Pipa pentru fumatori si pasionati de fumat

Pipa pentru fumatori pasionati, pipa de fumat pentru barbati

Pipa pentru fumatori si pasionati, recomandari pentru alegerea unei pipe. Unde gasim pipe de fumat de vanzare in Bucuresti? Pentru un incepator este nevoie de putin ”research” daca vrea sa se apuce de fumat pipa. Sunt cateva informatii pe care trebuie sa le stie pentru ca experienta fumatului sa fie una placuta.

Pipa de lemn pentru fumatori
Pipa pe suport de plastic

Unde gasim o pipa de fumat de vanzare?

Pentru inceput, unda gasim pipa de fumat de vanzare? De gasit, pipe de vanzare, gasim cam peste tot si mai ales in magazinele online. Sunt o multime de magazine online care vand atat pipa pentru fumat cat si bricheta pentru aprinderea pipei.
Pipa pentru fumatori si pasionati, pipa de fumat pentru barbati
Se spune ca sunt doua tipuri de barbati: cei carora le place sa fumeze pipa si cei carora le plac pipele. Eu fac parte din a doua categorie. Adica, nu fumez dar imi plac pipele. Daca as fi fost fumator, cu siguranta, as fi ales pipele. Si pentru ca imi plac foarte mult. Le colectionez, le vand celor care sunt la fel de pasionati sau vor sa inceapa sa fumeze pipa.

Pipa pentru fumatori si pasionati, pipa de fumat pentru barbati
Pipa pentru fumatori pipa de lemn

Pentru un incepator, recomand una dintre modelele de pipa prezentate mai jos. Nu sunt scumpe, ba dimpotriva sunt modele de pipa ieftine dar bune pe care le poate folosi. Pentru ca a fuma pipa inseamna mai mult decat a fuma o simpla tigara, este bine la inceput, cel putin, ca fumatorul de pipa sa foloseasca una care nu necesita foarte mult efort.

pipa de lemn pipa pentru fumatori

 

Daca esti incepator si iti iei o pipa scumpa, s-ar putea ca experienta de inceput sa nu fie una foarte placuta daca esti stresat sa nu o strici. Pentru ca nu faci inca totul cum trebuie, achizitioneaza-ti o pipa de fumat ieftina cu care poti invata.

Pipa de lemn pentru fumatori
Pipa de lemn pentru fumatori

Ce trebuie sa stii cand vrei sa iti iei pipa sau vrei sa te apuci de fumat pipa?

Nu oricine este facut pentru pipa sau in alte cuvinte nu oricine este facut sa fumeze pipa. Tocmai de aceea  nu vezi fumatori de pipa asa des.

Cum alegi pipa? Daca nu ai mai fumat pipa, va trebui sa inveti cate ceva inainte. Fiecare pipa are ”personalitatea” ei. Alege o pipa potrivita personalitatii tale!

Incepatorii trebuie sa isi aleaga cateva pipe potrivite. Da, cateva, nu una. Un incepator trebuie sa stie ca nu e bine sa aprinda tutnul intr-o pipa care a fost folosita si este calda.

Bricheta pentru pipa
Bricheta pentru pipa

Bricheta pentru pipa

Foloseste o bricheta speciala pentru pipa pentru aprindere! Iti va fi mai usor sa folosesti o bricheta cu flacara laterala decat una obisnuita pentru tigarete.

Bricheta pentru pipa
Bricheta pentru pipa cu set de incarcare si curatare

Fumatul pipei difera de fumatul tigaretelor. Nu trage puternic din pipa. Din pipa se trage cu inspiratii constante, nu puternice pentru a evita arderea pipei si desigur pentru sanatatea ta!

Nu strange mustiucul cu dintii. Vei strica atat mustiucul cat si dintii.

Pipa are nevoie de curatare frecventa. Alege un set care sa contina si accesorii de incarcare si curatare! Curata pipa ori de cate ori este nevoie!

Vrei sa cumperi o pipa la pret bun online? Viziteaza magazinul ejuliana aici!

pipa de lemn pipa pentru fumatori

Pipa de lemn pentru fumatori

Pentru achizitionarea unei pipe din magazin cat si pentru confirmarea stocului, va sfatuim sa sunati la numarul de telefon de mai jos:

Suna acum la Juliana 0785232325

Lasă un răspuns

Utilizam cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Te pot ajuta?