Primul meu album foto pentru bebelusi Juliana

primul meu album

Primul meu album foto pentru bebelusi colectia Juliana

Primul meu album foto pentru bebelusi, My first album” placat cu argint, face parte din colectia de albume foto recomandate de fotocristal, pentru primul an. ”Primul anisor” este perioada cea mai grea dar si cea mai frumoasa pentru noii parinti. Pe cei doi ii asteapta o multime de noi experiente si lucruri noi de descoperit. Bebelusul si tot ce este legat de el, inseamna o lume noua, fascinanta, plina de bucurii dar si de griji si de multe ori nopti nedormite.

album primul an Juliana
Primul meu album foto cadou pentru bebelusi

Momentele amuzante si dragalase ale bebelusului sunt partea frumoasa si fascinanta care-i face pe parinti sa uite de griji si nopti nedormite. Fiecare parinte isi doreste sa pastreze pentru totdeauna bucuria si emotiile placute legate de primul an al bebelusului. Fotografiile sunt de obicei cel mai simplu mijloc de a surprinde si de a pastra cateva, macar, din aceste momente amuzante si fascinante in acelasi timp.
Primul meu album foto cadou pentru bebelusi
Tocmai din acest motiv ”intemeiat”, noii parinti ii fac o multime de fotografii bebelusului. Multe, multe fotografii surprind momente si ipostaze care vor ramane in timp sa aminteasca de aceasta perioada minunata. Cele mai frumoase dintre aceste fotografii vor parasi zona digitala si vor prinde viata pe hartia fotografica. Este adevarat ca cele mai multe dintre aceste fotografii vor ocupa spatiu pe hard disk. Din cand in cand, familia va deschide albumele digitale pentru a se bucura si pentru a retrai acele momente placute.

Album foto primul an bebelusi
Primul meu album foto cadou pentru bebelusi

Totusi placerea de a rasfoi intr-un album foto clasic, impreuna cu cei dragi, nu se compara cu nimic, chiar si acum in era digitala. Mai ales bunicii care nu se descurca chiar asa de bine cu albumele digitale, prefera sa deschida cartea bebelusului, cutia cu albume clasice sau primul album al bebelusului.

primul meu album

Primul meu album foto cadou pentru bebelusi

”Primul meu album foto” pentru bebelusi este placat cu argint si include spatii pentru fotografii cu dimensiunile 10x15cm.

Coperta principala a albumului este si rama foto placata cu argint, cu trei spatii pentru fotografii.
Botezul este una dintre ocaziile in care bebelusul este in centrul atentiei si desigur, acum i se vor face o multime de fotografii. Prezentat in cutie de cadou eleganta, ”primul meu album ” este o idee inspirata de cadouri pentru botez.

Poate fi gasit si in combinatii cu alte cadouri pentru bebelusi placate cu argint de la Juliana, in cutie eleganta de prezentare.

primul meu album foto pentru bebelusi
Pentru ca ne plac cadourile frumoase dar si utile, noi va recomandam sa oferiti cadou acest album foto placat cu argint. Il puteti gasi in categoria de albume foto pentru bebelusi din ejuliana.ro pentru a-l cumpara online sau telefonic la numarul de mai jos.
Daca aveti intrebari legate de album sau doriti sa-l rezervati pentru a-l ridica direct din magazin, nu ezitati sa sunati la numarul de telefon afisat mai mi jos:

Suna acum la Juliana 0785232325

Sumar
product image
Rating Autor
1star1star1star1star1star
Opinia clientilor
2.5 based on 2 votes
Brand
Juliana
Nume Produs
Primul meu album
Pret
Lei 119

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *