitoare, lucrurile sunt diferite. Acestea sunt acoperite cu panza imprimata pe ambele fete. Uneori imaginile imprimate sunt diferite, alteori sunt identice pe ambele fete.
Paravan despartitor din bambus

Paravan despartitor din bambus impletit cu model 180x200cm
Paravan despartitor din bambus, paravan decorativ cu model realizat prin impletirea firelor de bambus vopsite in doua culori.

Paravan despartitor din bambus

Paravan despartitor din bambusParavan despartitor din bambus impletit 180x200cm
Spre deosebire de paravanele decorative sau cele despartitoare din panza, paravanele facute din fir de bambus pot fi amplasate si pe terase, chiar la exteriro pentru ca rezista la intemperii. Au dubla utilitate: atat in interior cat si la exteriro. Sunt usoare pentru ca sunt facute din lemn. In general, gasim paravane de fir de bambus facute din cadru de lemn cu patru sectiuni dar exista si de trei panouri.

Paravan despartitor din bambus
Paravan despartitor din lemn acoperit cu fir de bambus maron cu model 180x200cm
Paravan despartitor din bambus
Paravan despartitor din bambus 180x200cm
Paravan despartitor din bambus
Paravan despartitor din bambus 180x200cm

Paravan despartitor din bambus 180x200cm
Este simplu sa amenajezi folosind un paravan despartitor din bambus. cand vrei sa separi un spatiu sau sa maschezi o intrare , poti amplasa un paravan despartitor sau unul decorativ si problema este rezolvata. Depozitarea este la fel de simpla pentru oricare dintre aceste paravane se pliaza. Spatiul de depozitare este unul mic. Cand se pliaza, un paravan despartitor cu fir de bambus, ocupa putin spatiu, dica in jur de 180x50x10cm. Il puteti aseza fie culcat fie in picioare.

Paravan despartitor din bambus
Paravan despartitor din bambus 180x200cm

Inaltimea paravanelor decorative sau despartitoare este de obicei de 180cm dar gasim si paravane mai scurte de 150cm. In functie de zona in care urmeaza sa fie amplasat, alegem un paravan de 180cm sau unul de 150cm

In ceeace priveste latimea sau suprafata pe care o acoperim, aici este cu totul alta poveste. De ce? Pentu ca un paravan decorativ pliabil nu se amplaseaza perfect intins. daca este perfect intins, un paravan de camera poate fi de 120cm, 160cm sau chiar 200m latime. Paravanele cu patru sectiuni facute din lemn cu fir de bambus impletit sunt de obicei de 180 cm sau 200cm latime. Cand sunt asezate vertical, pentru a fi stabile, ele acopera o suprafata mai mica cu cel putin 10cm chiar 20cm.

Paravan despartitor din bambus
Vizitati magazinul online ejuliana.ro pentru paravane despartitoare si paravane decorative! Pentru a comanda un paravan despartitor cu fir de bambus, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0765511512

Sumar
product image
Rating Autor
1star1star1star1star1star
Opinia clientilor
5 based on 1 votes
Brand
Juliana
Nume Produs
Paravan despartitor din bambus, paravan decorativ din fir de bambus impletit
Pret
lei 439

2 thoughts on “Paravan despartitor din bambus impletit

  1. Soare Mihaela says:

    Buna ziua,
    Un panou decorativ de bambus m-ar interesa pentru o terasa, dar pe dimensiuni 1.3 inaltime si 4.5 latime.
    Se poate face pe aceste dimensiuni?
    Multumesc,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *