Paravane decorative Juliana

Paravan decorativ de interior
La comanda!
Reducere!
Livrare Gratuita!
698 lei 595 lei
Reducere!

Paravane decorative

Paravan decorativ laguna

490 lei 395 lei
Reducere!
LIVRARE GRATUITA!
590 lei 450 lei

Paravane decorative din colectiile magazinului Juliana

Paravane decorative de interior din colectiile Juliana, recomandate pentru interior. Astazi am reluat un subiect placut noua si anume, paravanele decorative pentru interior. Vrem sa stim cateva lucruri interesante despre ele, ce tipuri si modele exista, unde le folosim si ce altceva mai putem face cu ele.

Despre diferenta dintre paravanele decorative si cele despartitoare precum si alte aspecte importante, am mai vorbit intr-un articol si pe site-ul julina.ro.

In filmuletul de mai jos iti prezentam ce modele si dimensiuni de paravane decorative si despartitoare gasesti la Juliana, magazin de cadouri si decoratiuni din Bucuresti.

Paravanele decorative sunt din ce in ce mai populare si datorita magazinului nostru. Ele sunt folosite de mult timp in multe situatii. In trecut cele mai multe dintre aceste panouri aveau inaltime standard de 180cm. La noi, utilizarea de paravane decorative, precum si locurile unde pot fi amplasate s-au multiplicat in ultimul timp.

Paravan decorativ de interior Kyasha Gold, Paravane decorative
Paravan decorativ in nuante de crem , gold si maron, perfect pentru orice decor

Odata cu aparitia paravanelor de dimensini diferite, folosirea acestora in diverse situatii si spatii domestice sau comerciale a cunoscut o amploare deosebita.

Unde folosim cel mai des paravane decorative din paza imprimata?

Cele mai multe dintre ele, le gasim acasa , unde putem decora un spatiu, o camera un hol, langa o fereastra, langa o piesa de mobilier etc. De multe ori, avem nevoie sa mascam un obiect sau o usa, intrare sau o mica zona care in mod normal nu da foarte bine cu restul decorului.

Paravan decorativ de interior

In ceeace priveste dimensiunile, paravanele decorative nu difera intotdeauna de cele despartitioare. Totusi cand vrem sa decoram, un spatiu, folosim un paravan decorativ de 150cm inaltime. Preferam sa folosim un paravan mai mic de inaltime pentru ca scopul nostru nu este sa obturam total peretele sau obiectele langa care este expus acesta. Putem sa atragem privirea prin decorul creat, nu prin obturarea totala a spatiului.

Paravan decorativ pliabil Leonardo

Alegem un paravan de inaltime 180cm atunci cand ne intereseaza sa mascam obiecte, echipamente sau intrari mai mari. Chiar si in acest caz, putem masca aceste suprafete foarte bine daca asezam paravanul la distanta fata de perete. Evitam sa punem un paravan aproape de perete daca scopul nostru este exclusiv pentru mascare. Lasam minim 50 de cm distanta fata de obiectul pe care dorim sa-l mascam. Veti intelege de ce acest aspect este important atunci cand pozitionati panoul si va departati, cativa metri, de el .

paravan decorativ

Nu este iluzie optica, este o realitate. Cu un obiect mic putem masca sau obtura un obiect de dimensiuni mari daca asezam pe primul in fata celuilalt la o anumita distanta. Fotografii si cei care sunt pasionati de fotografie stiu acest secret. Obiectele asezate mai departe par mai mic decat cele din apropiere chiar daca realitatea este diferita.

Unde mai putem folosi paravane decorative si despartitoare?

Pe langa utilizarea domestica, putem vorbi despore utilitatea in spatiile comerciale si profesionale precum saloanele de cosmetica si coafor, cabinete medicale, centrele de spa si masaj, tatuaj, cabinete de terapie etc. Dimensiunile totale ale paravenelor alese depind de nevoia fiecaruia. Avem paravane de trei sau patru panouri pliabile. Poti alege patru panouri in loc de trei daca vrei sa acoperi un spatiu mai mare.

Paravan de camera alb
Paravan decorativ de camera alb negru

Desi poti face un paravan cat de mare doresti prin adaugarea de panouri, nu cred ca vrei sa faci un acordeon din el. Chiar daca vrei sa acoperi o distanta mai mare, nu este nevoie de un singur paravan cu multe panouri. Este mai bine sa amplasezi doua paravane de trei sau patru panouri in loc de unul singur foarte lung.

Paravan decorativ pentru salonul de cosmetica

La salonul de cosmetica, un paravan decorativ este foarte important. Ca si client/a, paravanul iti ofera o anumita intimitate. In plus, pentru salon, paravanul va adauga un plus de frumusete spatiului respectiv.

Inaltimea recomandata pentru un paravan decorativ sau despartitor folosit la salon este de 150cm. Nu va recomandam paravanele inalte de 18ocm. Nu aveti nevoie de inaltimea respectiva pentru ca nimeni nu sta in picioare in spatele lor. In plus, nu vreti sa modifice aspectul spatiului pe inaltime. Un paravan mai micut este mai ”chic” si mai util.

Paravan decorativ pliabil Leonardo

Paravan decorativ Leonardo 180cm

Folositi paravanele de 180cm daca intentionati sa le folositi drept cabine de proba mobile. Deasemenea, acestea sunt recomandate si pentru situatiile in care clientii sau pacientii trebuie sa se schimbe in spatele unui paravan. Alegeti un paravan inalt de 80 cm, dublat pe spate de panza neagra sau inchisa la culoare.

Paravan despartitor cu Marilyn Monroe

Aceasta optiune este recomandata si in cazul in care paravanul decorativ este pozitionat cu spatele catre o fereastra. Pentru a evita posibilitatea ca sa se poata ”ghici” cadrul de lemn al paravanului, este indicat ca pe spate acesta sa aiba panza neagra, neimprimata.

Paravan decorativ bujori si fluturi
Paravan decorativ bujori si fluturi, colectia Juliana

Pentru confirmarea stocului la paravane decorative si despartitoare, ne puteti contacta la numarul de telefon afisat:

0765 511 512.

Vizitati magazinul la sectiunea Shop, pentru a comanda un paravan decorativ potrivit pentru spatiul dvs!

Comanda acum: 0765511512
Sumar
product image
Rating Autor
1star1star1star1star1star
Opinia clientilor
5 based on 1 votes
Brand
Juliana
Nume Produs
Paravan decorativ gold mountains
Pret
Lei 590

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *