Pieptene perie pentru bebelusi

Set cadou de botez cu peire si pieptene Button Corner

Pieptene perie pentru bebelusi, set argintat Juliana

Pieptene perie pentru bebelusi, set argintat din colectia de cadouri pentru turta si mot de la Juliana. Este usor sa alegi cadouri pentru un bebe indiferent la ce eveniment ai fost invitat sa participi. Poti alege un set argintat cu perie si pieptene, pentru a-l oferi cadou de botez, cadou pentru turta, cadou pentru taierea motului sau cadou pentru prima aniversare a bebelusului.

Set cadou pieptene perie pentru bebelusi Button Corner
Set pieptene si perie cadou pentru bebelusi Button Corner by Juliana

Puse intr-un saculet din material textil si cutie de cadou eleganta, setul cu pieptene si perie de la Button Corner poate fi oferit cadou pentru bebelusi.

Set argintat perie si pieptan Disney Winnie the Pooh
Set argintat cu perie si pieptan din colectia Disney Winnie the Pooh de la Juliana

Set perie pieptan bambino Juliana

Perie si pieptene, set argintat din colectia Bambino by Juliana. Fiecare dintre cele doua este placat cu argint si ambalat in cutie de cadou. Inainte de a fi puse in cutia de cadou din imagine, peria si pieptenele au fost ambalate in saculet din in. Ca si peria, pieptenele este si ele decorat cu un calut cu stras din cristal. Cele doua sunt recomandate ca si cadouri pentru fetita sau baietel. Le poti oferi la ruperea turtei sau taierea motului, in cazul baietelului.

Poti alege pieptene si perie dintr-o multime de recomandari si idei de cadouri atat pentru fetita cat si pentru baietel:

Set mot dintisor perie pieptan cadou fetita

In aceasta recomandare inspirata de cadouri petnru bebelusi, am introdus un set cu perie si pieptene impreuna cu un set pentru prima suvita si primul dintisor. Setul cu perie si pieptene este placat cu argint, decorat cu un ursulet in relief, marca a colectiei brandului Juliana.

Set tacamuri perie pieptan carusel muzical fetita

Pentru fetita, pe langa pipetenele si peria argintata poti alege si un set de tacamuri argintate si un carusel muzical. Decorat in culori specifice cadourilor pentru fetite, caruselul muzical alb roz este o idee inspirata pentru aproape orice eveniment dedicat fetitei.

Cadou perie pieptan bucla dintisor

Cutia eleganta este semnul ca ai in fata ta un cadou de calitate Premium. Colectia Juliana, are o sectiune deidcata cadourilor Premium, menita sa satifaca cele mai pretentioase gusturi.

Cadou pentru bebelusi mot dintisor tacamuri perie pieptan

Colectia Button Corner este cunoscuta pentru delicatetea formelor si frumusetea cutiilor de prezentare.. Poti alege cadouri din aceasta colectie atat pentru baietel cat si pentru fetita.

Cadou bebeluși rama perie pieptăn suport

Colectia Twinkle nu poate lipsi din lista noastra de cadouri speciale, dedicate acestor doua evenimente. Iti recomandam sa alegi suportul pentru certificatul de nastere, rama foto cu ursulet si setul cu perie si pieptene decorate si ele cu ursuletul zburator.

Perie pieptan bucla dintisor tren

Pentru baietel setul cu perie si pieptene este insotit de cel in forma de tren argintat. In spatele locomotivei se afla un vagonas impartit in doua compartimente destinate primei suvite si primului dintisor.

Caseta pentru botoșei perie pieptăn Bambino

Am inclus in fiecare recomandare cate un set cu pieptene perie pentru bebelusi, din colectii diferite apartinand brandului britanic Juliana.

Pentru a comanda oricare dintre aceste cadouri recomandate pentru taiere motului si rupere turtei, vizitati magazinul nostru online sau accesati linkurile corespunzatoare fiecarui produs! Pentru comenzi telefonice, detalii si intrebari legate de stocuri, ne poti contacta la numarul afisat: 0785232325

Sumar
product image
Rating Autor
1star1star1star1star1star
Opinia clientilor
5 based on 1 votes
Brand
Juliana
Nume Produs
Album pieptene si perie pentru bebelusi
Pret
Lei 199

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *