Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate legata de folosirea datelor personale

Juliana Top va asigura ca securitatea datelor dumneavoastra este foarte importanta si nu va instraina, sub nici o forma, informatii confidentiale.
Promitem sa pastram in siguranta informatiile legate de identitatea fiecarui client si datele personale care intra in posesia noastra temporar . Juliana Top foloseste datele personale doar pentru a comunica cu clientii sai, trimiterea de newslettere, oferte special, informatii legate de comenzi, rcenzii, comentarii si pentru rezolvarea oricarei problema pe cale amiabila. Informatiile legate de adresa si numar de telefon vor fi transmise doar agentului curier cu care asigura transportul coletelor.

Deasemenea, datele necesare platilor prin transfer online sunt preluate doar de catre procesatorul de plati bancare.

Orice client sau utilizator poate sa ceara stergerea datelor sale de contact in cazul in care nu mai doreste sa primeasca informatii de la Juliana Top.

Pentru o buna relatie cu clientii sai, Juliana Top poate stoca informatii precum: adresa de email, date de contact, adresa fizica, numarul de telefon, cookie-uri, IP-uri, informatii despre ISP-uri, furnizor de servicii de internet, browser itilizat de catre vizitator pentru a accesa pagina, data si ora vizitei, si informatii despre paginile vizitate in site-ul ejuliana.ro.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi legate de datele personale comunicate catre site-ul nostrum: dreptul de acces la datele personale, dreptul la interventie asupra datelor personale transmise, dreptul de a se adresa justitiei, dreptul de a cere stergerea datelor personale.

Datele tale personale sunt folosite doar pentru a gestiona accesul la contul creat si livrarea prin curier rapid.

Pentru orice detalii legate de aceste drepturi va puteti adresa in scris catre ejuliana.ro la adresa de email juliana [at] juliana.ro sau telefonic la numarul de telefon 0765 511 512.