Rama 12 poze pentru bebelusi in primul an

Rama primul an bebelusi Button Corner by Juliana

Superba! Un cadou deosebit!

Marcu Ioan

Am primit comanda la timp. Rama este foarte frumoasa, potrivita cu setul comandat. Multumesc!

Maria P.

Rama 12 poze pentru bebelusi in primul an Juliana

Ai rama 12 poze pentru bebelusi in primul an de viata de la Juliana? Nu? Ai un bebelus acasa dar nu ai inca o rama pentru primele 12 fotografii din primul anisor? Este cazul sa iti iei una, chiar acum.

Daca nu ai primit aceasta rama foto in dar, la botez, este cazul sa iti iei tu una. Poate ca nimeni nu a avut inspiratia sa aleaga rama 12 luni, drept cadou de botez sau cadou pentru prima aniversare. Tocmai de aceea, este cazul sa-ti achizitionezi chiar tu una, din colectiile noastre.

Rama primul an Button Corner

Nu conteaza cate luni are bebelusului tau. Poate fi nou nascut sau poate avea mai mult de cateva luni. Rama pentru 12 poze este binevenita oricand, chiar si mai tarziu.

Unii ofera rama 12 luni, drept cadou pentru nou nascut pentru ca mamica sa inceapa chiar din prima luna, sa monteze prima fotografie, cea de la nastere.rama 12 poze, rama primul an

De ai nevoie de rama 12 poze?

Dupa cum stii aceasta nu este o simpla rama. Este o rama multipla sau o rama cu 12 spatii dedicate primelor 12 luni de viata sau primului anisor al bebelusului.

Se mai numeste si rama primul an dupa denumirea originala in limba engleza: ”First year Photo Frame”.si este dedicata primelor 12 luni.

Spatiul mai mare, din centrul ramei este menit a fi folosit pentru fotografia de la aniversarea primului anisor.

rama 12 poze, rama primul an, rama 12 luni
Rama 12 poze placata cu argint colectia pentru bebelusi de la Juliana

In ce ordine se monteaza cele 12 fotografii? Desigur, asa cum ai banuit, primele 12 poze se insereaza in spatiile rotunde sau ovale dispuse concentric. Se incepe de sus, chiar din centru. Prima fotografie pe care trebuie sa o montezi, este fotografia de la nastere.

Sigur ai si tu cateva, daca nu, chiar mai multe fotografii de la nasterea bebelusului. Iei una dintre ele, pe cea mai buna. O alegi pe cea pe care o consideri tu cea mai potrivita si incepi de sus.

Nu uita ca spatiul dedicat celor 12 poze nu este mare, ba dimpotriva. Pentru asta trebuie sa te asiguri ca alegi o fotografie in care bebelusul este centrat ca sa o poti decupa. Daca nu ai una, poti merge la un centru foto cu fotografia ta si iti fac ei o copie redimensionata, potrivita pentru spatiul respectiv.

Rama primul an Impressions by Juliana

Iti va fi usor sa inserezi pozele. De fapt, daca te uiti la rama foto, vei vedea ca fiecare spatiu este marcat. Sub spatiul de sus scrie: Birth-Nastere sau Neborn-Nou nascut. Imediat in dreapta, urmeaza prima luna. Cand bebe a implinit o luna, ii faci o fotografie si o montezi acolo.

Acum stii cum se face. Este farte simplu. In a doua luna, repeti procedura, in a treia, la fel si tot asa, pana cand ai completat toate spatiile celor doisprezece luni.

Ceasul 12 poze sau ceasul pentru primul an

Ceasul cu cele 12 rame foto pentru primul anisor este tot o ”derivare” din rama 12 luni. In orice rama primul an, fotografiile se insereaza in spatiile dedicate, dispuse in sensul cifrelor marcate pe orice cadran de ceas.

ceas primul an
Ceas poze pentru primele 12 luni

Cineva s-a gandit ca nu ar fi rau daca ar mai gasi o utilitate ramei sau ramelor din primul anisor. Asa s-a nascut ceasul cu 12 rame foto. Prin simpla inserarare a unui mecanism cu baterie, rama 12 luni s-a transformat in ceasul 12 luni.

ceas primul an al bebelusuluiPentru ca sa semene cat mai mult cu un ceas obisnuit, atunci forma a suferit modificari. Ceasul este rotund sau oval ca cel de mai sus. Poate fi placat cu argint exact ca si rama primul an. Desigur poate fi facut si din alte materiale, exact ca ramele.

De aici si pana la a construi un cadru pentru 12 rame foto separate cu mecanism la mijloc, nu a fost decat un pas.

Ceas primele 12 luni, ceas 12 poze
Ramele sunt dispuse concentric dar sunt mai mari la acest ceas care are diametru de aproximativ 40cm

Se agata pe perete ca orice tablou sau ceas de perete. Poate fi un obiect decorativ perfect pentru camera bebelusului dar si un cadou potrivit pentru botez sau prima aniversare.

Ceas primele 12 luni, ceas 12 poze
Ceas 12 rame pentru primul an al bebelusului

Rama 12 poze este o idee inspirata de cadouri pentru bebelusi

In randurile de mai sus, ai aflat ce poti face cu o rama foto pentru primele 12 luni. Acum, daca ai de facut un cadou de botez sau un cadou pentru aniversarea bebelusului, sa stii ca poti oferi rama cu cele 12 poze. Este un cadou util si frumos in acelasi timp. Vei face o impresie buna si parintii se vor bucura.

Fiecare mama trebuie sa aiba rama primul an acasa. Daca ai doi bebelusi, atunci ai nevoie de doua rame foto. Daca ai gemeni, vei avea nevoie de cate o rama pentru fiecare dintre cei doi.

Rama 12 poze este una dintre cele mai populare achizitii care se fac pentru a fi oferita drept cadou pentru nou nascut, cadou de botez sau cadou pentru prima aniversare a bebelusului.

Unde poti comanda rame de calitate pentru bebelusi?

Pentru a comanda rama foto primul an, tot ce ai de facut este sa vizitezi magazinul online ejuliana.ro la categoria Botez – subcategorie: Rama foto botez.

Poti confirma stocul, sunand la numarul de telefon al magazinului: 0785232325. Poti suna la acelasi numar daca doresti sa ridic produsul din magazinul fizic, pentru a o rezerva.

Cumpara
Summary
Review Date
Reviewed Item
Rama prim ul an dubla Button Corner
Author Rating
51star1star1star1star1star

2 thoughts on “Rama 12 poze pentru bebelusi in primul an

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *