Paravan despartitor din bambus impletit

Paravan despartitor din bambus, paravan decorativ din fir de bambus impletit

Paravan despartitor din bambus paravan din fir impletit de bambus pentru casa sau terasa, perfect pentru magazin sau orice alt loc unde avem nevoie de un perete mobil.

Un paravan despartitor sau unul decorativ este intotdeauna util intr-o casa, mai ales acolo unde dortim sa modificam spatiul fara investitii prea mari.

Ce trebuie sa stii despre paravanele despartitoare si cele decorative?

Iata ce puteti gasi in acest articol util, despre paravanele decorative si cele despartitoare:

 • Diferenta dintre paravanul decorativ si cel despartitor
 • Paravanul despartitor din fibre naturale de bambus
 • Material si dimensiuni
Paravan despartitor din bambus

Paravan despartitor din bambus sau paravan decorativ de panza?

Depinde ce vreti sa faceti cu ele. In functie de locul unde il amplasati si ce va asteptati de la el, alegeti fie un paravan decorativ de panza, fie un paravan despartitor din bambus.

Un paravan despartitor este diferit de unul decorativ. Ce vreau sa spun cu asta? In fond, vorbim despre trei sau patru panouri verticale, prinse intre ele cu balamale metalice.

Diferenta dintre un paravan decorativ si unul despartitor

Paravanele decorative sunt de obicei acoperite cu panza pe ambele parti dar doar fata este acoperita cu panza imprimata.

La paravanele despartitoare, lucrurile sunt diferite. Acestea sunt acoperite cu panza imprimata pe ambele fete. Uneori imaginile imprimate sunt diferite, alteori sunt identice pe ambele fete.

  Paravan despartitor din bambus impletit

  Paravan despartitor din fibre impletite de bambus natural

  Paravan despartitor din bambus, paravan decorativ cu model realizat prin impletirea firelor de bambus vopsite in doua culori.

  Spre deosebire de paravanele decorative sau cele despartitoare din panza, paravanele facute din fir de bambus pot fi amplasate si pe terase, chiar la exteriro pentru ca rezista la intemperii. Au dubla utilitate: atat in interior cat si la exteriro.

  Sunt usoare pentru ca sunt facute din lemn. In general, gasim paravane de fir de bambus facute din cadru de lemn cu patru sectiuni dar exista si de trei panouri.

  Paravan despartitor decorativ fir de bambus natural

  Ce poti face cu un paravan?

  Este simplu sa amenajezi folosind un paravan despartitor din bambus. cand vrei sa separi un spatiu sau sa maschezi o intrare , poti amplasa un paravan despartitor sau unul decorativ si problema este rezolvata.

  Depozitarea este la fel de simpla pentru oricare dintre aceste paravane se pliaza. Spatiul de depozitare este unul mic.

  Cand se pliaza, un paravan despartitor cu fir de bambus, ocupa putin spatiu, dica in jur de 180x50x10cm. Il puteti aseza fie culcat fie in picioare.

  Paravan despartitor din bambus

  Detalii despre dimensiunile paravanelor despartitoare

  Inaltimea paravanelor decorative sau despartitoare este de obicei de 180cm dar gasim si paravane mai scurte de 150cm. In functie de zona in care urmeaza sa fie amplasat, alegem un paravan de 180cm sau unul de 150cm

  In ceeace priveste latimea sau suprafata pe care o acoperim, aici este cu totul alta poveste. De ce? Pentru ca un paravan decorativ pliabil nu se amplaseaza perfect intins. daca este perfect intins, un paravan de camera poate fi de 120cm, 160cm sau chiar 200m latime.

  Dimensiunile pot varia uneori

  Atentie! La paravanele despartitoare facute din textura de fibre de bambus, unele panouri sunt de 50cm latime iar altele sunt de 45cm. Astfel un paravan cu patru panouri poate avea latimea de 200cm daca latimea panoului este de 50cm.

  Daca fiecare panou este de 45cm atunci vom avea un paravan cu dimensiunile 180cm inaltime cu 180cm latime.

   Paravan despartitor din bambus

   Dimensiunile unui paravan deschis

   Acum, spatiul pe care il ocupa un paravan atunci cand este expus, este cu totul alta poveste. Total intins, un paravan are, sa zicem , latimea de 200cm. Atunci cand il amplasam, pierdem cel putin 15cm. Pentru a avea stabilitate un paravan despartitor sau decorativ nu va fi niciodata deschis total.

   Paravanele cu patru sectiuni facute din lemn cu fir de bambus impletit sunt de obicei de 180 cm sau 200cm latime. Asa cum mentionam mai sus, cand sunt asezate vertical, pentru a fi stabile, ele acopera o suprafata mai mica cu cel putin 15cm chiar 20cm.

   Cum pot comanda un paravan despartitor din fibre de bambus impletit?

   Vizitati magazinul online ejuliana.ro pentru paravane despartitoare si paravane decorative!

   Livrarea se face in aproximativ 24-48 de ore dupa confirmarea stocului.

   Transportul prin curier rapid este Gratuit la paravanele decorative si despartitoare, cu exceptia celor aflate la promotie sau reducere.

   Pentru a comanda un paravan despartitor cu fir de bambus, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0765511512

    Paravan despartitor fibre impletite de bambus

    Suna la numarul de telefon: 0765 511 512 pentru comenzi si alte detalii legate de paravane decorative si despartitoare!

    2 thoughts on “Paravan despartitor din bambus impletit

    1. Soare Mihaela says:

     Buna ziua,
     Un panou decorativ de bambus m-ar interesa pentru o terasa, dar pe dimensiuni 1.3 inaltime si 4.5 latime.
     Se poate face pe aceste dimensiuni?
     Multumesc,

    Lasă un răspuns

    Te pot ajuta?